O silik ovü testinde hep cıkar cünkü vücudumuzda her zaman az bir miktarda olsa lh oluyormus canımAz önce yaptım ovülasyon testi ile ikinci çizgi çok silik çıktı
Sen çatlatma iğnesi ile uyguladin mi ovulasyon testiniovi testine etki ettigini bilmiyorum canım ben
İgnede lh ta varovi testinde lh degeri belirleniyor igne lh degerini yükseltmezki
ovi testinde lh degeri belirleniyor igne lh degerini yükseltmezki
[/QUOTEL Lh varmış iğnede herhalde
Evet öyleymiş bu ay çok korkuyorum o yüzden forumlardan çıkamıyorum normal bir şekilde hamile kalanlar bizim bildiklerimizi bilmeden rahat kafayla yaşıyor çok kıskanıyorum onlarıEvet öyle olur hcg hormonu verdiği için iğne. Ovulasyon testinde hep çift koyu renk çıkar . İğnenin etkisi geçene kadar.
yok canımSen çatlatma iğnesi ile uyguladin mi ovulasyon testini
Anladım çok tşk ederimyok canım
Aynen öyle bazen bilgi sahibi olmak gerçekten zor oluyor. Hele birde ev hanımı sürekli biseyler araştırıp duruyoruz kafa hep orda oluyorEvet öyleymiş bu ay çok korkuyorum o yüzden forumlardan çıkamıyorum normal bir şekilde hamile kalanlar bizim bildiklerimizi bilmeden rahat kafayla yaşıyor çok kıskanıyorum onları
Allah söyletmiş olsa keşke yavrum ben hamile kalmadım bu ay negatif testim adet bekliyorum dış gebelik iki katı artışla devam eder senin değer az artmış kimyasal dır o kuzum korkmaBu Son Olsun @birkadin0 S Sugar11 kizlar nasilsiniz? Gebelik iyi gidiyordur umarim, ben zor durumdayim kizlar bana dua edin, 7agustosta bhcg 41 cikmisti, rahim duvarim ince oldugu icin tutunamaz dedi doktor,ertesi gun kanamam basladi 3 gun yogun parcali kanamam oldu, bhcg dusmusmu diye bakmak icin dun yani 12 agustosta saglik ocaginda kan verdim ve sonuc 92.8, simdi ne oluyor anlayamiyorum, dusmemis yukselmis, dis gebelikten korkuyorum, farkli problemler olmasindan korkuyorum, olaki gercekten gebeysem, tiroid problemmimden dolayi yine sikinti cikacak, ustune birde dunden beri kasiklarim agriyor ve kahverengi kirmizi karisik akintim var, yarin sabaha kadin doguma randevu aldim, Allahim insallah hakkimda hayirlisi olur.
İnsallah dedigin gibidir, icime su serptin, tek kimyasal olsun deger yavas dussun ama farkli komplikansyonlar olmasin insallah.Allah söyletmiş olsa keşke yavrum ben hamile kalmadım bu ay negatif testim adet bekliyorum dış gebelik iki katı artışla devam eder senin değer az artmış kimyasal dır o kuzum korkma
Inşallah hayırlısı olur canım benim 1 hakkım kaldı sonra aşılama olacak olmazsaMerhaba yanlış yere yazmisiniz buraya alıntı yaptım burdaki herkez klomen kullandı. Mesajları okuyun isterseniz w .Rabbim bilir ne zaman olacağını bazıları 2. Ayda bazıları 1. Ayda oluyor kısmet. Ben 4. Ayima girdim şu an son günüm hapta.
Kimyasal gebelik hizla artar bence kimyasal değil rahim kalınlaşması için yani duvarının endometriyum dediğiniz duvar estrofem denilen bir ilaçla kalınlaşıyormuş doktor bana onu vermiş şu anBu Son Olsun @birkadin0 S Sugar11 kizlar nasilsiniz? Gebelik iyi gidiyordur umarim, ben zor durumdayim kizlar bana dua edin, 7agustosta bhcg 41 cikmisti, rahim duvarim ince oldugu icin tutunamaz dedi doktor,ertesi gun kanamam basladi 3 gun yogun parcali kanamam oldu, bhcg dusmusmu diye bakmak icin dun yani 12 agustosta saglik ocaginda kan verdim ve sonuc 92.8, simdi ne oluyor anlayamiyorum, dusmemis yukselmis, dis gebelikten korkuyorum, farkli problemler olmasindan korkuyorum, olaki gercekten gebeysem, tiroid problemmimden dolayi yine sikinti cikacak, ustune birde dunden beri kasiklarim agriyor ve kahverengi kirmizi karisik akintim var, yarin sabaha kadin doguma randevu aldim, Allahim insallah hakkimda hayirlisi olur.☹
Yok bebeğim olmaz merak etme ben mayıs ayında kimyasal geçirdim değerim 21-28-36 oldu doktor kimyasal yavaş artar dedi dış gebelik hızlı ve büyük rakamlar ile artıyor yinede takipte ol kuzum aksatma kontrollerini inşallah birden düşecek ayrıca dış gebelikte rahim kalınlaşır diye biliyorumİnsallah dedigin gibidir, icime su serptin, tek kimyasal olsun deger yavas dussun ama farkli komplikansyonlar olmasin insallah.
Teşekkür ederim canım benim amin inşallah@birkadin0 kendi derdimden sizi unuttum, uzme kendini her iste bir hayir vardir, bebek gelecegi zamani bilir, hic olmazsa kimyasaldi, baska biseydi ugrasmazsin, bur dahakine insallah hersey gonlunce olsun.
Ben bu ay dan sonra rahim filmine girmeyi düşünüyorum . Ama yine olmazsa beklerim yaza kadar diye düşünüyorum aşılama için erken bana diye düşündüm bı yandan da aşılama yaptıracağıma 2 yıl olmazsa tüp bebek yaptiririm diye düşünüyorum inşallah gerek kalmadanInşallah hayırlısı olur canım benim 1 hakkım kaldı sonra aşılama olacak olmazsa
Inşallah canim ama rahim filmi önemli en önce onu yaptirBen bu ay dan sonra rahim filmine girmeyi düşünüyorum . Ama yine olmazsa beklerim yaza kadar diye düşünüyorum aşılama için erken bana diye düşündüm bı yandan da aşılama yaptıracağıma 2 yıl olmazsa tüp bebek yaptiririm diye düşünüyorum inşallah gerek kalmadanolurum..
Benimde bugün aşılamanın 11. günü çatlatma iğnemin 13. günüBen bu ay dan sonra rahim filmine girmeyi düşünüyorum . Ama yine olmazsa beklerim yaza kadar diye düşünüyorum aşılama için erken bana diye düşündüm bı yandan da aşılama yaptıracağıma 2 yıl olmazsa tüp bebek yaptiririm diye düşünüyorum inşallah gerek kalmadanolurum..
Canım var gibi duruyor ya. Aşılama hakkında çok Bilgi sahibi değilim açıkçası yani kaç gün sonra yapılıyor test. Ama çatlatma ignesinin etkisi çoğumuzun maksimum 12. Günü bitti. Senin de bitmiştir etkis o yüzden çizgi gebeliktn olabilir birde akşam yapmışın testi sabah yapsaydın daha koyu çıkardı gibi geldi banaBenimde bugün aşılamanın 11. günü çatlatma iğnemin 13. günü
Bu testlerde 5 saat önce yaptıklarım
Aynen canım bu sabah 8 gibi uyanınca tekrar yapacağım inşallah yine pozitif çıkar diye umuyorum Yani iğne biter yarına etkisiCanım var gibi duruyor ya. Aşılama hakkında çok Bilgi sahibi değilim açıkçası yani kaç gün sonra yapılıyor test. Ama çatlatma ignesinin etkisi çoğumuzun maksimum 12. Günü bitti. Senin de bitmiştir etkis o yüzden çizgi gebeliktn olabilir birde akşam yapmışın testi sabah yapsaydın daha koyu çıkardı gibi geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?