Gebeliğe Hazırlık Klomene başlıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
@birkadin0 S Sugar11 kizlar dis gebelik geciriyormusum, bana dua edin kendi kendine dussun, yoksa kanser ilaci vererek dusurtecekler.

@birkadin0 S Sugar11 kizlar dis gebelik geciriyormusum, bana dua edin kendi kendine dussun, yoksa kanser ilaci vererek dusurtecekler.
Canım çok geçmiş olsun kanser ilacı dediğin metotreksat iğne benim kimyasal olduğu ve değerim 36 olduğu halde serumla tek doz aldım çabuk düşsün diye olurda tekrar yükselişe geçebilir kimyasal da çok masum değil dedi doktor. Kese mi gördünüz doktor neye göre dış gebelik dedi

Lekelenmen devam ediyormu canim dun yazacaktim ama dis gebelik olasiligi yuksek diye uzmek istemedim.metots igneden korkma canim sadece igne sonrasi iliski yasak sifirlanip regli olana kadar birde bir kac regli gebelik yasak ben ocak ayinda gecirdim ama benim deger 1279 lardaydi erken fark edilmesi senin sagligin icin cok onemli korkma sabirli ol bol duva et canim rabbim tekrar yasatmasin ins

Aynen bende dedim bu nokta ne acaba iğneden dolayı hani erken olursun belki diye düşündüm ama galiba 17 snde olcan
Yok kız nerdee keşke olsam ama kendimi bildim bileli geç yumurtlama olsada erkende olsa otuz günüm olmadan gelemiyor adet inat inat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…