Kan ver canım mutlaka görüyorum çizgiyi iğneden olamazKızlar Buda bu sabah 6:30 ta yaptığım test ümidim var mı yok mu bilmiyorum
Bende yarın vereyim dedimKan ver canım mutlaka görüyorum çizgiyi iğneden olamaz
GünaydınGünaydın kızlar
Yarın cumartesi sağlık ocağı kapalı bizde ama özelde veriyorsanız tabi yarında olur ama var yaniBende yarın vereyim dedim
Aynen canımYarın cumartesi sağlık ocağı kapalı bizde ama özelde veriyorsanız tabi yarında olur ama var yani
@birkadin0 S Sugar11 kizlar dis gebelik geciriyormusum, bana dua edin kendi kendine dussun, yoksa kanser ilaci vererek dusurtecekler.ben iyiyim saol canım bende tek sıkıntı çok uyuyorum başkada bi sıkıntım yok canım rabbim güüç kuvvet versin bebişine tutunsun inşallah canım benim yengemde öyle kanamalarla hamile kaldı 9 ay ilaç kullandı öyle kanaması hiç gitmedi biz dedik zor dogum olacak hastaneye sancı başladı götürdük 2 dk geçti geçmedi bebegin kıyafetlerini getirip giydirmemiz için anons geçti inşallah canım sende öyle olursun muayenede yengeme doktor şöyle demişti erkek bebekleri dayanmayıp bu durumda düşüyorlar kızlar dayanıyor demişti canım kız seninki galiba moralini bozma iş yapma öyle yat canım sen güzel beslen ilaçlarını unutma inşallah saglıklı sıhhatli eli yüzü düzgün güzel bi bebegin olacak bu doktorları anlamıyorum kanaması olan bi hastayı evine nasıl yollarsın yatırsanıza sana hastanede serum falan daha iyi bakarlar canım moral bozmak yok bol bol dua et ben edecegim sana kendine iyi bak uzanma hiç bir yere
Canım çok geçmiş olsun kanser ilacı dediğin metotreksat iğne benim kimyasal olduğu ve değerim 36 olduğu halde serumla tek doz aldım çabuk düşsün diye olurda tekrar yükselişe geçebilir kimyasal da çok masum değil dedi doktor. Kese mi gördünüz doktor neye göre dış gebelik dedi@birkadin0 S Sugar11 kizlar dis gebelik geciriyormusum, bana dua edin kendi kendine dussun, yoksa kanser ilaci vererek dusurtecekler.
çok geçmiş olsun canım rabbim yardımcın olsun@birkadin0 S Sugar11 kizlar dis gebelik geciriyormusum, bana dua edin kendi kendine dussun, yoksa kanser ilaci vererek dusurtecekler.
Lekelenmen devam ediyormu canim dun yazacaktim ama dis gebelik olasiligi yuksek diye uzmek istemedim.metots igneden korkma canim sadece igne sonrasi iliski yasak sifirlanip regli olana kadar birde bir kac regli gebelik yasak ben ocak ayinda gecirdim ama benim deger 1279 lardaydi erken fark edilmesi senin sagligin icin cok onemli korkma sabirli ol bol duva et canim rabbim tekrar yasatmasin ins@birkadin0 S Sugar11 kizlar dis gebelik geciriyormusum, bana dua edin kendi kendine dussun, yoksa kanser ilaci vererek dusurtecekler.
duramıyorsun demi test yapmadanŞu an yine test yaptım silik çıktı aşılamanın 11 günü
Şunan yok ya uzağım hastaneye yarın ilk işim olacakduramıyorsun demi test yapmadanyakınında poliklinik falan yokmu git 2 dk kan ver
Sen ne kadardır korunmuyorsun canımEvet canım benimde doktorum öyle dedi şuan 2 aydayim toplamda 4 ay böyle ilaçla devam dedi sonra rahim filmi cekicez dedi hayırlısı ya
Kuzucum bat geldi mi senin ne durumdasın?
Yok canım 17si günüm nokta koymuşum yanlışlıkla sanırım anlamadımKuzucum bat geldi mi senin ne durumdasın?
Aynen bende dedim bu nokta ne acabaYok canım 17si günüm nokta koymuşum yanlışlıkla sanırım anlamadım
Yok kız nerdee keşke olsam ama kendimi bildim bileli geç yumurtlama olsada erkende olsa otuz günüm olmadan gelemiyor adet inat inatAynen bende dedim bu nokta ne acabaiğneden dolayı hani erken olursun belki diye düşündüm ama galiba 17 snde olcan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?