Gebeliğe Hazırlık Klomene başlıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya bende onu çok duyuyorum canım senin bilgin var mı inofolic hakkında
Çok araştırdım akşamdan beri bebeğim çok iyi anlatmışlar mavi inofolic combi kapsül olan. Pkolulara da çok iyi geliyormuş doktorlar epey öneriyor yumurta geliştiriciymiş ben alacağım iki kutu günde iki kez içiliyormuş doktoruma sordum alabilirsin dedi bi nevi folik asit

hanımlar bu benim hormon testi sonucum ultrosonda polikistik over olduğumu söyledi doktorum bana sonra hormon tahlili verdim sonucum bu klomen bitirdim Bi gutu günde iki tane. Bide Matofin verdi gece 1 tane içiyorum sonuctan anlayan varsa söyleyebilir mi doktorum beklediğimden iyi geldi sonuç dedi ama anlayan varsa yazabilir mi

@birkadin0 S Sugar11 Bu Son Olsun kizlar bugun doktora gittim, rahim duvarin kalinlasmaya baslamis ve kan degerim 126olmus bur ihtimal normal gebelik olabilirmis, pazartesi gunu yine kan verecegim, kese gorunmedigi icin doktor,dis gebelik tedavisi uygulamayalim, bi ne oldugu belli olsun dedi, doktor bana bunlari soylerken dayanamayip agladim, once kimyasal dendi, sonra dis gebelik, simdide normal olabilir deniyor, Ben bu işimde Rabbimi kendime vekil kildim, yolumu cizsin hayilrlisini nasip etsin, gerisini biraktim.
En son tiroid kanseri oldugumda hangi doktora gidecegimi nasil ameliyat olacagimi bilemezken, ben bu işimde Rabbim seni kendime vekil kildim, bu işimi ve yolumu sen tain et dedim ve mucizem gerceklesti en cok iyi bir doktor beni buldu, ben hic caba sarf etmeden,amelyatimnherseyim tedvaim guzel gecti ve iyilestm. İnsallah bu istede Rabbim benim icin hayirli olani benim yoluma getirecektir. Allahima binlerce sukur olsun iyiki muslumanim.

İki çizgi gördüğümde pozitif anlamına mı geliyor . Çok ovulasyon testi yaptım ama gebelik hiç yapmadım
Umarım pozitifir testiniz.
Fakat!!!!!! Bu sorunu cidden mi soruyorsun? Espri mi yaptın? Yani ciddiysen
Hemde kadınlar kulübünü kullanan bir üyeliğe sahipken.
Pes doğrusu.

Canım benim çok sevindim bu ihtimale Rabbim büyüktür mucizeler seni bulsun inşallah Allah a sığın ne eylerse güzel eyliyor gönlünde olanı yaşatsın sana

Canım çok geçmiş olsunn inşallah normal gebeliktir keseyi görünce bugün çektiğin sıkıntılar kaybolur inşallah

Veeeee aşılamanın 12.günü
Çatlatmanın 14.günü
Sabah testim

Eklentiler

• D14C8EA7-9141-48AF-B6D2-52D117DCA6B8.webp
    54,6 KB · Görüntüleme: 40
  • 168948F0-FC56-4FAB-B621-222E6B7FA7E5.webp
    82 KB · Görüntüleme: 36
Veeeee aşılamanın 12.günü
Çatlatmanın 14.günü
Sabah testim
Canım heves kırmak istemem ama iki kez denedim kendimi hamile sandım bu testte bu çizgi hep çıkıyor zaten. Gerçekten forumda bakabilirsin çok yanıltıcı Birde hep silik çıkıyor çizgi kimyasal olabilir gibi inşallah değildir kan vererek takibe başla hayırlı olsun

Amin inşallah güzel sonuç alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…