- 13 Haziran 2020
- 545
- 477
- 103
- 30
Ya bende onu çok duyuyorum canım senin bilgin var mı inofolic hakkındaKızlar inofolic combi kullanman var mı aranızda acaba
Çok araştırdım akşamdan beri bebeğim çok iyi anlatmışlar mavi inofolic combi kapsül olan. Pkolulara da çok iyi geliyormuş doktorlar epey öneriyor yumurta geliştiriciymiş ben alacağım iki kutu günde iki kez içiliyormuş doktoruma sordum alabilirsin dedi bi nevi folik asitYa bende onu çok duyuyorum canım senin bilgin var mı inofolic hakkında
Güzel ama düzenin var günün bi gün gecikse hamile olduğunu bilirsinYok kız nerdee keşke olsam ama kendimi bildim bileli geç yumurtlama olsada erkende olsa otuz günüm olmadan gelemiyor adet inat inat
Orası güzel en azındanGüzel ama düzenin var günün bi gün gecikse hamile olduğunu bilirsin
2 yıllık evliyim canim ilk 3 ay korunmuştur sahada yokSen ne kadardır korunmuyorsun canım
Evet canım bende özele gidiyorum muahaneye doktorum öyle dedi bilmiyorum ya4 ay çok canım adet oldugun an hemen git filmini çektir özellerde sıra beklemiyorsun bence böyyle yap
Umarım pozitifir testiniz.İki çizgi gördüğümde pozitif anlamına mı geliyor . Çok ovulasyon testi yaptım ama gebelik hiç yapmadım
Canım benim çok sevindim bu ihtimale Rabbim büyüktür mucizeler seni bulsun inşallah Allah a sığın ne eylerse güzel eyliyor gönlünde olanı yaşatsın sana@birkadin0 S Sugar11Bu Son Olsun kizlar bugun doktora gittim, rahim duvarin kalinlasmaya baslamis ve kan degerim 126olmus bur ihtimal normal gebelik olabilirmis, pazartesi gunu yine kan verecegim, kese gorunmedigi icin doktor,dis gebelik tedavisi uygulamayalim, bi ne oldugu belli olsun dedi, doktor bana bunlari soylerken dayanamayip agladim, once kimyasal dendi, sonra dis gebelik, simdide normal olabilir deniyor, Ben bu işimde Rabbimi kendime vekil kildim, yolumu cizsin hayilrlisini nasip etsin, gerisini biraktim.
En son tiroid kanseri oldugumda hangi doktora gidecegimi nasil ameliyat olacagimi bilemezken, ben bu işimde Rabbim seni kendime vekil kildim, bu işimi ve yolumu sen tain et dedim ve mucizem gerceklesti en cok iyi bir doktor beni buldu, ben hic caba sarf etmeden,amelyatimnherseyim tedvaim guzel gecti ve iyilestm. İnsallah bu istede Rabbim benim icin hayirli olani benim yoluma getirecektir. Allahima binlerce sukur olsun iyiki muslumanim.
Canım çok geçmiş olsunn inşallah normal gebeliktir keseyi görünce bugün çektiğin sıkıntılar kaybolur inşallah@birkadin0 S Sugar11Bu Son Olsun kizlar bugun doktora gittim, rahim duvarin kalinlasmaya baslamis ve kan degerim 126olmus bur ihtimal normal gebelik olabilirmis, pazartesi gunu yine kan verecegim, kese gorunmedigi icin doktor,dis gebelik tedavisi uygulamayalim, bi ne oldugu belli olsun dedi, doktor bana bunlari soylerken dayanamayip agladim, once kimyasal dendi, sonra dis gebelik, simdide normal olabilir deniyor, Ben bu işimde Rabbimi kendime vekil kildim, yolumu cizsin hayilrlisini nasip etsin, gerisini biraktim.
En son tiroid kanseri oldugumda hangi doktora gidecegimi nasil ameliyat olacagimi bilemezken, ben bu işimde Rabbim seni kendime vekil kildim, bu işimi ve yolumu sen tain et dedim ve mucizem gerceklesti en cok iyi bir doktor beni buldu, ben hic caba sarf etmeden,amelyatimnherseyim tedvaim guzel gecti ve iyilestm. İnsallah bu istede Rabbim benim icin hayirli olani benim yoluma getirecektir. Allahima binlerce sukur olsun iyiki muslumanim.
Canım heves kırmak istemem ama iki kez denedim kendimi hamile sandım bu testte bu çizgi hep çıkıyor zaten. Gerçekten forumda bakabilirsin çok yanıltıcı Birde hep silik çıkıyor çizgi kimyasal olabilir gibi inşallah değildir kan vererek takibe başla hayırlı olsunVeeeee aşılamanın 12.günü
Çatlatmanın 14.günü
Sabah testim
Amin inşallah güzel sonuç alırımCanım heves kırmak istemem ama iki kez denedim kendimi hamile sandım bu testte bu çizgi hep çıkıyor zaten. Gerçekten forumda bakabilirsin çok yanıltıcı Birde hep silik çıkıyor çizgi kimyasal olabilir gibi inşallah değildir kan vererek takibe başla hayırlı olsun
İnşallahh canım benim hayırlı haberini ver bizeAmin inşallah güzel sonuç alırım
Adet oldum kıızOrası güzel en azından
Şimdi kan verdim çıkar 2 saateİnşallahh canım benim hayırlı haberini ver bize
Tamam canım keşke zaten predictor test yerine hemen vereydin kanı çok pahalı hemde GüvensizŞimdi kan verdim çıkar 2 saate
Ya be bileyim canım valla yaptım bende testTamam canım keşke zaten predictor test yerine hemen vereydin kanı çok pahalı hemde Güvensiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?