- 18 Kasım 2019
- 5.619
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.100
- 198
Çıkar belki birazdan sonuçlarYa be bileyim canım valla yaptım bende test
Maalesef negatif 0.871 çıktıÇıkar belki birazdan sonuçlar
Çok üzüldüm canım benim ama adet olana kadar Allahtan ümit kesilmezMaalesef negatif 0.871 çıktı
İnşallah canım ya ümitlerim tükendiÇok üzüldüm canım benim ama adet olana kadar Allahtan ümit kesilmez☹
canım sende yengem gibi kanamalarla hamilelik geçireceksin canım bence@birkadin0 S Sugar11Bu Son Olsun kizlar bugun doktora gittim, rahim duvarin kalinlasmaya baslamis ve kan degerim 126olmus bur ihtimal normal gebelik olabilirmis, pazartesi gunu yine kan verecegim, kese gorunmedigi icin doktor,dis gebelik tedavisi uygulamayalim, bi ne oldugu belli olsun dedi, doktor bana bunlari soylerken dayanamayip agladim, once kimyasal dendi, sonra dis gebelik, simdide normal olabilir deniyor, Ben bu işimde Rabbimi kendime vekil kildim, yolumu cizsin hayilrlisini nasip etsin, gerisini biraktim.
En son tiroid kanseri oldugumda hangi doktora gidecegimi nasil ameliyat olacagimi bilemezken, ben bu işimde Rabbim seni kendime vekil kildim, bu işimi ve yolumu sen tain et dedim ve mucizem gerceklesti en cok iyi bir doktor beni buldu, ben hic caba sarf etmeden,amelyatimnherseyim tedvaim guzel gecti ve iyilestm. İnsallah bu istede Rabbim benim icin hayirli olani benim yoluma getirecektir. Allahima binlerce sukur olsun iyiki muslumanim.
İyi bari daha erken adet daha erken yumurtlama demekAdet oldum kıızAy adet söktürücü masaj yapıyordum iki gündür demek doğruymuş önceden geldi
İyiyiz güzelim sen nasılsın ben adet oldum bugün salı günü için randevum var doktora çarşamba klomene başlarım muhtemelen adetin beşinci günü oluyorkızlar nasılsınız ben uyumaya çalışıyroum hep
hayırlısı olsun canım inşallahİyiyiz güzelim sen nasılsın ben adet oldum bugün salı günü için randevum var doktora çarşamba klomene başlarım muhtemelen adetin beşinci günü oluyor
İyiyiz canım benim sen nasılsın, hamişlik başlarda uyku yapıyor zaten dinlen bol bolkızlar nasılsınız ben uyumaya çalışıyroum hep
valla öyle canım ama uyuyamıyorum kızım rahat bırakmıyor kafamı yastıga koydugum an anne kalk kalk kız git yatıyım diyorum yok kalk kalkıp kızımın oyuncaklarıyla oynuyoruzİyiyiz canım benim sen nasılsın, hamişlik başlarda uyku yapıyor zaten dinlen bol bol
Bu arada promotil women siparişi verdim gelince başlicam Z ZeynepYldr araştırdım ki inofolicten daha iyi myo inositol içeriği daha zengin kesinlikle al kullan derim müthiş yumurta kalitesi arttırmış
İğnenin kaçıncı günü olmuş oldun canımİyiyiz güzelim sen nasılsın ben adet oldum bugün salı günü için randevum var doktora çarşamba klomene başlarım muhtemelen adetin beşinci günü oluyor
232 tl di sanırım n11den aldım ben canım güvenli ora diye inofolictende üç kutu alsak aynı para zaten daha mantıklı bence promotilCanimmm teşekkür ederim peki fiyatı.ne kadar
Tam 18 iğne günü dahilİğnenin kaçıncı günü olmuş oldun canım
Kısmet canım ama ben bu idrar testine inanıyorum. Yelizinde böyle silik çıkmıştı kana baktırdı gebelik yok dediler sonra tekrar yapınca çıktı yani kanda yokken idrar pozitif göstermiştiMaalesef negatif 0.871 çıktı
Canim çok soru sordum nette 30sase yazıyor yani 30 tablet mi sadece 1 aylık o.zman232 tl di sanırım n11den aldım ben canım güvenli ora diye inofolictende üç kutu alsak aynı para zaten daha mantıklı bence promotil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?