Gebeliğe Hazırlık Klomene başlıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence direk tüp bebek demesi biraz tuhaf değil mi iyice araştırıldı mı doğal yolla hamile kalamadığın netleşti mi ki?
İki senedir olmuyordu rahim filmi çekindim tüplerim kapalıymış açıldı geçen ay çekindim çatlatma iğnesinden kullandım olmadı doktor olmaz demem olur ama hızlı bir tedavi isterseniz tüp bebek yapalım dedi araştırmadım açıkcası.bu güvendiğim bir doktor çikolata kistinden dolayı olur ama uzun sürebilir dedi

Bencede tüp bebeğe gelene kadar illaki bi yolu vardır en azından denedik olmadı son olarak tüp bebeği deneyelim dersiniz tabi sizin kararınız

Bende aynı yaştayım xanım hemen tüp bebeğe gitmeseydin keşke
Cnm şöyle bir durumda var ben vajinismus tüm hala biraz sıkıyorum eşim doktora sormuş hani sıktığı için spermler dışarı çıkıyor diye onun da etkisi var mıdır sence Çünkü ilişkiden sonra bildiğin hepsi dışarı akıyor

Bence hamileliğe engel değil illaki spermler yukarı atıyodur kendini normalde bile bazen sperm dışarı akabiliyo zaten çok hareketli olduğu için aksa bile bi sorun olucağını sanmam

Canım normalde de öyle dışarı çıkar hemen hepsi çıkmaz o sperm kaç tane var o kadar küçükmüş ki illaki gidiyordur içeri

bende de çikolata kisti var 2009 dan beri ugraşıyorum bu bela ile evet geç oluyor benim 1 kızım var ve kızımı ben 3 yıl bekledim olması için 6 cm di kistim hemen ameliyat dedi çocugunda kesin olmaz dedi başka doktora gittim aynısını oda söyledi ben başka doktora gittim yasmn verdi kullandım kist gitti ama yine olmadı baya bi zamn geçtikten sonra kendiliginden oldu süpriz oldu öncesinde de hiç bi tedavi görmeden oldu

Bemde öyle düşünüyorum kızlar kafam zaten çok karışık yaptırsam mi zaman a mi bıraksam çok da uzun süredir istiyoruz
beklemek zor ama bekle bence sen bilirsin tabi ama hayırlı bi zamnı vardır senin gibi benim yigenim vardı hemen aşılamaya koştu tutmadı tüp bebek yaptı olmadı 4 ay sonra kendiginden oldu ondada 8 tane piko vardı düşün

Evet zaten doktor olmaz demedi zaten küçük dedi ama biz çok bekledik siz karar verin dedi bekleyip ilaç tedavisi yada tüp bebek dedi iki yıl oldu 2.5cm kist

Yani olmayada bilir onun da garantisi yok çok da korkuyorum işlemlerden ama ne yapayım çok da istiyorum Ağustos da yaptırabilirim çünkü okullar da açılacak öğretmenim ve okul olduğu zaman çok da denk getiremiyoruz ilişki günleri ni geçen ay doktor verdi ilişki günleri eşim yoktu göreve gitti onları da tam anlamıyla değerlendiremedikkafam karmakarışık doktor da bu ay dinlenin sonra karar verin dedi

sen bilirsin canım valla hakkında hayırlısı olsun

Kizlar bisey sorcam klomeni sadece hastanedemi yazdirabiliyoruz saglik ocagina gidilse olmuyomu merak ettim ?

klomeni bi doktorun söylemesi lazım takibi yapılıyor kendinde gidip alabilirisn eczaneden ama takibinin yapılması lazım yoksa kist olur allah korusun
Anladim hastaneler uzak denesemmi die dusundum demekki deneyemicem ts ederim peki kanda yumurta takibi yapilabiliomu ? Yada idrarla doktor yapabiliomu ultrasyn olmadan öle bisi duymustum sanki .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…