- 4 Şubat 2021
- 964
- 475
- 53
- 41
- Konu Sahibi Melegim elif
-
Benim de hafif ağrılarım var ama baya hafif şimdilik ara ara hissettiriyor. Benim de dün gece 1.30 da dolmuştu artık çatlamış yumurtam herhaldeCanım ne yaptın benim yumurtaliklarim çok ağrıyor 1 saat sonra 36saatim dolmuş olcak sen neler yaptin
Degerlrndrmeler nasil oldu ve olcak pekiBenim de hafif ağrılarım var ama baya hafif şimdilik ara ara hissettiriyor. Benim de dün gece 1.30 da dolmuştu artık çatlamış yumurtam herhalde
İğneden 36 saat sonra demişti dün gece oluyordu işte değerlendirdik. Bir de bugün ve yarın daha sonra gün aşırı düşünüyorumDegerlrndrmeler nasil oldu ve olcak peki
Ben de aynı şekilde olcakİğneden 36 saat sonra demişti dün gece oluyordu işte değerlendirdik. Bir de bugün ve yarın daha sonra gün aşırı düşünüyorum
Hadi bakalım hayırlısıBen de aynı şekilde olcak
Bize mi dedin ben ilk yazanlara dedin diye düşündüm ben zaten yazdım henüz iğneyi yeni olduk bizde bir durum yok yaniKonuyu ben açtım burda birşeyler yazıyorum insan nezaketen cvp yazar.....
Ben görmedim bu yazıyıMerhaba kizlar nasilsiniz durumlarınız nedir ben test yapmak için gün sayıyorum Çarşamba yada Perşembe yapmayı dusunuyorum
Ne zaman iğne oldunuz ben dün sabah 10da oldum .biz elintilayarak yazdığımız için kimsenin yazmadığını düşünerek hiç bakamdik yazilanlaraKonuyu ben açtım burda birşeyler yazıyorum insan nezaketen cvp yazar.....
Merhaba iyiyim sen nasılsın benim resmen yumurtaliklarim çok dolu gibiydi ağrıyordu gece 12 den sonra sabah 11 e kadar falan ağrım oldu karın ağrısı ama resmen catladigini baya hissettim şimdi ara ara adet agrisi gibi ağrılarım var karnimdaHali nasılsın canım benim bugün batmalarım var daha önce de olurdu adete yakin da oluyor bazen .Demek ki yumurtlama sonrası oluyor bu batmalar. Bir de ben iğneden kaç gün sonra adet olunuyor ona baktım bazılarının 20. Günlere kadar gecikmiş ben zannediyordum ki iğneden en geç 14 gün sonra adet olunuyor
Bende iyiyim teşekkür ederim canım. Bende de ağrı oluyor batma da oluyor baya sık sık sanki iğne batırılıyor gibiMerhaba iyiyim sen nasılsın benim resmen yumurtaliklarim çok dolu gibiydi ağrıyordu gece 12 den sonra sabah 11 e kadar falan ağrım oldu karın ağrısı ama resmen catladigini baya hissettim şimdi ara ara adet agrisi gibi ağrılarım var karnimda
Ay hadi insallah ama o iğne bende de var ama çok sık değil çok heyecanlı ya daha çok vafBende iyiyim teşekkür ederim canım. Bende de ağrı oluyor batma da oluyor baya sık sık sanki iğne batırılıyor gibi
Ay hadi insallah ama o iğne bende de var ama çok sık değil çok heyecanlı ya daha çok vaf
Iyi aksamlar nasılsın canım var mı bir gelişme benim akintim başladı böyle baya bembeyaz koyu bir akinti bir de idrarim bulanık sende ne var ne yokHali nasılsın canım benim bugün batmalarım var daha önce de olurdu adete yakin da oluyor bazen .Demek ki yumurtlama sonrası oluyor bu batmalar. Bir de ben iğneden kaç gün sonra adet olunuyor ona baktım bazılarının 20. Günlere kadar gecikmiş ben zannediyordum ki iğneden en geç 14 gün sonra adet olunuyor
İyiyim canım sen nasılsın? Benim henüz akıntım yok adet olacak gibi sancım oluyor aradaIyi aksamlar nasılsın canım var mı bir gelişme benim akintim başladı böyle baya bembeyaz koyu bir akinti bir de idrarim bulanık sende ne var ne yok
Benim de adet olcak gibi oluyor demekki aynı tepkiler verdiriyor=/ iyiyim napiyim merakla gün sayıyorumİyiyim canım sen nasılsın? Benim henüz akıntım yok adet olacak gibi sancım oluyor arada
Benim de adet olcak gibi oluyor demekki aynı tepkiler verdiriyor=/ iyiyim napiyim merakla gün sayıyorum
Hamilelerde adet agrisi oluyodu belirti diyor bence ayırt edilmiyorBen acaba adet mi olacağım diyorum bu sancılardan dolayı adet olacağım zaman da olurdu benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?