- 3 Eylül 2012
- 207
- 2
- 48
- Konu Sahibi meryemnisa
-
Ya arkadaslar benim kafam karisti simdi,ben ilk defa bu ay kullandim klomen ve catlatma ignesi falan yok,doktor bu hormon testi falanda yaptirmadi,klomenin yan etkileri nelerdirki,beni bilgilendirin lutfen((
amin canım inşallah buarada rica ederim
senin içinde hayırlısı olsun güzel haberlerini bekliyorum:)
merhaba kızlar tecrübelerinize ihtiyacım var ,, klomene yeni başladım adetimin 3. gününden itibaren günde 2 tane olmak üzere 5 gün boyunca kullandım ve 2 gün önce bitti ilacım bugün doktora gidicem yumoşlara bakıcaz. sormak istediğim yaklaşık 2 gündür karın bölgemin alt kısmında sanırım yumurtalıklar oluyor cok fazla değil ama agrı var ve içten şiş gibi hissediyorum karnımda şişlik yok ama cok sertleşti karnım ve sürekli gazım oluyor sizler de de böyle şeyler oldu mu acaba
Mrblar. hayırlısıyla güzel haberlerle sonuçlansın inşallah. benim tedavi adtein 5. günü başlamıştı. ve günde 2 kez kullandım senin gibi. yumurtalık geliştiği için orada hafif ağrı oluşuyordu normal bu,çoğu kullanan da olusuyor araştırmıştım yorumlardan.ocakta adetin 3. günü gideceğim sanırım bu sefer 3. günü başlayacak tedaviye.benim ilk kontrole gittiğimde 18 mm olmuştu. doktorum güzel olmasını istediğimiz şekilde devam ediyor demişti.seninki de güzel gider inş.
benim doktorum ocakta aşılama yapalım klomeni sürekli kullanma demişti bugün bakılcak yumuşlara demek ki büyüdüğü için ağrım oluyor cok şiddetli değil ama işte ister istemez tereddütte kalıyor insan ...inşallah güzel haberler alırız meryemnisacım .. 2013 e güzel haberler ile girmek istiyoruummm.. doktorunun 18 mm olduğunu yazmışsın 18 mm olunca çatlatma iğnesi sonra ilişki ve ardından adet günü bekleniyor diye biliyorum ama yanlış mı
canım dualarına gönülden amin diyorum .18mm dediğim ilk kontroldü. 2-3 gün sonra çatlatma iğnesi olacağim gün karnımdan baktığında 21 mm olmuş demişti. o sabah iğnemi vurunmuştum. mesela ayın 26 sı iğne vurundum. 26-28-30 ilişki önermişti. ve sonra adet günü bekleniyor doğru..
anlıyorum meryemnisacım senin tutmadı o halde ((rabbim hepimizin gönlüne göre versin...
beni görmedin herhaldeneyse ben de çıkayım işlerime bakayım
selam meryemnisacım hayırlı Cumalarşükür kavuşturana nasılsın
beni görmedin herhaldeneyse ben de çıkayım işlerime bakayım
nasıl yani . canım seni görmez olur muyum ya...asıl sen yoksun epeydir
şimdi de sen görmüyorsun bak
ayyy. bi önceiki sayfanın en altında kalmış bu mesaj.inan görmedim canım . sana da hayırlı cumalar. iyiyim sen nasılsın. neler yapıyorsun bakalım anlat biraz. ben şafak sayıyorum biliyorsun doktora gitmek için o malum günü bekliyorum..
evet cnm bnde bu ay ilk kez kullandm beklemedeym inşallah rabbim bu ay nasip ederamin canım inşallah hep beraber güzel sonuçlar alırız.bu arada sen kullandınmı klomen çatlama iğnesi filan ne durumdasın.
bat ına kaç gün var
canım ara ara girip bakıyorum seni göremeyince çıkıyorum
e sen gidince ben de çıktım tek başıma ne yapayım
ya sorma iki aydır doğru dürüst adet göremiyordum, bu ay adetim bitince kasığımda bir acıma oldu sonra bir kanamam oldu ki sanki çocuk düşürdüm, bi anormaldi, şimdi normale döndüm gibi, şimdi bundan sonra ne olur bilmiyorum, bir iki ay normal devam ederim, olmazsa aşılama yaptırırım artık ne yapayım
bat dediğin adet tarihi demekse eğer 5-6 gün var. tamda Aöf sınavlarının olduğu tarihe denk geliyor.. :18:Allah yardımcım olsun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?