klomen'le evlat sahibi olmaya çalışanların tecrübe,duygu,düşünce ve tavsiye alanı...

aynı doktor mu yoksa

aynı doktor mu yoksa

tüp bebek tedavisini yapan doktoru transferden sonra birdaha görmedim. gitmedim daha doğrusu. bu tutmayabilir, kaliteli bi embriyo değildi 2. de farklı tedavi uygulayacağız ayaklarına yattı ama ,maymun gözünü geç de olsa açtı...

şu an gittiğim iyi bir doktor ,ama bu da olmazsa yani ilaç ve aşılama ,şimdiden b planı yaptım. artık bayan prof.'a gideceğim:)))
inşallah hala ist.tıp fakültesindedir. özel yerine 1 kere gidince ilgileniyorlar hastanede.

yok canım .gebelik testi için pazar günü mahalledeki hastaneye gitmiştim. oradaki bayan doktor. başka bu..bana iyisi denk gelmedi zaten ta ki son gittiğim doktora kadar..zaten çok geçmedi o hastaneden kovuldu..

inşallah bu sonuncusu hayırlı olur da bebişine kavuşursun en kısa zamanda
meryemnisacım ben çıkıyorum vakit geç oldu yarın biraz daha erken gelirsen daha çok konuşabiliriz inşallah
hayırlı geceleeeeer

tamam canım .yarın görüşürüz inşallah. kendini fazla özletme ..:))

"Çaresizlik Allah'tan gelen en güzel işarettir. Duanın vaktinin geldiği gösterir. Süzülüyorsa gözünden yaşlar, hüzünlüyse güzel yüzün, Rabbin seni özlemiş, sesini duymak istemiş demektir."

Mevlana

"Dediler ki: Gözden ırak olan gönülden de ırak olur. Dedim ki: Gönüle giren gözden ırak olsa ne olur."

"İsyanlardayım dedi. Hayır, imtihanlardaydı. Fark etseydi, kurtulacaktı."

"Misafirsin bu hanede ey gönül, Umduğunla değil bulduğunla gül, Hane sahibi ne derse o olur, Ne kimseye sitem eyle, Ne üzül."

"Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir."

"Sen yerde olanlara merhamet et ki,gökte olanlr da sana merhamet etsin Senden aşağı olana acı ki,senden üstün olan da sana acısın."

selamün aleyküm ....
bende beş senelik evlliyim...bende klomen tedavisi gördüm altı ay boyunca..drum hiç bir soruunun yok doğal yolla olması senin açından en iisi dedi.. aşılamayı her seferinde atladı ..bende bu tedavilerden yoruldugumu hissetiğim an dinlenme molası verdim kendime..druma söledim ve tekrar gittiğimde aşılama yapıcak...demem o ki tedaviniz için hiç te erken bi zaman deil..bütün tetkiklerinizi yaptırın rahim filmine kadar gerisini rabbime bırakın..[SAKREP hnm ]en ii zamanı o bilir.."ol" derse olur "olma" derse olmaz...
rabbim hakkımızda hayırlısını versin..göbüşlerimiz bebek dolsun... bütün ilacımız dua...
inşallah sizinde ve diğer bekleyenler gibi bebişiniz sizinle olur .....AMİNNN

Son düzenleme:

Aleyküm selam . söylediklerine aynen katılıyorum. zaman aleyhimize işliyor. benim için rahim filmine gerek görmediler. daha önce düşük yaptığım için (yani hamile kalabildiğine göre tüplerin açıktır denildi).benim sorunum hipotroidi.ne kadar ilaç kullanıyor da olsam,hormonlarım normal bir kadınınki gibi sağlıklı değil hissediyorum. hafızama,hareketlerime,kilo olarak bedenime etki eden bi hastalık elbette gebelikte de sorun çıkaracak. Bakalım Allah derdi verdi dermanını da verecek inşallah.Allah hepimize nasip etsin en kısa zamanda ,rabbimin "ol" diyeceği günün ümidiyle ayakta kalıyorum zaten.yeter ki sabretmeyi bilelim..

Mrb arkadaslar,bende klomen kullandim suan sonuc bekliyorum,artik insanlarin aaa yokmu bisey yapsana ne bekliyorsun demelerinden sıkıldim,sanki olduda ben yapmadim,,, yok yani bu nasil bir inanc verende rabbim alanda rabbim,,, heleki cocuk sahibi olan insanlarin amannnn olur stres yapma demesine sinir olur hale geldim,,,duam rabbim hayirli saglikli evlat versin,

o sözleri söyleyenler hiç uğraşmadan,sıkıntı çekmeden çocuk sahibi olanlar..seni,beni,bizim gibileri anlayamazlar.bişey biliyormuş gibi konuşurlar sadece. tek mağdur sen değilsin, onlardan çok var maalesef heryerdeler...Bize sabretmek düşer bir de dua etmek.Allah büyüktür kullar ise küçük...ben de aynı sıkıntıdan dolayı asosyal oldum istemeyerek,herkese hesap verir gibi dert anlatmaktan usandım, artık görüşmüyorum rahatım...

"Ben Mevladan isterim.
Verirse Yüceliğidir Vermezse imtihanımdır . "

Şems-i Tebrizi

"ALLAH (c.c) 3 şekilde cevap verir:

1) Evet der ve istedigini verir. .
2) Hayır der ve daha iyisini verir. .
3) Bekle der ve en iyisini verir… "

hanımlar,görüşmeyeli neler oldu veya olmadı hayatınızda,
merak ediyorum gün sayanlar vardı ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…