- 11 Ekim 2012
- 671
- 0
- 46
- Konu Sahibi meryemnisa
-
benim batım 20 sine denk geliyordu. zaten günü geçmeden insan şüphelenmez. 20 si sabahı kayınvaldemin ölüm haberi geldi. öğlen apar topar gidişi 12 saat süren yolculuğu yaptık kardeşimin arabasıyla. bir de yollar bozuktu,hoplaya zıplaya gittik. ben sıkıntıdan adet olmuyorum sandım,kolay değil insanın eşini acı çekerken görmesi...oraya inince karnımda müthiş bi ağrı. bir de cenazede bunla uğraşmayayım diye ağrı kesici aldım. o ağrıylada geri döndüm hiç geçmedi. soğuk hava ayaz kar bi taraftan. neyse istanbula gelince test yaptım .sonra kan tahlili... ozaman çalışıyordum bi de . gittiğim doktor hiç önemsemedi şikayetlerimi...
aynı doktor mu yoksa
doğum günün de kutlu olsun bu arada. hepimizin gönlünden geçen hayırlısı ile evlat sabibi olmak güzel Allahım kabul eder inşallah.
aynı doktor mu yoksa
yok canım .gebelik testi için pazar günü mahalledeki hastaneye gitmiştim. oradaki bayan doktor. başka bu..bana iyisi denk gelmedi zaten ta ki son gittiğim doktora kadar..zaten çok geçmedi o hastaneden kovuldu..
daha neler , aynı yaştayız. kendine de bana da haksızlık etme :))))
inşallah bu sonuncusu hayırlı olur da bebişine kavuşursun en kısa zamanda
meryemnisacım ben çıkıyorum vakit geç oldu yarın biraz daha erken gelirsen daha çok konuşabiliriz inşallah
hayırlı geceleeeeer
daha genciz diyorsun:)))
selamün aleyküm ....
bende beş senelik evlliyim...bende klomen tedavisi gördüm altı ay boyunca..drum hiç bir soruunun yok doğal yolla olması senin açından en iisi dedi.. aşılamayı her seferinde atladı ..bende bu tedavilerden yoruldugumu hissetiğim an dinlenme molası verdim kendime..druma söledim ve tekrar gittiğimde aşılama yapıcak...demem o ki tedaviniz için hiç te erken bi zaman deil..bütün tetkiklerinizi yaptırın rahim filmine kadar gerisini rabbime bırakın..[SAKREP hnm ]en ii zamanı o bilir.."ol" derse olur "olma" derse olmaz...
rabbim hakkımızda hayırlısını versin..göbüşlerimiz bebek dolsun... bütün ilacımız dua...
inşallah sizinde ve diğer bekleyenler gibi bebişiniz sizinle olur .....AMİNNN
Mrb arkadaslar,bende klomen kullandim suan sonuc bekliyorum,artik insanlarin aaa yokmu bisey yapsana ne bekliyorsun demelerinden sıkıldim,sanki olduda ben yapmadim,,, yok yani bu nasil bir inanc verende rabbim alanda rabbim,,, heleki cocuk sahibi olan insanlarin amannnn olur stres yapma demesine sinir olur hale geldim,,,duam rabbim hayirli saglikli evlat versin,
Son 6 gun regli olmam icin,umut varmi yokmu karisti duygularim,,,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?