- 19 Ekim 2012
- 873
- 72
- 73
- Konu Sahibi meryemnisa
-
sen farketmemiş olabilirsin canım..bu günleri boşgeçirme..dr banada gün aşırı dedi ama iğneden sonra ne zaman olması gerektiğini söylemedi..
muhtemelen bugun 16 günüm muhtemeln yumurtladım
inşallah hayırlısıyla döllenir çok şkükür boş gçirmedik
ama işte önemli olan denk gelmesi ve döllenebilmesi
benim doktor eşimin mesai arkadaşı o yüzden
herşeyi konuşup soruyorum
buarada tekrar kontrolün varmı?
sen farketmemiş olabilirsin canım..bu günleri boşgeçirme..dr banada gün aşırı dedi ama iğneden sonra ne zaman olması gerektiğini söylemedi..
dr a dedim artık gebelikte ümidim yok ne zaman geleyim :) dr gitmemi söylemedi..gebelik olmazsa rahim filmi isteyecek bu ay..telle aramamı söyledi..
dr un tanıdık olmasıda iyi avantaj..yoksa her dr la konuşulmuyor..özel hastaneye gittiğimiz halde öyle..
canım benim doktorum iğneyi ayın 26 sının sabahında göbekten vurmuştu. ve 26-28-30 una da gün vermişti birliktelik için. hatta yazarak vermişti iyi hatırlıyorum.
canım benim doktorum iğneyi ayın 26 sının sabahında göbekten vurmuştu. ve 26-28-30 una da gün vermişti birliktelik için. hatta yazarak vermişti iyi hatırlıyorum.
merhaba kızlar,bol bebişli bir topik olsun inşallah benim bir sorum var yanıtlarsanız sevinirim bu ay adetin 5. günü klomen yuttum ve adetim biitiği günden itibaren yoğun beyaz akıntım var sol kasığa da ara ara ağrı giriyor doktora ulaşamadım iltihap olabilir mi kokusu yok burada şimdiden sağolun.
evet canım ne yazık ki öyle işte zor bi meslek
hr türlü hasta oluyor herkes ayrı birşey soruyor
Allah yardım etsin
inşallah olur da filme gerek kalmaz
artık bu süreçte beklyceğiz
S.a meryemnisa nasılsın sende ne var ne yok?
inşallah canım yaa.bugünden sonra plates yapmak,temizlik yapıp yorulmak,üşümek yok..sonuç belli olana kadar dinlenecğm..birde hergün meryem suresini okuyorum..inşallah rabbim bu ay nasip eder..
ohh ne güzel sanırım ev hanımısın iyice dinlen canım
ben gün içinde çok yoruluyrm
ama herşey bahane Rabbim isterse olur zaten
buarada bana da dua edermisin
ismim şevval ismen edersen sevinirim canım..
az kalmış canım hayırlısı inşallahAleyküm selam canım. İyiyim. bende ocakta gideceğim ,gün sayıyorum. Tekrar tedaviye başlamak için sabırsızlanıyorum. :))) bir de fırsat buldukça size bakıyorum ,iyi oluyor içimizi döküyoruz.
inşallah canım yaa.bugünden sonra plates yapmak,temizlik yapıp yorulmak,üşümek yok..sonuç belli olana kadar dinlenecğm..birde hergün meryem suresini okuyorum..inşallah rabbim bu ay nasip eder..
az kalmış canım hayırlısı inşallah
nasıl bir tedavi uygulanacak canım
umarım hayırlısıyla güzel sonuçlanır burdan hayırlı haberlerimizi paylaşırız
dua edelim birbirimize
Rabbim inş. nasip eder.
ayıp olmazsa beni de dualarında eksik etme. A.öf sınavı var ocak 5-6 da onlara çalışıyorum. bu sıralar yoğunum. birazdan yine başlayacağım çalışmaya. İşe güce gelincei dünya işi bitmez, kendini yorma .ben o kritik dönemlerde sadece mutfakta meşgul oluyorum.
zaten eşim de sakın yapma diyor. ben de ısrar etmiyorum :)))
Allah razı olsun canımevet canım ev hanımıyım..adında çok güzelmiş..dua eederim inşallah..
Amin İnşallah canım cümlemize nasip etsin. kist çıkmasaydı 2.kez ilaç kürüne başlayacaktı. Eşimi üroloğa yönlendirdi, yeni bir tahlil istedi. hareketsizlik sorunu var o yüzden. bakalım yakında gidecek o da doktora.
sizde dualarınızı eksik etmeyin inşallah..bende senin gibi sadece mutfak işine bakacağım..allah zihin açıklığı versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?