klomen'le evlat sahibi olmaya çalışanların tecrübe,duygu,düşünce ve tavsiye alanı...

sen farketmemiş olabilirsin canım..bu günleri boşgeçirme..dr banada gün aşırı dedi ama iğneden sonra ne zaman olması gerektiğini söylemedi..

muhtemelen bugun 16 günüm muhtemeln yumurtladım
inşallah hayırlısıyla döllenir çok şkükür boş gçirmedik
ama işte önemli olan denk gelmesi ve döllenebilmesi
benim doktor eşimin mesai arkadaşı o yüzden
herşeyi konuşup soruyorum
buarada tekrar kontrolün varmı?

dr a dedim artık gebelikte ümidim yok ne zaman geleyim :) dr gitmemi söylemedi..gebelik olmazsa rahim filmi isteyecek bu ay..telle aramamı söyledi..

dr un tanıdık olmasıda iyi avantaj..yoksa her dr la konuşulmuyor..özel hastaneye gittiğimiz halde öyle..

sen farketmemiş olabilirsin canım..bu günleri boşgeçirme..dr banada gün aşırı dedi ama iğneden sonra ne zaman olması gerektiğini söylemedi..

canım benim doktorum iğneyi ayın 26 sının sabahında göbekten vurmuştu. ve 26-28-30 una da gün vermişti birliktelik için. hatta yazarak vermişti iyi hatırlıyorum.

evet canım ne yazık ki öyle işte zor bi meslek
hr türlü hasta oluyor herkes ayrı birşey soruyor
Allah yardım etsin
inşallah olur da filme gerek kalmaz
artık bu süreçte beklyceğiz

canım benim doktorum iğneyi ayın 26 sının sabahında göbekten vurmuştu. ve 26-28-30 una da gün vermişti birliktelik için. hatta yazarak vermişti iyi hatırlıyorum.

benim dr bu hafta gün aşırı dedi..iğneden dolayı emin olamadım..sana verilen tarihe bakılınca iğne günüde çalışma olabiliyormuş..

öncelikle Allah tamamına erdirsin tedavini, iyi haberlerle inşallah. Ben de böyle bi tepki vermemişti,herkeste farklı işliyor olabilir. üstelik klomenden sonra kist oluştuğu halde . arkadaşın dediği gibi adet olsan da olmasan da zaten doktora gideceksin ozaman belli olur,korkulacak bişey olduğunu düşünmüyorum. İnşallah olmaz da.

evet canım ne yazık ki öyle işte zor bi meslek
hr türlü hasta oluyor herkes ayrı birşey soruyor
Allah yardım etsin
inşallah olur da filme gerek kalmaz
artık bu süreçte beklyceğiz

inşallah canım yaa.bugünden sonra plates yapmak,temizlik yapıp yorulmak,üşümek yok..sonuç belli olana kadar dinlenecğm..birde hergün meryem suresini okuyorum..inşallah rabbim bu ay nasip eder..

inşallah canım yaa.bugünden sonra plates yapmak,temizlik yapıp yorulmak,üşümek yok..sonuç belli olana kadar dinlenecğm..birde hergün meryem suresini okuyorum..inşallah rabbim bu ay nasip eder..

ohh ne güzel sanırım ev hanımısın iyice dinlen canım
ben gün içinde çok yoruluyrm
ama herşey bahane Rabbim isterse olur zaten
buarada bana da dua edermisin
ismim şevval ismen edersen sevinirim canım..

ohh ne güzel sanırım ev hanımısın iyice dinlen canım
ben gün içinde çok yoruluyrm
ama herşey bahane Rabbim isterse olur zaten
buarada bana da dua edermisin
ismim şevval ismen edersen sevinirim canım..

evet canım ev hanımıyım..adında çok güzelmiş..dua eederim inşallah..

Aleyküm selam canım. İyiyim. bende ocakta gideceğim ,gün sayıyorum. Tekrar tedaviye başlamak için sabırsızlanıyorum. :))) bir de fırsat buldukça size bakıyorum ,iyi oluyor içimizi döküyoruz.
az kalmış canım hayırlısı inşallah
nasıl bir tedavi uygulanacak canım
umarım hayırlısıyla güzel sonuçlanır burdan hayırlı haberlerimizi paylaşırız
dua edelim birbirimize
Rabbim inş. nasip eder.

ayıp olmazsa beni de dualarında eksik etme. A.öf sınavı var ocak 5-6 da onlara çalışıyorum. bu sıralar yoğunum. birazdan yine başlayacağım çalışmaya. İşe güce gelincei dünya işi bitmez, kendini yorma .ben o kritik dönemlerde sadece mutfakta meşgul oluyorum.
zaten eşim de sakın yapma diyor. ben de ısrar etmiyorum :)))

Amin İnşallah canım cümlemize nasip etsin. kist çıkmasaydı 2.kez ilaç kürüne başlayacaktı. Eşimi üroloğa yönlendirdi, yeni bir tahlil istedi. hareketsizlik sorunu var o yüzden. bakalım yakında gidecek o da doktora.

sizde dualarınızı eksik etmeyin inşallah..bende senin gibi sadece mutfak işine bakacağım..allah zihin açıklığı versin..

o zaman ikinize birden Rabbim şifa göndersin
umarım bu defa kist felan olmaz
Allah yardımcın olsun

sizde dualarınızı eksik etmeyin inşallah..bende senin gibi sadece mutfak işine bakacağım..allah zihin açıklığı versin..

Allah razı olsun sağol canım ya. Dua elbette ederim ediyorum da , ama bir başkasının sizin için ettiği dua daha makbuldur. bir Hadisde de şöyle buyurulmuştur:

"En çok kabul edilen dua birbirinden uzak olan kişilerin birbirlerine ettiği duadır" (Buhari Mezalim: 9; Müslim Zikr: 88 Ebu Davud Salat: 364; Tirmizi Birr: 88)

Sahih bir hadiste Allah'ın Rasûlü (s.a.v) şöyle buyurmaktadır:

"Bir insan yanında olmayan bir kardeşine hayırlı bir dua ederse Cenab-ı Hak ona muhakkak bir melek tayin eder ve yanına arkadaş olarak koyar ki her dua edişte o görevli melek "Amin bir o kadar da senin için" der" (Müslim Zikr: 87)

yanıt yazan arkadaşlara teşekür ederim yarın doktora gidicem hem yumurta büyümüş mü diye bakacak hemde akıntı sorununa bakacak inşallah hepimiz annelik duygusunu tadarız selam ve dua ile kalın Rabbim razı olsun hepinizden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…