klomen'le evlat sahibi olmaya çalışanların tecrübe,duygu,düşünce ve tavsiye alanı...

inşallah hayırlı haberlerle dönersin..rabbim senden de razı olsun..

Merhaba arkadaslar bende icinde oldugum durumu sizinle oaylasmak istedim,rahim sırtında 3,5 cm lik miyomum var,Doktorum gebeligi engellemez dedi,1,5 ay evvel rahim flimi cekildim tüplerimde basıklık olusmus ve cekilen flim sayesinde acildi,bu ay klomene basladim ve yumurtam 20 m oldu,simdi bekliyorum regli olmama 8 gun var,aranizda kolmenle gebelik yasayan varmi,rabbim herkesin gonlune gore hayirli evlat versin arkadaslar

amin canım inşallah..
klomen sonrası çatlatma iğnesi verdimi?
bende bu ay klomen kullandım şimdi bekliyrm umarım güzel sonuçlanır..

Amin inşallah. benim geçen ayki deneyimim sonuç vermedi. ocakta tekrar gideceğim İnşallah bir sorun çıkmaz da yeniden başlarım hayırlısıyla. çatlatma iğnesi vurunduğumda 21 mm idi. senin ki de iyi . Henüz bu sayfada hamile kalan olamadı ama olacak inşallah 2013 te,bekliyoruz bakalım hayırlısı ...

Bana igne vermedi doktor,klomeni ilk kullakiyorum,edindigim bilgilere ve doktorun soylrmesine gore rahim filmi cektiren kisilerde gebelik hemen oluyormus,rahim filminde tuplere ilac sıvı verildigi icin tuplerde acilma oluyormus,dusundum mantikli aslinda,ben simdi rahim filimi pesinede klomen,yumurtada buyuktu,ins olur gibime geliyor,suan ocak 4 de regli olmam lazim,olmazsan 5 nde gel dedi doktor,

kızlar klomen yüzünden hormonları alt üst olmuş biri olarak derim ki klomen kullanıyorsanız mutlaka ama mutlaka doktor takibinde kullanın. benim özelden doktor devlet hastanesine geçince sallamadı beni ve hormonlarım tavan yaptı

inşallah canım olur hayırlı haberlerini verirsin demek iğneyi
gerek duymadı hem yumurtan büyüklüğüde iyi
kendiliğinden çatlar
hakkında hayırlısı olsun..

ne gibi yan etkileri oldu?
hormonlarında ne gibi değişimler oldu?
ilaç bende sadece sivilcelere neden oldu
başka bir yan etkide olmadı

ne gibi yan etkileri oldu?
hormonlarında ne gibi değişimler oldu?
ilaç bende sadece sivilcelere neden oldu
başka bir yan etkide olmadı

benim çok güzel olan değerlerim alt üst oldu FSH, LH gibi değerlerim. ben 1 ay adet olup 1 ay olmamaya başladım klomen kullanırken. sebep de herhalde vücut hamileliğe hazırlanıyor diye düşünmüştüm çok yanılmışım çokk

klomeni ne için kullanmıştınız?
yumurta gelişimi için veriliyor diye biliyorum yumurta gelişmediği için
beyinde hipofiz bezinden fsh hormonu salgılanır yumurta gelişmedikçe
daha fazla salgılanır ve fsh yüksek çıkar
sizin fsh klomen öncesi ve sonrası kaçtı?

yumurtalarım kaliteliydi ama eşimin sperm kalitesi düşüktü. yumurtaları daha da kaliteli yapalım diye vermişti lanet olasıca doktor. FSH klomenden önce en yüksek 9 çıkıyordu ki 4,5 ay yapılan hormon sonuçlarımdı. genelde 6 yada 7 çıkıyordu. 3 ay klomen kullandım FSH 34 e fırladı sonra 26, sonra 20 sonrada düşüşe geçti. ama hala ara ara yükseliyor. o gittiğim doktor yerinde yoktu başka bir doktora gittim klomen 3 ay kullandım takip yapılmadı deyince hemen hormon testi istedi ve sonuçlar dediğim gibi çok kötü çıktı.

banada bu ay doktor serophene diye bi ilaç verdi ilkdefa kullanıcam geçen ay FSH hormonum 5.5 ti ilaç bu hormonu yükseltiyormu acaba bende korktum şimdi.

Son düzenleme:

canım yumurta gelişimi için verilen ilaç sonuçta hormonal senin hormon değerlerinin
değişmesi normal önmli olan klomen kullanmadan önceki fsh değerin o zaman tahlilinde fsh normal aralıkta ise sıkıntı yapma
zaten ilacı bırakınca vücut kendini yeniler
buarada ilaç kullanmadan önceki en yüksek fsh değerinizi baz alın
canım her muayenede doktorum bnden tahlil istedi ona göre
tedavi verdi sen adet olduğunda2. yada 3. günü gidip kan ver kendi tahlil sonuçlarını değerlendir

banada bu ay doktor serophene diye bi ilaç verdi ilkdefa kullanıcam geçen ay FSH hormonum 5.5 ti ilaç bu hormonu yükseltiyormu acaba bende korktum şimdi.

canım korkmana gerek yok sonuçta bu ilaçlar hormonal
hormonlarını elbette yükseltir inşallah hayırlısıyla güzel sonuçlanır
doktorun gözetiminde alıyorsun sıkıntı yapma canım..

canım korkmana gerek yok sonuçta bu ilaçlar hormonal
hormonlarını elbette yükseltir inşallah hayırlısıyla güzel sonuçlanır
doktorun gözetiminde alıyorsun sıkıntı yapma canım..

teşekkür ederim canım rahatladım biraz.zaten doktor gözetiminde başladım ilaç biterse kontrole gideceğim ve sonrasında çatlatma iğnesi yapılacak hayırlısı artık.umarım herkes tez vakitte sonuç alır

“Üzülme! İstediğin bir şey olmuyorsa, ya daha iyisi olacağı için; ya da gerçekten de olmaması gerektiği için olmuyordur.”
(Hz. Mevlana.)

Cuma gecemiz mübarek olsun.

Ya arkadaslar benim kafam karisti simdi,ben ilk defa bu ay kullandim klomen ve catlatma ignesi falan yok,doktor bu hormon testi falanda yaptirmadi,klomenin yan etkileri nelerdirki,beni bilgilendirin lutfen((

Ya arkadaslar benim kafam karisti simdi,ben ilk defa bu ay kullandim klomen ve catlatma ignesi falan yok,doktor bu hormon testi falanda yaptirmadi,klomenin yan etkileri nelerdirki,beni bilgilendirin lutfen((

canım ilacın prospektüsünü oku orda bütün yan etkiler yazılmıştır.
ama şu var herkes yan etki oluşacak diye birşey yok
bnde sadece yüzümde bir kaç sivilce çıkmasına neden oldu
onun dışında birşey olmadı bak bnd bu ay ilk kez kullandım
sıkıntı yapma sonuçta doktorun vermiş
eğer gebe kalmaz hasta olursan o zaman adetin 2. yada 3. günü kan tahlili yaptır sonuclarını al öyle doktora git derim

amin canım inşallah buarada rica ederim
senin içinde hayırlısı olsun güzel haberlerini bekliyorum:)

Sule arkadasim tsk ederim, bende sadece kasiklarimda şişlik var belki yan etkisi bu oldu, bu arada regli olursam doktorun yanina gidecem evet, o testin bir adi varmi Acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…