- 5 Temmuz 2012
- 1.823
- 841
- 173
- Konu Sahibi meryemnisa
-
yanıt yazan arkadaşlara teşekür ederim yarın doktora gidicem hem yumurta büyümüş mü diye bakacak hemde akıntı sorununa bakacak inşallah hepimiz annelik duygusunu tadarız selam ve dua ile kalın Rabbim razı olsun hepinizden.
amin canım inşallah..Merhaba arkadaslar bende icinde oldugum durumu sizinle oaylasmak istedim,rahim sırtında 3,5 cm lik miyomum var,Doktorum gebeligi engellemez dedi,1,5 ay evvel rahim flimi cekildim tüplerimde basıklık olusmus ve cekilen flim sayesinde acildi,bu ay klomene basladim ve yumurtam 20 m oldu,simdi bekliyorum regli olmama 8 gun var,aranizda kolmenle gebelik yasayan varmi,rabbim herkesin gonlune gore hayirli evlat versin arkadaslar
Merhaba arkadaslar bende icinde oldugum durumu sizinle oaylasmak istedim,rahim sırtında 3,5 cm lik miyomum var,Doktorum gebeligi engellemez dedi,1,5 ay evvel rahim flimi cekildim tüplerimde basıklık olusmus ve cekilen flim sayesinde acildi,bu ay klomene basladim ve yumurtam 20 m oldu,simdi bekliyorum regli olmama 8 gun var,aranizda kolmenle gebelik yasayan varmi,rabbim herkesin gonlune gore hayirli evlat versin arkadaslar
Bana igne vermedi doktor,klomeni ilk kullakiyorum,edindigim bilgilere ve doktorun soylrmesine gore rahim filmi cektiren kisilerde gebelik hemen oluyormus,rahim filminde tuplere ilac sıvı verildigi icin tuplerde acilma oluyormus,dusundum mantikli aslinda,ben simdi rahim filimi pesinede klomen,yumurtada buyuktu,ins olur gibime geliyor,suan ocak 4 de regli olmam lazim,olmazsan 5 nde gel dedi doktor,
kızlar klomen yüzünden hormonları alt üst olmuş biri olarak derim ki klomen kullanıyorsanız mutlaka ama mutlaka doktor takibinde kullanın. benim özelden doktor devlet hastanesine geçince sallamadı beni ve hormonlarım tavan yaptı
ne gibi yan etkileri oldu?
hormonlarında ne gibi değişimler oldu?
ilaç bende sadece sivilcelere neden oldu
başka bir yan etkide olmadı
benim çok güzel olan değerlerim alt üst oldu FSH, LH gibi değerlerim. ben 1 ay adet olup 1 ay olmamaya başladım klomen kullanırken. sebep de herhalde vücut hamileliğe hazırlanıyor diye düşünmüştüm çok yanılmışım çokk
klomeni ne için kullanmıştınız?
yumurta gelişimi için veriliyor diye biliyorum yumurta gelişmediği için
beyinde hipofiz bezinden fsh hormonu salgılanır yumurta gelişmedikçe
daha fazla salgılanır ve fsh yüksek çıkar
sizin fsh klomen öncesi ve sonrası kaçtı?
yumurtalarım kaliteliydi ama eşimin sperm kalitesi düşüktü. yumurtaları daha da kaliteli yapalım diye vermişti lanet olasıca doktor. FSH klomenden önce en yüksek 9 çıkıyordu ki 4,5 ay yapılan hormon sonuçlarımdı. genelde 6 yada 7 çıkıyordu. 3 ay klomen kullandım FSH 34 e fırladı sonra 26, sonra 20 sonrada düşüşe geçti. ama hala ara ara yükseliyor. o gittiğim doktor yerinde yoktu başka bir doktora gittim klomen 3 ay kullandım takip yapılmadı deyince hemen hormon testi istedi ve sonuçlar dediğim gibi çok kötü çıktı.
yumurtalarım kaliteliydi ama eşimin sperm kalitesi düşüktü. yumurtaları daha da kaliteli yapalım diye vermişti lanet olasıca doktor. FSH klomenden önce en yüksek 9 çıkıyordu ki 4,5 ay yapılan hormon sonuçlarımdı. genelde 6 yada 7 çıkıyordu. 3 ay klomen kullandım FSH 34 e fırladı sonra 26, sonra 20 sonrada düşüşe geçti. ama hala ara ara yükseliyor. o gittiğim doktor yerinde yoktu başka bir doktora gittim klomen 3 ay kullandım takip yapılmadı deyince hemen hormon testi istedi ve sonuçlar dediğim gibi çok kötü çıktı.
banada bu ay doktor serophene diye bi ilaç verdi ilkdefa kullanıcam geçen ay FSH hormonum 5.5 ti ilaç bu hormonu yükseltiyormu acaba bende korktum şimdi.
canım korkmana gerek yok sonuçta bu ilaçlar hormonal
hormonlarını elbette yükseltir inşallah hayırlısıyla güzel sonuçlanır
doktorun gözetiminde alıyorsun sıkıntı yapma canım..
Ya arkadaslar benim kafam karisti simdi,ben ilk defa bu ay kullandim klomen ve catlatma ignesi falan yok,doktor bu hormon testi falanda yaptirmadi,klomenin yan etkileri nelerdirki,beni bilgilendirin lutfen((
teşekkür ederim canım rahatladım biraz.zaten doktor gözetiminde başladım ilaç biterse kontrole gideceğim ve sonrasında çatlatma iğnesi yapılacak hayırlısı artık.umarım herkes tez vakitte sonuç alır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?