klomen'le evlat sahibi olmaya çalışanların tecrübe,duygu,düşünce ve tavsiye alanı...

Sule arkadasim tsk ederim, bende sadece kasiklarimda şişlik var belki yan etkisi bu oldu, bu arada regli olursam doktorun yanina gidecem evet, o testin bir adi varmi Acaba
cnm zaten doktorun isterse hangi değerlere bakacağını bilir ama genelde fsh lh östrnojen prolaktin tsh bu hormonlara bakılıyor

İnşallah şule. yani aramızdan biri başarsa, diğerleri de peşinden gelecek inşallah:)) senin kaç günün kaldı belli olmasına?

ayy inşallah cnm bnm bugun adetin 18. günü 6 ocak bat tarihim inş. olmam buarada bugun doğum günümdü kızlar dilek tut dediler aklıma gelen bu defa hayırlısyla gebe kalaym öyle hepimize dua ettm rabbim kabul eder inşallah

doğum günün kutlu, dileğin de kabul olsun inşallah. yaş kaç oldu bu arada

doğum günün de kutlu olsun bu arada. hepimizin gönlünden geçen hayırlısı ile evlat sabibi olmak güzel Allahım kabul eder inşallah.

bat dediğin adet tarihi demekse eğer 5-6 gün var. tamda Aöf sınavlarının olduğu tarihe denk geliyor.. :18:Allah yardımcım olsun:)

evet canım tahmin ettiğin gibi b a t beklen(mey)en adet tarihi demek

sağol canım doktora gitmedim -doktorlara gide gide bıktm çünkü. Sen tüp bebek yaptırmışmıydın

kolay gelsin canım Allah zihin açıklığı versin

sağol canım. benim gittiğim doktor müsvettesi ne ilaç ne aşılama ,sizin bunlarla çocuğunuz olmaz deyip işkence dolu bi tüp bebek macerasına soktu bizi. tabi para koparmak için.2011 yılında kasım ayında başlandı. aralıkta da yumurta toplandı. ama bende doktordan ötürü bi moral bozukluğu,bir ağlama...bol iğneli ve sıfır sonuçlu kötü bir maceraydı.o kadar kötüydü ki,yumurta toplandıktan sonra odalar dolu olduğu için başka bi doktorun hastasıyla aynı odada istirahat ettiğimde,bende zar zor 4 yumurta,o bayanda 22 yumurta toplamışlardı. yani düşün o tedavide çocuğu olmasa bile tekrar aynı işkenceyi çekmeyecekti,dondurulacak yumurtaları olduğu için...üstelik ona sadece göbekten iğne uygulanmış.bana kalça,göbek,kol .. öyleki kalçamın üstüne oturamıyordum...

aşılamayla bile çocuğunuz olmaz demişti, oysaki ben hiçbir tedavi uygulamadığım zamanda hamile kalmıştım...

oooooovvvv gerçekten çok kötü bir tecrübe olmuş senin için Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah

ne zaman hamile kalmıştın tüp bebek denemesinden önce mi sonra mı:44:

hatta bahçeci tüp bebek merkezinde bayan bi doktor vardı, çok güleryüzlü ve ilgiliydi.onunla anlaştık. kredi çekip parayı ayarlayıp (birikimimizi bi önceki bitirmişti) tam tedaviye başlayacaktık ki, ben hamile olduğumu öğrenmiştim.Dünyalar benim olmuştu...Ama sevincim kursağımda kaldı işte ...

hayırlısı böyleymiş demekki, inşallah 2013 te tektar hamiş kalıp bebişini kucağına alırsın

eee ne oldu hamileliğin sonu,

benim batım 20 sine denk geliyordu. zaten günü geçmeden insan şüphelenmez. 20 si sabahı kayınvaldemin ölüm haberi geldi. öğlen apar topar gidişi 12 saat süren yolculuğu yaptık kardeşimin arabasıyla. bir de yollar bozuktu,hoplaya zıplaya gittik. ben sıkıntıdan adet olmuyorum sandım,kolay değil insanın eşini acı çekerken görmesi...oraya inince karnımda müthiş bi ağrı. bir de cenazede bunla uğraşmayayım diye ağrı kesici aldım. o ağrıylada geri döndüm hiç geçmedi. soğuk hava ayaz kar bi taraftan. neyse istanbula gelince test yaptım .sonra kan tahlili... ozaman çalışıyordum bi de . gittiğim doktor hiç önemsemedi şikayetlerimi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…