- Konu Sahibi meryemnisa
-
merhaba bende pazartesi günü ovitrella iğnemi oldum.yanlız bana kolumdan hatta omuzudan yaptılar.burda okuduğuma göre göbekten felan vurunan olmuş.acaba bana yanlış mı yaptılar endişelendim şimdi bir sürü para verdim o iğneye yazıktır.
bilenler bilgi veririse sevinirim..
inşallah canım Allah razı olsun inşallah sizinde gebelikle sonuçlanır
ilacım yarın bitiyor yan etkilerini hiç yaşamadım gerçi herkes de yan etki yapacak
diye bir şey yok hayırlısı
adetn 10 günüde kontrole gidicm duanızı eksik etmeyn
merhaba bende pazartesi günü ovitrella iğnemi oldum.yanlız bana kolumdan hatta omuzudan yaptılar.burda okuduğuma göre göbekten felan vurunan olmuş.acaba bana yanlış mı yaptılar endişelendim şimdi bir sürü para verdim o iğneye yazıktır.
bilenler bilgi veririse sevinirim..
hayırlı haberlerini alırız İnşallah, Allah bu mutluluğu yaşamak isteyen herkese nasip etsin. 2 saat önce benden 1 sene sonra evlenen kuzenimin yanından geldim. bir kızı var ocakta 1 yaşına giriyor..içim bi tuhaf oldu. gerçekten çevremde benden sonra evlenen herkesin çocuğu oldu, yaşı 25 olan da var, 37 olan da...Allahım Sabır diyorum !!
amin canım..Rabbim inşallah herkse nasip eder size de tez zamanda Rabbim
nasip etsin bu da sizin imtihanınız sabredin dua edin inşallah Rabbimin izni ile olucak.
klomenim bitti bende bugun doktora kontrole gidicem dualarınızı eksik etmeyn..
amin canım..Rabbim inşallah herkse nasip eder size de tez zamanda Rabbim
nasip etsin bu da sizin imtihanınız sabredin dua edin inşallah Rabbimin izni ile olucak.
klomenim bitti bende bugun doktora kontrole gidicem dualarınızı eksik etmeyn..
canım kontrolde dr ne dedi merak ediyorum..
mevanurr nasılsın canım
dün gittim doktora sağda ve solda iki yumurtam oluşmuş
daha önce solda yumurta göremmişti demek ilaçla glişmiş
işte iğne verdi gece eşim iğneyi yaptı
bundan sonra çalışmalar başlayacak duanı eksik etme
önereceğin birşey varmı?
buarada sen ne yaptın ilacın bittimi
mevanurr nasılsın canım
dün gittim doktora sağda ve solda iki yumurtam oluşmuş
daha önce solda yumurta göremmişti demek ilaçla glişmiş
işte iğne verdi gece eşim iğneyi yaptı
bundan sonra çalışmalar başlayacak duanı eksik etme
önereceğin birşey varmı?
buarada sen ne yaptın ilacın bittimi
"Başarı bir seyahattir, hedef değil. Mutluluk, gidilen yolun üzerindedir, yolun sonunda değil. Yolun sonunda olsa, ona varıldığında yol bitmiş ve vakit de geçmiş olurdu. Mutlu olmanın zamanı ise bugündür, yarın değil."
Çalınan her kapı hemen açılsaydı; ümidin, sabrın ve isteğin derecesi anlaşılmazdı.
Mevlana Celaleddin-i Rumi
ee ama cevap yok mu
bağlantının kesileceği tuttu. epey uzun bi cvp yazmıştım oysaki..
Öncelikle duygularını çok güzel ifade etmişsin,tebrik ederim.canım bi önceki mesajında kitap tavsiye etmemi istemiştin. o etkileyici ve maneviyat dolu sözler Mevlana ve Şems'e ait. Aşkın gözyaşları kitabı serisini ve Mevlanadan altın öğütler kitabını tavsiye ederim. Aöf derslerinden fırsat bulduğumda diğer kitapları okuyacağım inş.
Çocuk meselesine gelince , ben 2,5 seneyi geçti hala uğraşıyorum sen daha yolun başındasın...Troid bende de var.ilaç kullanıyorum.Bu nedenle yumurtalarımın yavaş çalıştığını söylemişti doktorum. Ama Şükür çaresi olmayan bi derdimiz yok. Bizim bi tanıdığın yakınının 6 yıldır çocuğu olmuyordu,üstelik düzenli adet de göremiyordu. Tüp bebek denedi olmadı ,rahim filminde sorun çıkmadı, 3 tane de düşüğü oldu. bu sene gittiği başka bi doktor ilaç verdi. şuan hamile. Yani Allah ne zaman hangi kapıyı açar,kimi vesile kılar bilemeyiz.
Bazen ben de bunalmıyorum, ipin ucunu bırakasım geliyor. "Nasip; İstenen değil, hep verilen..Nasipse gelirmiş Çinden Yemenden...Nasip değilse; Senin olsa bile kayar gidermiş elinden.." diyorum. ama sonra yapamıyorum... Görelim bakalım Mevla neyler, neylerse güzel eyler..Sabredip tedaviye devam edeceğiz,umutla ve dualarla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?