klomen'le evlat sahibi olmaya çalışanların tecrübe,duygu,düşünce ve tavsiye alanı...

ikiside aynı şey canım deri altı

arkadaşlar bende klomen kullananlardanım bu 2. ayım..umarım istediğimiz gibi sonuçlanır..

hayırlı haberlerini alırız İnşallah, Allah bu mutluluğu yaşamak isteyen herkese nasip etsin. 2 saat önce benden 1 sene sonra evlenen kuzenimin yanından geldim. bir kızı var ocakta 1 yaşına giriyor..içim bi tuhaf oldu. gerçekten çevremde benden sonra evlenen herkesin çocuğu oldu, yaşı 25 olan da var, 37 olan da...Allahım Sabır diyorum !!

canım omuzu bilmem ama koldan vurduklarını biliyorum. her iki yerden vurunmuş biri olarak söyleyebilirim ki göbek pek acımıyor. doktorum bana kendisi vurmuştu göbekten.Psikolojik olarak da bana göbek daha uygun geliyor,malum yumurtaya daha yakın :))

amin canım..Rabbim inşallah herkse nasip eder size de tez zamanda Rabbim
nasip etsin bu da sizin imtihanınız sabredin dua edin inşallah Rabbimin izni ile olucak.
klomenim bitti bende bugun doktora kontrole gidicem dualarınızı eksik etmeyn..

dualarım seninle. Allah yardımcın olsun. dediğin gibi bu da bir imtihan,biliyorum canım.

canım kontrolde dr ne dedi merak ediyorum..

canım kontrolde dr ne dedi merak ediyorum..

mevanurr nasılsın canım
dün gittim doktora sağda ve solda iki yumurtam oluşmuş
daha önce solda yumurta göremmişti demek ilaçla glişmiş
işte iğne verdi gece eşim iğneyi yaptı
bundan sonra çalışmalar başlayacak duanı eksik etme
önereceğin birşey varmı?
buarada sen ne yaptın ilacın bittimi

hayırlısı olsun,inşallah Allah anne olmayı nasip etsin en kısa zamanda cümlemize.benim nacizhane önerim; sen de duanı eksik etme,dünya dua üstüne kurulu. belinin altına yastık koy ve yarım saat kalkma,ev işlerini biraz ertele.en önemlisi stres yapmamaya çalış,kitap oku film izle kafanı dağıt,sonuç ne olacak diye düşünme.

iyiyim canım sen nasılsın..gelişen yumurtaların umarım ikiz bebiş olarak sana döner..bu dönemde üşütmemeye kendini sıcak tutmaya,ağır işler yapmamaya dikkat et..umarım bebişlerin sana tutunur bu ay..

benimde klomen biitti yumurtalıklarımda sızı hissediyorum..inşallah geliştiklerinden dolayıdır..ptesi günüde kontrolüm var sonucu yazarım..

"Sen darda olduğun vakitlerde , sana bahşedilmiş olanlarla elinden geleni yaparsın en güzel çareleri düşünürsün uygularsın.. Fakat yine bir şeyler olmuyorsa o zaman teslim olmayıp kendini yerden yere vurman iyi bir durum değildir. Kendi iç huzurunu bozarsın daha direnmekle. Diren direnebildiğin kadar uygula sana verilmiş olanla, o anki imkanlarınla. Teslim ol demek elin kolun bağlı otur demek değildir. Sadece sen her imkanı denediğin halde olmuyorsa onda senin için belki daha değişik güzellikler olacaktır. Veya senin için hayırlısı neyse o olacaktır."

"Dayan be gönlüm! Biçare değilsin Yaradan sana yar. Kimsesiz değilsin, Yanında Kimsesizler Kimsesi var. Biliyorum, Sığmazsın hiç bir yere bu sevdayla. Dünya sana dar. Ama dayan gönlüm! Dayan ki Her gecenin mutlaka bir sabahı var."

"Bazen bitmek bilmeyen dertler yağmur olur üstüne yağar. Ama unutma ki, rengarenk gökkuşağı yağmurdan sonra çıkar."

"Başarı bir seyahattir, hedef değil. Mutluluk, gidilen yolun üzerindedir, yolun sonunda değil. Yolun sonunda olsa, ona varıldığında yol bitmiş ve vakit de geçmiş olurdu. Mutlu olmanın zamanı ise bugündür, yarın değil."

Çalınan her kapı hemen açılsaydı; ümidin, sabrın ve isteğin derecesi anlaşılmazdı.
Mevlana Celaleddin-i Rumi

canım ne güzel şeyler yazıyorsun, kalbime huzur serptin.. okuduğun kitaplar varsa bana önerebilir misin? bu tarz olanlar.

ben de kendimden bahsedeyim. 27 yaşındayım. 15 aylık evliyim. 9 aydır bebek denemelerimiz hüsranla sonuçlandı.
bende polikistik over var. yumurtlama sorunum oluyor.
rahim duvarında polip çıktı, alındı. tiroit biraz yüksek çıktı, ilaç kullanıyorum. hsg'de sağ tüpüm tıkalı çıktı.
bir ay klomen tedavisi yaptık, yumurtam 15 mm'de kaldı. bu ay 12. günüm menogon iğnede. ama hiç yumurtam yoktu bugünkü kontrolde. yani bu aydan da kestim ümidimi.
yolun sonu ne olacak bilmiyorum. Rabbim'e sığınıyorum. sadece O'ndan medet umuyorum. hayatım boyunca beni hiç geri çevirmedi şükürler olsun ki. sadece bekledim genellikle. yine beklemeye razıyım. yeter ki ümidimi kaybetmeden, en çaresiz olduğum anda gözlerimden yaşlar süzülürken O'na olan iman ve inancımla hala dua edebiliyor olayım..

ee ama cevap yok mu

bağlantının kesileceği tuttu. epey uzun bi cvp yazmıştım oysaki..
Öncelikle duygularını çok güzel ifade etmişsin,tebrik ederim.canım bi önceki mesajında kitap tavsiye etmemi istemiştin. o etkileyici ve maneviyat dolu sözler Mevlana ve Şems'e ait. Aşkın gözyaşları kitabı serisini ve Mevlanadan altın öğütler kitabını tavsiye ederim. Aöf derslerinden fırsat bulduğumda diğer kitapları okuyacağım inş.
Çocuk meselesine gelince , ben 2,5 seneyi geçti hala uğraşıyorum sen daha yolun başındasın...Troid bende de var.ilaç kullanıyorum.Bu nedenle yumurtalarımın yavaş çalıştığını söylemişti doktorum. Ama Şükür çaresi olmayan bi derdimiz yok. Bizim bi tanıdığın yakınının 6 yıldır çocuğu olmuyordu,üstelik düzenli adet de göremiyordu. Tüp bebek denedi olmadı ,rahim filminde sorun çıkmadı, 3 tane de düşüğü oldu. bu sene gittiği başka bi doktor ilaç verdi. şuan hamile. Yani Allah ne zaman hangi kapıyı açar,kimi vesile kılar bilemeyiz.
Bazen ben de bunalmıyorum, ipin ucunu bırakasım geliyor. "Nasip; İstenen değil, hep verilen..Nasipse gelirmiş Çinden Yemenden...Nasip değilse; Senin olsa bile kayar gidermiş elinden.." diyorum. ama sonra yapamıyorum... Görelim bakalım Mevla neyler, neylerse güzel eyler..Sabredip tedaviye devam edeceğiz,umutla ve dualarla...

Rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin. insanlığa bir mucize olarak hediye ettiği hamileliği bizlere de yaşamayı nasip etsin inşallah.

biz sebepler dairesinde gerekli her şartı yerine getiriyor olsak da Rabbim "Ol" demeyince olmuyor. "O'nun ilmi olmaksızın, hiçbir meyve tomurcuğundan çıkmaz, hiçbir dişi gebe kalmaz ve doğurmaz da." (Fussilet, 47) bundan öte söylenecek söz yok.

ben de dalgalanıyorum senin gibi. sanırım bu kader ve imtihanı paylaşan, yüreğinde anne olmanın derin özlemini yaşayan ve kendini en çaresiz hissetiği anlarda kadınlığının eksik olduğu zannına kapılan her dişi gibi biz de dalgalanıyoruz. bazen derin bir tevekkül içinde bebeğimin bana geleceği zamanı bekleyecek gücü kendimde buluyor, bazen de tedavilere olan inancımı yavaş yavaş yitirerek, sevdiğim adama bir evlat veremezsem, bunun nasıl bir acı olabileceğini hayal etmeye çalışıyorum. kalbim acıyor.

daha yolun çok başındayım, biliyorum. ama önümde nasıl bir yol olduğunu bilmemek ürkütüyor beni bazen. sabır, tevekkül ve iman da tam da böyle zamanlarda kıymetli değil midir zaten, tam da böyle en derin çaresizliklerde sınanmaz mı insan?

ama hiç ümidimi kaybetmemeye çalışıyorum. biliyorum bebeğim bana bir gün gelecek Allah'ın izniyle, ben sadece aceleci bir anneyim :)

kitap tavsiyelerin için teşekkürler canım. ben bu sıralar özellikle kalbime su serpecek kitaplar okumaya özen gösteriyorum. imtihanımın bir cilvesi olarak böyle kitaplar vasıtasıyla Allah'a yakınlaşıyorum sanırım.. inşallah.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…