klomen'le evlat sahibi olmaya çalışanların tecrübe,duygu,düşünce ve tavsiye alanı...

Allah razı olsun canım inşallah dua ederim canım ne demek
hayırlı haberleri vririm inşallah..

amin inşallah canım dua niyetine geçer inşallah..
benim hiç ağrı sızı olmadı inşallah olmazda
doktora gittin mi ne oldu?

arkadaşlar dün dr a gittim yumurtaların istediğim boyutta değil dedi ve yarın tekrar gitmemi istedi..sizce gelişir mi yumurtalarım?

arkadaşlar dün dr a gittim yumurtaların istediğim boyutta değil dedi ve yarın tekrar gitmemi istedi..sizce gelişir mi yumurtalarım?

mevanur adetin kaçıncı günüydü ve kaç mm ulaşmıştı?
yumurta her gün birer mm büyüyor
inşallah gelişir canım canını skma Allah büyük

yarın 12. gün olacak..dün kaç mm olduğunu söylemedi dr..

sen neden sormadın canım yarın gittiğinde sor
olmazsa ilacın dozunu artırır
ya da inşallah isteniln büyüklüğe glmiştir
bnce büyüklüğün ulaşacağını düşündüğü için tekrar kontrole çağırmıştır.

inşallah dediğin gibi olur canım yaa..senin nasıl gidiyor..çatlama iğnesi vuruldun mu hiç..

inşallah dediğin gibi olur canım yaa..senin nasıl gidiyor..çatlama iğnesi vuruldun mu hiç..

evet ben adetin 10.günü vuruldum 2 yumurta oluşmuş sağda ve solda bakalım
inşallah biri döllenir ama bu ay halen yumurtlama döneminde olan akıntım olmadı
anlamadım bugun 15. günüm acaba halen yumurtlamadım mı?
yada fark mı etmedim
canım sende gönlünü ferah tut inşallah yarın hayırlı haberlerle gelirsin cevap yaz seni merak ediyrm

muhakkak cevap yazarım cnm..kusura bakma çok soru soruyorum ama..bu ay yumurtalarım büyürse iğne yapacağz bizde..ama nette araştırdığıma göre iğneyi ssk karşılamıyormuş ve zor bulunuyormuş..ne kadar doğru bilmiyorum..

canım sen bunlara sıkılıpta kendini faha fazla strese sokma. evet iğneyi ssk karşılamıyor. 68 tl ben geçen ay vuruldum. üstelikte bulunuyor.bi sorun yok. eczanelerde mevcut. birinde olmasa birinde olur. ben ilk gittiğim eczaneden aramadan buldum. oluruna bırak,

Neyzen Tevfik demiş ki,

Hayat, çatlak bardaktaki suya benzer.
İçsen de tükenir içmesen de.
Bu yüzden hayattan tat almaya bak.
Çünkü yaşasan da bitecek yaşamasan da...

Artık felsefem bu:)) Gerçekten çevreme baktığımda çocuğu olupta birbirini yiyen çiftleri gödüğümde,veya yaşı 35'e yaklaşan ve hala hayat arkadaşı bulamayayıp,bunun üzüntüsüyle kendilerini dağıtanlara şahit olduğumda ,Allah'ım ne mükemmel bir eş lütfettin diyorum.Çok şükür beni anlayan,seven,her durumda bana sabreden (özellikle bu tedavi zamanlarımda), iyiki doğmuşum, ve iyiki yaşıyorum dedirten bir eşim var şükürler olsun.Bu mutluluğu çocukla taçlandırabilmeyi elbette çok istiyorum. bunun için uğraşıyorum,uğraşacağım.Bir tane de olsa yeter diyorum.Kanaatkar olmak gerek bu fani dünyada..Allah herkese hayırlı eşler ,hayırlı evlatlar nasip etsin İnşallah.

amin inşallah canım..haklısın eşlerimizin anlayışlı olup yannımızda olmalarıda büyük lütuf..inşallah yuvalarımız bebişlerlede zamanı gelince taçlanır..

siz bana dua edinde yumurtalarım gelişmiş olsun..karın böygemde ağrı var..yumurtladığım için mi plates yaptığım için mi anlamadım..sizdede oldu mu..iğnenin bulunuyor olmasıda mutlu etti..teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için..

canım istediğin kadar soru sorabilirsin bende bildiğim kadarıyla cevaplandırırım
inşallah büyümüştür iğnenin ssk karşılamadığı doğru ama öyle zor bulunan birşey değil her eczanede bulunuyr
hayırlı haberlerin gelirsin inşallah..

merhaba kızlar,bol bebişli bir topik olsun inşallah benim bir sorum var yanıtlarsanız sevinirim bu ay adetin 5. günü klomen yuttum ve adetim biitiği günden itibaren yoğun beyaz akıntım var sol kasığa da ara ara ağrı giriyor doktora ulaşamadım iltihap olabilir mi kokusu yok burada şimdiden sağolun.

geçen ay bende de oldu ama kist olmasından korkmuştum ama birşey çıkmadı..inşallah sendede olmaz..

aynı şekilde klomen aldım bende..kasıklarımba batmalar oldu ve yoğun akıntım oldu..tam zamanında da adet oldum..kafan rahat olsun..adetin gecikirse ve gebelik negatif çıkarsa sorun olabilir..bekle..

canım sağ tarafta yumurtam oluşmuş..20mm boyutunda dr ovitrelle iğne verdi bugün vurulacğm..birde progestan verdi 1 hafta 10 gün sonra kullanmam için..inşallah güzel haberler alırız..

canım sağ tarafta yumurtam oluşmuş..20mm boyutunda dr ovitrelle iğne verdi bugün vurulacğm..birde progestan verdi 1 hafta 10 gün sonra kullanmam için..inşallah güzel haberler alırız..

hımm bak ne güzel sana söylmiştim yumurtan büyür diye
sanırım tek yumurta oluşmuş dimi?
progestanı neden verdi bana vermedide bende hiç sormadım
rahim duvarının kalınlığına göre mi veriyor
inşallah canım alırız..

desteğin için sağol canım..büyüyen yumurtanın arkasındada bir tane var dedi ama boyutunu söylemedi..rahim kalınlığım iyiymiş dedi dr..progestanı verme sebebini sordum..gebelik olursa bebeğin tutunması için dedi..iğneyide karından yapman daha iyi dedi..sen nerden yaptın birde ilişki için zaman geçmesi gerekiyor mu?

muhtemeln 20 mm ulaşan yumurtan çatlayacak
canım bende iğneyi karından yaptım iğneden 18 saat ve 33 saat sonra 2 kez çalışma yaptım
sonra gün aşırı dedi doktor
bakalım hayırlısı yumurtlamam oldumu olmadımı bilmiyorum
hiç uzayan akıntım olmadı ya da ben mi fark etmedim
inşallah bu defa hayırlısıyla güzel sonuçlanır..

sen farketmemiş olabilirsin canım..bu günleri boşgeçirme..dr banada gün aşırı dedi ama iğneden sonra ne zaman olması gerektiğini söylemedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…