- 19 Ekim 2012
- 873
- 72
- 73
- Konu Sahibi meryemnisa
-
hayırlısı olsun,inşallah Allah anne olmayı nasip etsin en kısa zamanda cümlemize.benim nacizhane önerim; sen de duanı eksik etme,dünya dua üstüne kurulu. belinin altına yastık koy ve yarım saat kalkma,ev işlerini biraz ertele.en önemlisi stres yapmamaya çalış,kitap oku film izle kafanı dağıt,sonuç ne olacak diye düşünme.
amin inşallah canım dua niyetine geçer inşallah..iyiyim canım sen nasılsın..gelişen yumurtaların umarım ikiz bebiş olarak sana döner..bu dönemde üşütmemeye kendini sıcak tutmaya,ağır işler yapmamaya dikkat et..umarım bebişlerin sana tutunur bu ay..
benimde klomen biitti yumurtalıklarımda sızı hissediyorum..inşallah geliştiklerinden dolayıdır..ptesi günüde kontrolüm var sonucu yazarım..
arkadaşlar dün dr a gittim yumurtaların istediğim boyutta değil dedi ve yarın tekrar gitmemi istedi..sizce gelişir mi yumurtalarım?
yarın 12. gün olacak..dün kaç mm olduğunu söylemedi dr..
inşallah dediğin gibi olur canım yaa..senin nasıl gidiyor..çatlama iğnesi vuruldun mu hiç..
muhakkak cevap yazarım cnm..kusura bakma çok soru soruyorum ama..bu ay yumurtalarım büyürse iğne yapacağz bizde..ama nette araştırdığıma göre iğneyi ssk karşılamıyormuş ve zor bulunuyormuş..ne kadar doğru bilmiyorum..
muhakkak cevap yazarım cnm..kusura bakma çok soru soruyorum ama..bu ay yumurtalarım büyürse iğne yapacağz bizde..ama nette araştırdığıma göre iğneyi ssk karşılamıyormuş ve zor bulunuyormuş..ne kadar doğru bilmiyorum..
merhaba kızlar,bol bebişli bir topik olsun inşallah benim bir sorum var yanıtlarsanız sevinirim bu ay adetin 5. günü klomen yuttum ve adetim biitiği günden itibaren yoğun beyaz akıntım var sol kasığa da ara ara ağrı giriyor doktora ulaşamadım iltihap olabilir mi kokusu yok burada şimdiden sağolun.
canım istediğin kadar soru sorabilirsin bende bildiğim kadarıyla cevaplandırırım
inşallah büyümüştür iğnenin ssk karşılamadığı doğru ama öyle zor bulunan birşey değil her eczanede bulunuyr
hayırlı haberlerin gelirsin inşallah..
canım sağ tarafta yumurtam oluşmuş..20mm boyutunda dr ovitrelle iğne verdi bugün vurulacğm..birde progestan verdi 1 hafta 10 gün sonra kullanmam için..inşallah güzel haberler alırız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?