• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klozet mi? alaturka tuvalet mi?

tercihiniz alaturka tualetmi yoksa klozetmi...peki neden

• klozet tercihim

OY: 41 38,3%
  • alaturka tualet tercihim

OY: 23 21,5%
  • klozeti hiç kullanmam

OY: 3 2,8%
  • alaturka tualeti hiç kullanmam

OY: 1 0,9%
  • her ikisinide duruma göre kullanırım

OY: 39 36,4%

• Ankete Katılan
    107
hijen açısından bence en iyisi klozet kesinlikle klozet diyorum alaturkada ne malum üste sıçramadıgı ayrıca o taharet kaplarıda hic hijenik degil dışardada olsa klozet tercihim hic degilse paçalar batmıyo bide dışarısı ayakkabısıyla girsem bile cok igreniyorum dışardaki alaturka wc lerden

evde klozet,dışarıda duruma göre değşiyor, genelde bulunduğum yerlerde klozetler temiz ve değişen kağıtlı oluyor...ama bazı yerde çok kirli ..o zaman mecburen alaturka..

tabiki klozet artık modern çağda yaşıyoruz nimetlerinden faydalanmak lazım alaturka tuvalete oturamıyorum ayaklarıma pantalonuma sıçrayacak diye korkuyorum hastanede zorda kaldıgımda alaturka tuvalete gırdıgımdede aman degmesın sıcramasın dıye kumas pantolonda vardı ayagımda bacaklarımı acınca cart dedi fermuar gitti hastane kadıkoy yakasında ben avrupa yakasındayım ustumde kısa bır gomlek elıme bır poset alıp onumu kapata kapata evın yolunu tutmustum Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

hijen açısından bence en iyisi klozet kesinlikle klozet diyorum alaturkada ne malum üste sıçramadıgı ayrıca o taharet kaplarıda hic hijenik degil dışardada olsa klozet tercihim hic degilse paçalar batmıyo bide dışarısı ayakkabısıyla girsem bile cok igreniyorum dışardaki alaturka wc lerden

al bendende okadar
alaturkaya alismadigimdan,
altimi filan tamamen cikarmak zorunda kaliyorum etegimi vs.
sicriyor ya cok pis oluyor sevmiyorum :bbo:

klozet..
sağlık açısından alaturka klozetten daha iyi ama dışarda da olsam eğer tuvalet alaturkaysa girmiyorum sıkıyorum falla... psikolojik bişey heralde zor oluyor benim için :S

burda sirf klozet var, ve cafe, okul, isyeri vs gibi yerlerde genelde temiz olur, ama benim yinede icime sinmiyor is yerinde, ve klozeti önce silip sonra kat kat tuvalet kagidi döseyip öyle oturuyorum :))))

mecbur kalmadıkça dışarda klozeti kullananları aklım almıyor....alaturkalar bile o kadar pisken başkasının pislediği yere oturmak..etrafa yayılacak mikropları düşünmek bile istemiyorum

bızım evde her ıkısıde var keısnlıkle ıkısıde cok işe yarıyo şölekı klozet hasta ve yaslı olanlar ıcn cok ı annem amelıyat olunca oturamıyordu ama benım tercıhım alaturka anacım:)

bayıra karşı çayır çimen,dağ kokulu bir esinti içinde tercih ederim kaydirigubbakcemile3
yok şaka bi yana,dışarda klozet bile olsa oturmam yani,ayakta hafif domalarak yaparım
alaturka desen ondada eğilince sıçrıyor :çok üzgünüm:
en güzeli evdeki klozet mirmirmirmir

vallaha bizim de burda klozet var ondan bende klozet diyorum Turkiye'ye giderken zorlaniyorum alaturkaya da rahat edemiyorum
burda zaten once temizliyorum kapagini klozetin ondan sonra icine atiyorum mendili sicramasin diye oyle yapiyorum

Back
X