- Konu Sahibi sensoylehayat21
-
kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var.biraz komik ama k. bakmayınyarım saat önce telefonumu klozete düşürdüm üsteli,k abimindi bi kaç günlüğüne bendeydi.o kadar kuruttum uğraştım başta açıldı ama şimdi açılmıo aranızda telefonu suya falan düşen var mı telefonun açılma ihtimalı var mı onu öğrenemk istiyorum yoksa yarın gidip ona çaktırmadan aynısından almam lazım duyarsa gebertir beni
içini açıp bi fırça yardımıyla kolonyayla silip, saç kurutma makinasıyla kurutsaydın keşke
seni üzmek istemem ama telefon açılsa bile illaki ilerde sorun çıkaracaktır, bir yolu yok malesef, garantisi devam ediyosa belki değiştirirler, garantiye dahilse tabii suya düşme
benım sürahiye düştü canım. bütün parçalarını teker teker çıkarıp ilk önce havluyla kuruttum, sonra kurutma makinasıyla 1 saat kurutmuştum korkudan. eskiye göre biraz daha yavas gibi ama hiçbir problem yok. telefonum nokia E-5
saç kurutmayla kuruttum ama bana mısın demiyo
açman sorun yaratmış. tüm parçaları çıkar bataryayı sakın ha sakın takma biraz kurut sonra bataryayı takmadan telefonu pirinç dolu kavanozun içine at
sabah tekrar kontrol edersin arkadaşların dediklerini yaptıysan.
durduk yerde bile açılabilir.
işin kötüsü abi biraz pis bi telefon kullanacak artık.
(neyse deşmeyelim:))
pirinçte bekletin nemiini çeker bi yerde duymuştım
kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var.biraz komik ama k. bakmayınyarım saat önce telefonumu klozete düşürdüm üsteli,k abimindi bi kaç günlüğüne bendeydi.o kadar kuruttum uğraştım başta açıldı ama şimdi açılmıo aranızda telefonu suya falan düşen var mı telefonun açılma ihtimalı var mı onu öğrenemk istiyorum yoksa yarın gidip ona çaktırmadan aynısından almam lazım duyarsa gebertir beni
canım benım eşim telefoncu telefonu al pirinç dolu bi kaba koy ıyıce kapat 1 yada 2 gun kalsın acılıyor o zamn
hemen bütün paarçaları söküp fönle kurutsaydın keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?