klozete düşen cep telefonu:(:(

sensoylehayat21

Guru
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2012
505
30
318
Diyarbakır
kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var.biraz komik ama k. bakmayınyarım saat önce telefonumu klozete düşürdüm üsteli,k abimindi bi kaç günlüğüne bendeydi.o kadar kuruttum uğraştım başta açıldı ama şimdi açılmıo aranızda telefonu suya falan düşen var mı telefonun açılma ihtimalı var mı onu öğrenemk istiyorum yoksa yarın gidip ona çaktırmadan aynısından almam lazım duyarsa gebertir beni

içini açıp bi fırça yardımıyla kolonyayla silip, saç kurutma makinasıyla kurutsaydın keşke
seni üzmek istemem ama telefon açılsa bile illaki ilerde sorun çıkaracaktır, bir yolu yok malesef, garantisi devam ediyosa belki değiştirirler, garantiye dahilse tabii suya düşme

benım sürahiye düştü canım. bütün parçalarını teker teker çıkarıp ilk önce havluyla kuruttum, sonra kurutma makinasıyla 1 saat kurutmuştum korkudan. eskiye göre biraz daha yavas gibi ama hiçbir problem yok. telefonum nokia E-5

saç kurutmayla kuruttum ama bana mısın demiyo

bu ikinci tuvalet vukuatım benim ilkinde telefonu hiç çıkaramamıştım bunda kurtardım ama bitkisel hayatta

açman sorun yaratmış. tüm parçaları çıkar bataryayı sakın ha sakın takma biraz kurut sonra bataryayı takmadan telefonu pirinç dolu kavanozun içine at

açman sorun yaratmış. tüm parçaları çıkar bataryayı sakın ha sakın takma biraz kurut sonra bataryayı takmadan telefonu pirinç dolu kavanozun içine at

telefonun kenarları vidalı maalesef açamadım bataryayı da sudan çıkarır çıkarmaz taktım patlayacak gibi oldu telefon..pirincin içine koydum şimdi inşallah düzelir

sabah tekrar kontrol edersin arkadaşların dediklerini yaptıysan.
durduk yerde bile açılabilir.
işin kötüsü abi biraz pis bi telefon kullanacak artık.
(neyse deşmeyelim:))

tatlım keske acmasyadın ama olan olmus benım de tuvalete dusmustu. onu once bezle falan kurula ıcındekı suyu cıkarmaya calıs artık ne kadar cıkarabılırsen. sonra bı kaba pırınc koy bataryaı da cıkarıp pırınce at agzını ıyıce kapat ve 3 gun falan bekle calısır. ama onceden actıgın ıcın devreler yanmıs olabılır sen bunu dene ben oyle calıstırdım

kurutma makınesıyle kurutursan ıcındekı kablolar yanıyor ayrıca

canım benım eşim telefoncu telefonu al pirinç dolu bi kaba koy ıyıce kapat 1 yada 2 gun kalsın acılıyor o zamn

benim de telefonum suya düşmştü 3yıl önce ilk açtım açıldı sonra bidaha çalışmadı tamircisuya düşünce hiç açmadan kurutmak gerektiğini söylemişti hemde alalı 1hafta olmuştu vede pahalı bitelefondu

2010 yılbaşı günü, telefonu da alalı 2 ay oluyor tabi daha yeni hevesimi alamamışım
Pantolonun arka cebindeydi orada olduğunu unutmuşum pantolonu bi indirdim valla telefon resmen tur ata ata düştü tuvaletin içine
Gözlerim doldu nasıl alcam derken amcam almıştı eliyle
Sonra sabunladı bir güzel kuruttuk patlayacak sandım ısıdan ama bir şey olmadı
5-6 saat açılmadı sonra açıldı ama kamera tuşu 2-3 ay tekledi sonra düzeldi
Şindi kenarda duruyor ama halaa çalışıyor
Bence sizde biraz bekleyin içerisindeki suyu çekilsin o zaman belki açılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…