- 7 Nisan 2011
- 2.509
- 897
- 373
- Konu Sahibi sensoylehayat21
-
kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var.biraz komik ama k. bakmayınyarım saat önce telefonumu klozete düşürdüm üsteli,k abimindi bi kaç günlüğüne bendeydi.o kadar kuruttum uğraştım başta açıldı ama şimdi açılmıo aranızda telefonu suya falan düşen var mı telefonun açılma ihtimalı var mı onu öğrenemk istiyorum yoksa yarın gidip ona çaktırmadan aynısından almam lazım duyarsa gebertir beni
kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var.biraz komik ama k. bakmayınyarım saat önce telefonumu klozete düşürdüm üsteli,k abimindi bi kaç günlüğüne bendeydi.o kadar kuruttum uğraştım başta açıldı ama şimdi açılmıo aranızda telefonu suya falan düşen var mı telefonun açılma ihtimalı var mı onu öğrenemk istiyorum yoksa yarın gidip ona çaktırmadan aynısından almam lazım duyarsa gebertir beni
Benim telefonum klozete düşse ülkede yas ilan ederdim herhaldeGözümden sakınıyorum ben onuuuuu
telefon değil o ya ondan
konuya gelirsek, pilini çıkarın pirince yatırın
Haklısın teknoloji harikası balım o
Pirinc ne işe yarıyormuş çok merak ettim, japonlarla telepati mi kuruluyor
Haklısın teknoloji harikası balım o
Pirinc ne işe yarıyormuş çok merak ettim, japonlarla telepati mi kuruluyor
nette okumuştum bebeyim, öyle yapıyollarmış
ben pirinci sadece sulak yerde yetişen, suyu da çok çeken bir besin olarak tanıyorum, fazla malumatım yok
:))) pirinç nemi çok fazla çektiği için telefondaki bütün nemi çekiyor . (e düşün pilav yaparken okadar su koyuyorsun hepsini emiyor:)
tuzluklarada 5-6 tane pirinç tanesi atarlar mesela tuz kuru kalsın diye.
kurutma makinesi kullanmak doğru değil. o minik minik devreleri yakabiliyor.
bi kavanozu pirinçle doldurup telefonu içine daldırın.ağzı açık güneş alan biyere koyun. 2 gün filan kalsın. işe yarar umarım. geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?