klozete düşen cep telefonu:(:(

2006/2007 gibi bir senedeyiz...
Telefonum daha yeni, anneme yalvar yakar aldırmıştım.
Samsungtu sürgülü olanlardan. Yeni çıkmıştı tabi o zaman.
Bende wc giderken cebimde unutmuştum. Oturduğumda pat diye gitti
Teyzem o telaşla hemen almıştı içinden. Tabi biz o telefonu telaşla muslukta yıkamıştık bir güzel
Annem aldı elimden bir kaç gün vermedi. Sonra aldığımda turp gibi çalışıyordu.
Hiç düşmemiş gibi. Ne sesinde ne görüntüsünde.
Eski telefonlar kaya gibiydi arkadaş şimdikiler çok narin

senin yine iyi klozete düşmüş.
Benimki dedemin evi 2 katlıydı afedersiniz alaturka tuvaletin deliğinden hoop düş borudan alttaki kiracıların tuvaletine puhaha çok komikti ya gece gece çıkaramadık orda kaldı sabah yengem çıkardı...
kolonya döktük birkaç güne kendine gelmişti...

canım pirinç dolu kabın içine koy bikaç gün beklet kesinlikle işe yarıyo hatta dur sana bi link veriyim onu izle

Suya dusen telefonu asla silmemek lazimmis parcalarina zarar veriyormus
Suyu suzdurup piric kavanozunun icine koyup birkac gun beklemeliymis
Icindeki nemi aliyormus parcalara zararvermeden
Deneyin isterseniz

benim de telim klozete düşmüştü telefon tamircisine götürdüm.utandım suya düştü dedim.yaparız dediler akşam almaya gittim olmamış.yoksa suya değil de tuvalete mi düşürdünüz dediler evet dedim.suya düşse yapardık da tuvalete düşünce olmuyor dediler.yine de tamirciye götür göster istersen.suya düşünce yapıyorlar.yani tuvalette daha çok su varsa belki olur telefon.ama malum şeyler varsa umudu kes derim.

2 hafta önce kızım telefonumu suyun içine atmışş ve geri çıkartmışşş her yeri sırılsıklamdı

yani ne kdr suda kaldı yada kaç kere soktu çıkardı bilmiyorum

heryerini tamamen söktüm pirincin içine koydumm (pirinç suyunu çekermiş) 3 saat fln kaldı sonra açtım biraz sıkıntısı vardı

sesi çıkmıodu dokunmatiği işlemiyodu ama yavaş yavaş düzeldi 2 gün içinde sorunsuz hale geldiii inş. düzelir seninikide .

Son düzenleme:
Benim telefonum klozete düşse ülkede yas ilan ederdim herhalde Gözümden sakınıyorum ben onuuuuu

Benim de bir arkadaşım klozete düşen telefonunu iyice temizleyip pirincin içine yatırıp birkaç gün bekletmişti ve telefon düzeldi. Pirinç tüm nemi çekiyor. Denemeni tavsiye ederim.

Benim cantamin icine su dokulmustu. O zaman iyice sac kurutma makinesiyle kurutmustum calismisti. Yaklasik bes sene gecti. Hala annem kullaniyo o telefonu. Amma saglammis.

Haklısın teknoloji harikası balım o

Pirinc ne işe yarıyormuş çok merak ettim, japonlarla telepati mi kuruluyor

:))) pirinç nemi çok fazla çektiği için telefondaki bütün nemi çekiyor . (e düşün pilav yaparken okadar su koyuyorsun hepsini emiyor:)

tuzluklarada 5-6 tane pirinç tanesi atarlar mesela tuz kuru kalsın diye.

kurutma makinesi kullanmak doğru değil. o minik minik devreleri yakabiliyor.

bi kavanozu pirinçle doldurup telefonu içine daldırın.ağzı açık güneş alan biyere koyun. 2 gün filan kalsın. işe yarar umarım. geçmiş olsun

nette okumuştum bebeyim, öyle yapıyollarmış

ben pirinci sadece sulak yerde yetişen, suyu da çok çeken bir besin olarak tanıyorum, fazla malumatım yok

Güzel teknik Allah korusun telefonuma birşeyler olursa kalp krizi geçirdikten sonra uygularım :)

Benimki de düşmüştü. Parçalarını söküp yani batarya, tuş takımı vs. çıkarıp kurutmuştum. O zaman kıştı kalorifer peteğine koymuştum 1-2 gün bekledi öyle. Aynı telefonun üzerine bir kere de su döktüm ama direk üstüne yani suya düşmüş gibi oldu. Yine kuruttum makinayla ama bu sefer yazdı. ben de pencere önüne koymuştum güneş alabilecek şekilde yine çalıştı. bu arada yüzüstü yatıracaksın telefonu yani tuş takımı yere bakacak şekilde. her iki vukuatta da bir gün çalışmamıştı ilk etapta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…