Koç burcu erkeğinin ilgisini nasıl canlı tutarım?

mydarkheart

doğru insan??
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2010
447
0
46
Diğer
koç burcu birisiyle tanıstım önce cok ilgiliydi ben de aynı ilgiyi ona göstermek istedim şimdi aramıyor beni. ben seni ararım dedi ama aramadı ne yapmalıyım lütfen yardım edin. onu kazanmak istiyorum

genelde çoğu erkekte vardır ama koç burcu erkeğinde daha bir belirgin. dünyanın merkezi benim felsefesi. yörüngesine girmeyen herşeyle ilgilenirler. elde edene kadar kırk takla sonra bırakıp giderler. bence sende aynısını yap, hiç ilgilenme arama. biraz merak etsin.

biri koç erkegimi dedi ....:6: ahhh canım ahhh koç erkegnden neler çekiyorm ben. önce çok ilgilidirler sonradan ellernde görürlerse ilgileri azalır. sen ararsan eger asla aramazlar. arama önem verme bu seferde onların canı yanar. vurdum duymazdırlar. canları yansada belli etmezler. biliyrm hepsi kötü huy ama dogru tespitler. benm nişanlım koç erkegi illallah ettim :3:

genelde çoğu erkekte vardır ama koç burcu erkeğinde daha bir belirgin. dünyanın merkezi benim felsefesi. yörüngesine girmeyen herşeyle ilgilenirler. elde edene kadar kırk takla sonra bırakıp giderler. bence sende aynısını yap, hiç ilgilenme arama. biraz merak etsin.

aynennnn sonuna kadar katılıyorm bukadar mı iyi tespit olurrr yaa:42:

aramayacaksın canım, biraz merakta bırakacaksın. onu gördüğünde eğer seni görmemişse yanında geçip git, eğer sana selam verirse "aa görmemişim" dersin. görüp selam versen de kısa kesip görüşürüz falan de git. koç erkeği demişsin ama hepsi böyle bunların, süründüreceksin

aramıyorum ama o da aramıyo :( inşallah arar en kısa zamanda :(

biri koç erkegimi dedi ....:6: ahhh canım ahhh koç erkegnden neler çekiyorm ben. önce çok ilgilidirler sonradan ellernde görürlerse ilgileri azalır. sen ararsan eger asla aramazlar. arama önem verme bu seferde onların canı yanar. vurdum duymazdırlar. canları yansada belli etmezler. biliyrm hepsi kötü huy ama dogru tespitler. benm nişanlım koç erkegi illallah ettim :3:

ya ben seni ararım şimdi yoğun çalışıyorum dedi. şimdi müsait nette oyun bile oynamıs face de gördüm ama beni neden aramıyo :(((((

gününü doldur tabii o olmayacak şekilde. o programa girmek için uğraşacaktır. bu iş ilk önce senin onu düşünmemenle başlayacak ki o da kaçıncı sırada olduğunu hatırlasın. uğraşsın .

gününü doldur tabii o olmayacak şekilde. o programa girmek için uğraşacaktır. bu iş ilk önce senin onu düşünmemenle başlayacak ki o da kaçıncı sırada olduğunu hatırlasın. uğraşsın .

o uzak bi şehirde şu an işi de yoğun yoruluyo ona suç bulamıyorum ama bu 2 dakika bile olsa aramaması için bahane olamaz dimi :( neden aramıyor ki :( mesaj da attım cevap da vermedi

aramamaların üzerine araya mesafe girdi ve ben de onu sildim. aradan bikaç ay geçti. sonra beni aradı cevap vermedim. bikaç ay sonra tekrar aradı? sizce amacı ne? hem ilgilenir gibi. hem kaçar gibi

Aylardan bahsediyorsun, uzun süre aramıyorsa aradığında da aklına estiğinde arıyordur.

Moralini bozmak istemem ama bence onu unutmaya çalış.

Erkekleri umursamayacaksın, takmayacaksın. Onlar bundan anlıyorlar.

Aylardan bahsediyorsun, uzun süre aramıyorsa aradığında da aklına estiğinde arıyordur.

Moralini bozmak istemem ama bence onu unutmaya çalış.

Erkekleri umursamayacaksın, takmayacaksın. Onlar bundan anlıyorlar.

ciddi şeylerden bahsediyor, aileyle tanışmak falan. ama yüzyüze geldiğimiz zaman olacagı varsa olur zaten diyor anlamıyorum

Back
X