- 13 Eylül 2015
- 6.991
- 32.279
- 548
- Konu Sahibi holdencaufield
-
Yok anında kapatıyormuş onu bile yapamıyormuş ahjkkBirşey bulamayınca da yalıyor muymuş
Bugünkü bununla idare et karıcığım diyormuşBirşey bulamayınca da yalıyor muymuş
Allahımmmm canım kısır çektiiiiiiii
Msjları okuyunca merakımdan alıntıladım hangi üye böyle bir laf söyledi bilmiyorum onaylamıyorum da çalışıp çalışmamak bir tercihtir gönül ister ki bütün kadınlar çalışsın kendi ayağının üstünde dursun ama cidden merak ettim olmak istenen ama olunamayan pozisyon evde oturmak mı ? Hani ünlü bir doktor avukat model sanatçı vs olmak isteyip olunamaz anlarım da bu cümleyi çok anlayamadımnefret değil de bence böyle insanlar genelde olmak istediği pozisyonlar için böyle karşısındakini bokluyolar.
Abla aklıma şu ev kadınlarına seda sayan izleyip yüz kilo oluyorlar diyen üye geldi
ne güzelmiş o öyle yaa.. ben banka kartını istesem surat yapar. eşşek gibi çalışıyoruz neden vereyim vs vs
Yani essek gibi calisiyorum falan derse cok cirkin ama maas kartini neden versin ki burda maas kartini kocasina veren kadin olinca neden veriyorsun sen calisiyorsun senin kartin diyoruz ama erkek vermeyince farkli bakiyoruz, bence kimse maas kartini vermek zorunda degil isterse verir ama onun disinda para isterken utanacak birsey yok ben calisiyorum ona ragmen esimden para da isterim bazen cok harcayip istedigim olur ne bileyim hic de utanmadim, tabi burda esinizin tavri da onemli size kotu hissettiriyorsa bu konida bir sorun var demektir...ya ise girin calisin ya da acik acik konusun ek kart falan cikarsin sizeBanka kartini size verince kendi erişimi engellenmiyor ki, verince ne oluyormuş?
Ayrica eşinin evde olmasi problem olacaktiysa calişan bir suru kadin var, evlendikten sonra da calişma sartiyla evlenseymiş.
Calişmayan kadinla sirf eziklemek icin evlenen adamlar var ya sizin ki de ondan.
şöyle örneklendirerek anlatayım,Msjları okuyunca merakımdan alıntıladım hangi üye böyle bir laf söyledi bilmiyorum onaylamıyorum da çalışıp çalışmamak bir tercihtir gönül ister ki bütün kadınlar çalışsın kendi ayağının üstünde dursun ama cidden merak ettim olmak istenen ama olunamayan pozisyon evde oturmak mı ? Hani ünlü bir doktor avukat model sanatçı vs olmak isteyip olunamaz anlarım da bu cümleyi çok anlayamadım
En güzeliKartları bende. İstemek zorunda kalmıyorum.
Bu yoruma katılıyorum kadın olsun erkek olsun maaş kartım niye dursun paraya ihtiyacı varsa zaten verilir ya da ek kart vs çıkartılır. Dediğiniz gibi kadının maaş kartının eşinde olması nasıl saçmaysa erkeğin maaş kartı içinde bu geçerliYani essek gibi calisiyorum falan derse cok cirkin ama maas kartini neden versin ki burda maas kartini kocasina veren kadin olinca neden veriyorsun sen calisiyorsun senin kartin diyoruz ama erkek vermeyince farkli bakiyoruz, bence kimse maas kartini vermek zorunda degil isterse verir ama onun disinda para isterken utanacak birsey yok ben calisiyorum ona ragmen esimden para da isterim bazen cok harcayip istedigim olur ne bileyim hic de utanmadim, tabi burda esinizin tavri da onemli size kotu hissettiriyorsa bu konida bir sorun var demektir...ya ise girin calisin ya da acik acik konusun ek kart falan cikarsin size
aynen benimdeee aksama yemek yok kisir var mecbuurAllahımmmm canım kısır çektiiiiiiii
Su başlık bile nasıl ama nasıl kendini hiçe saymışcasina bı başlık ...Kızlar selam 2 yıllık evliyim. Sorunum şu ki çalışmıyorum dolayısıyla da bir gelirim yok. Eşimin bekarken aldığı evinde oturuyoruz. Eşinizden nasıl para istiyorsunuz? Kendisimi hergün size çıkarıp veriyor? Bu iş çok canımı sıkmaya başladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?