- 20 Mart 2008
- 141.973
- 213.956
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi holdencaufield
-
Ahhh ahhh eski ben ahhh şimdi 40 filan oldumSonnnra ben 34 beden olarak şeklimi koymuştum ortaya. Kanit istemedi ama istese kanitlardim.
Evde tek çalışan kocam banka kartları vardi sürekli alışveriş için isterdim nakitte çekerdim yeri gelir kartı almayı istemeyi unuturdum o yüzden ej kart yapmasını rica ettim zyapti sağolsun ek kart kullanıyorum kafam rahat onun da rahat sadece bana tek söylediği suyunu Çıkarma ay sonu görüşürüzKızlar selam 2 yıllık evliyim. Sorunum şu ki çalışmıyorum dolayısıyla da bir gelirim yok. Eşimin bekarken aldığı evinde oturuyoruz. Eşinizden nasıl para istiyorsunuz? Kendisimi hergün size çıkarıp veriyor? Bu iş çok canımı sıkmaya başladı.
Birde evladına sormak lazım. Annesi gözünde nerelerde.6,5 yıl bizden ayrı ülke dışındaydı,hasta olur sen yoksun arkadaşları bakar özel günler olur gene ayrısın.
Okuduya benim için herşeyden daha önemliydi,hamileyken yds sınavlarına giriyordu,sabah uçağa bniyordu akşam gene dönüyordu evine.
Doğum yaptı gene aynı bebeyi bırakıyordu sabah gidip akşam geliyordu.
Bizlerde umarım elimizden geldiği kadarıyla iyi anne baba olmaya gayret edebişmisizdir.
Bunları yaşayamayan bir sürü aile var gördükçe okudukça daha da çok üzülüyorum.
Onun için burada hep gençlere kızıyorum ya, hepsinin iyi bir hayatları olsun yanlış kararlar vermesiner diye.
İşte o tipleri koca yapmamalıyızdır. O tiplerin soyu tükenmelidir.Bazı kocalar eşlerinin çalışmasına izin vermez böylede süründürür parasız bırakır belkide oda o tiptendir
Benide mi sevmiyorsun
Ben zaten kendi istegiyle veriyorsa sorun yok dedim esinz gonullu veriuorsa neden bu kadar sprun yaptiniz ki ? Mesajlarindan anladigim kadariyla konu sahbinn esi kartini vermeye cok yanasmiyor ve gonlu olmayan kimse vermek zorunda degil bunu elestirmemiz bile sacma neden vermiyor diye...sizin icin kolay olani yapin zaten size birsey diyen yok kiAdam kadinin kartini alip kisitlama uyguluyorsa neden verdin denebilir, ben de derim. Onun disinda bir problem yoksa neden kocana kartini verdim demem ben kimseye, beni ilgilendirmez.
"Ben eşimin kartina zorla el koydum veya para istemeye utaniyorum, kendimi kotu hissediyorum, calismali miyim sizce?" diye bisey sormadim size????
Konu sahibi siz napiyorsunuz demiş ben de ne yaptigimizi yazdim sadece. Bu sekilde olmasi zirt pirt istemekten daha pratik, kart vermesi eşimden bisey eksiltmiyor. Biz memnunuz yani duzenimiz boyle
Çok ta didişiriz yani,oda tuzu biberi onun:))Birde evladına sormak lazım. Annesi gözünde nerelerde.
Seni nasıl seviyor nasıl saygı duyuyordur.
Annem benim buralara gelmemin en büyük sebebi diyordur.
Bundan güzel şey var mı abla ya. Sen insanlara faydalı evlat yetiştirmişsin.
Saygı nasıl duyuluyorsa en fazla o kadar duyulur böyle annelere veya ebeveynlere.
Minnoşum şimdi öyle bir soru sordun ki ne cevap versem öbürüne ayıp olacakBenide mi sevmiyorsun
Ana gibi ana sen de evladına dağ gibisinÇok ta didişiriz yani,oda tuzu biberi onun:))
Aramız hep iyiydi dert arkadaşım olur,oturur konuşuruz dertleşiriz hep.
Bende elşmden geldiği kadarıyla doğrusuyla yanlışıyla iyi bir anne olmaya çaba gösterdim.
Benim rahmetli annemde öyleydi,benim kalemdi kendisi.
Bu lafı bilmiyordum öğrendiğim iyi olduMinnoşum şimdi öyle bir soru sordun ki ne cevap versem öbürüne ayıp olacak
Yemekte kimyon kadında minyon diyerek, kendimi de gömüp yeni bir tartışma ateşleyeyim
Çok sağol jesim,bende gözlerinden öperim senin var ol sağolAna gibi ana sen de evladına dağ gibisinellerinden öperim abla
Ah nerde tukense işte hayat şartları hayata bakışları herkesin farklı olabilir bunu kimsede değiştiremez bazıları var kadın evde çoluk çocuk baksın dışarı çıkmasın çalışmasın ben çalışıyorum maaşım da yeter konu sahibinin eşinin maaşında güzel ev kira değil kafaa rahat sanırım kadın yonetemiyor bu sorunu cozemiyorİşte o tipleri koca yapmamalıyızdır. O tiplerin soyu tükenmelidir.
2yıldır nasıl istiyordunuz?Kızlar selam 2 yıllık evliyim. Sorunum şu ki çalışmıyorum dolayısıyla da bir gelirim yok. Eşimin bekarken aldığı evinde oturuyoruz. Eşinizden nasıl para istiyorsunuz? Kendisimi hergün size çıkarıp veriyor? Bu iş çok canımı sıkmaya başladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?