Koca eline bakanlar.. yardım

Evde tek çalışan kocam banka kartları vardi sürekli alışveriş için isterdim nakitte çekerdim yeri gelir kartı almayı istemeyi unuturdum o yüzden ej kart yapmasını rica ettim zyapti sağolsun ek kart kullanıyorum kafam rahat onun da rahat sadece bana tek söylediği suyunu Çıkarma ay sonu görüşürüz

Calisirsan kocanın eline bakmazsin.
Uzun sure calistim muthis bisey.
Kartlarin, paran , gelirin olmasi..
Ama evde olmak da guzelmis bir suredir calismiyorum..
Boylelikle evime cocuklarima tam zamanli yetebiliyorum..
Kendimi hic de bos beles evde g*t buyutuyor gibi hissetmiyorum cunku evin yuku is yukunden daha agir..
Yani ev kadinlarina laf atanlarin alnini karislarim, calismak bin kat kolay bizzat deneyimledim..

Genelde kartlarimdan harcarim yatirir.
Gerekirse nakit birakir.
Sonucta bu ev onun , birseyler alacaksam eve alicam.
Veya kisisel malzemelerim..
Alirim o oder..
Istesem kartini da verir ama ne gerek var zaten kendi kartlarim var

Birde evladına sormak lazım. Annesi gözünde nerelerde.

Seni nasıl seviyor nasıl saygı duyuyordur.

Annem benim buralara gelmemin en büyük sebebi diyordur.

Bundan güzel şey var mı abla ya. Sen insanlara faydalı evlat yetiştirmişsin.

Saygı nasıl duyuluyorsa en fazla o kadar duyulur böyle annelere veya ebeveynlere.

Ben zaten kendi istegiyle veriyorsa sorun yok dedim esinz gonullu veriuorsa neden bu kadar sprun yaptiniz ki ? Mesajlarindan anladigim kadariyla konu sahbinn esi kartini vermeye cok yanasmiyor ve gonlu olmayan kimse vermek zorunda degil bunu elestirmemiz bile sacma neden vermiyor diye...sizin icin kolay olani yapin zaten size birsey diyen yok ki

Çok ta didişiriz yani,oda tuzu biberi onun:))
Aramız hep iyiydi dert arkadaşım olur,oturur konuşuruz dertleşiriz hep.
Bende elşmden geldiği kadarıyla doğrusuyla yanlışıyla iyi bir anne olmaya çaba gösterdim.
Benim rahmetli annemde öyleydi,benim kalemdi kendisi.

Ana gibi ana sen de evladına dağ gibisin ellerinden öperim abla

İşte o tipleri koca yapmamalıyızdır. O tiplerin soyu tükenmelidir.
Ah nerde tukense işte hayat şartları hayata bakışları herkesin farklı olabilir bunu kimsede değiştiremez bazıları var kadın evde çoluk çocuk baksın dışarı çıkmasın çalışmasın ben çalışıyorum maaşım da yeter konu sahibinin eşinin maaşında güzel ev kira değil kafaa rahat sanırım kadın yonetemiyor bu sorunu cozemiyor

Ben ne istersem alır, evin tüm ihtiyaçlarını da gider kendi temin eder zaten. Hiç elimden para ve kart geçmez. Yanında bulunsun diye bıraktığı para olur. Ona da 5 ay dokunmadığım olur. Ama ben tek dışarı çıkıp da gezen biri değilim virüs dolayısı ile.

Ama istediğim işe girmek için uğraş içerisindeyim evlilik öncesinden beri. Her ne kadar isteklerim karşılansa da benim de elim para görsün istiyorum. Eşime hediye alamıyorum mesela.

İstesem para verir ama istemiyorum.

Bence mutlaka çalışın.Kendi paranızı kazanın bu çok önemli bir şey.Ayrıca ben çoğunluğun görüşüne katılmıyorum.Herkesin maaş kartı kendisinde durmalıdır.Ortak giderler bir şekilde karşılanır ama kişinin bireyesel ekonomik özgürlüğü mutlaka olmalıdır.

Kredi kartı varsa ek kart çıkarttırmayı talep edebilirsin limiti çok yüksek olmaz kişisel ihtiyaçlarını karşılarsın ya da limiti maaşının yarısına miktarında tutarsa eşiniz; sen de o paradan hem mutfak masraflarını hemde kişisel harcamalarını karşılarsın. Bu şekilde bir sorun kalmaz. Ama eşi çalışmayan bir kocanın hiç olmazsa karım dışarda bir arkadaşıyla çay kahve içer, acil bir şey olsa nakit bulunsun üstünde diye bir miktar para bırakması gerekirdi. Böyle düşünceleri yoksa siz kendisine örneklerle gerekliliğini açıklayıp eve para bırakmasını istemelisiniz ya da kadınlara özel şeyleri eve gelirken almasını söyleyip (hiç paranız olmadığından alamadığınızı belirterek) konunun önemine dikkat çekebilirsiniz. Evliliğiniz yeni bu şekilde farkındalık kazanacaktır diye düşünüyorum.

Şimdi konu aslında erkeğin karakteri meselesi.

Bu konuda karakteri zayıf olan kadının eline para vermez, kadın şunu al bunu al dese suratı beş karış sanki oksijenle beslenip temizlik yapılmasın istiyorlar bı kaç böyle olaya şahit oldum çok çok üzüldüm, kartı istese zaten oooooo kart en kıymetlisidir.

Benim evliliğim ile ilgili para konusu şöyle, çalışmıyorum.
Koca eline bakmıyorum.
Eşim eve baya yüklü bi miktar nakit para bırakır, benim harçlığım ayrıdır onu her ayın belirli günü verir. İki kredi kartı var biri bende.
Akşamları eve gelirkende siparişi veririm ne eksikse alır.
Ben çıkabilirsin ben alırım.

Bu şekilde eline bakmıyorum.

Yorumları okuyamadım anladığım kadarıyla eş kişisi eve para bırakmıyor galiba, kartı isteseniz rengi atar.
Yeni evliyseniz bekleyin biraz zaman geçsin çenesi açılıp bişey istediğiniz de neler der.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…