- Konu Sahibi holdencaufield
-
Slm şu pandemi dönemleri biraz geçsin belki sizde bir iş bakarsınız kendinize göre,çalışın kendi paranızı kazanın kimseye muhtaç olmayın hem erkekler çalışan kadına daha çok saygı duyar.
hah dogru olan bakıs açısı aslında buİnsan önce kendisi için ,ekonomik özgürlüğü ,bağımsızlığı için ,ve toplumda belirli bir yer edinebilmek için çalışmalı bana göre , işleyen demir paslanmaz misali .
egıtım aldıgınız ıcın calısmazsınız aslında,eşim bile bana o kadar okudun ettin evde mi oturucaksın der mesela, sabah giyinip süslenip püslenip ofise gitmek güzel şey bana göre
Sizde evde yan gelip yatmıyorsunuz ev işleri için birini tutsa daha pahalıya patlarne güzelmiş o öyle yaa.. ben banka kartını istesem surat yapar. eşşek gibi çalışıyoruz neden vereyim vs vs
Eşşek gibi verecekne güzelmiş o öyle yaa.. ben banka kartını istesem surat yapar. eşşek gibi çalışıyoruz neden vereyim vs vs
Valla isterim ben neyine canım sıkılacak ? Şu kadar lazım diyip alıyorumKızlar selam 2 yıllık evliyim. Sorunum şu ki çalışmıyorum dolayısıyla da bir gelirim yok. Eşimin bekarken aldığı evinde oturuyoruz. Eşinizden nasıl para istiyorsunuz? Kendisimi hergün size çıkarıp veriyor? Bu iş çok canımı sıkmaya başladı.
Kimse kimseye saygı duymuyor ya.hah dogru olan bakıs açısı aslında bu
egıtım aldıgınız ıcın calısmazsınız aslında
egıtım baska bırsey ıs hayatı baska bırsey
mesela muhendıslık okuyan bırı ılla muhendıs olmak zorunda degıl o alana ılgı duyuyordur o alanda bılgı sahıbı olmak ıstıyordur muhendıslık okur ama evde oturur veya baska bır alanda calısır-calısabılır -
zira suslenıp puslenmek ıcın işe gıdılmez evde oturdugumuz yerde de suslenıp puslenebılırız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?