- 21 Kasım 2012
- 9.068
- 9.560
- 398
- Konu Sahibi victoryvivi
-
Peki Reytinglerde 1. Olmasının utancı ve sevimsizligi...
Bir arkadas burada yazmıştı diziden kötü etkilendiğini ama o zaman ciddiye almamıştım.
Dizi tek kelimeyle iğrenç!!!
2.kadin konumunda olan kişinin itici tavirlarina sinir olup kanal değiştim
Aşkı memnu dram tadınla anlatıyordu olayı . Bu dizi ise direk Harika birşeymiş gibi gösterme gayretinden olayı komediye vuruyor arasında fark varRomantik komedi tadında bir dizi yani aşkı memnuyu şikayet etmezsiniz gelir şu diziye kafayı takarısnız alkışlıyorum sizleri
O kadar yorum okudum hangi dizi oldugunu kimse yazmamış.ayy cok merak ettim adını
Alenen hakaret ettiginin farkindasin degil mi? Seni kibledim. Uzatirsan ben de bir sonraki asamaya gecerim hic usenmem emin ol. Sana onca cumle yazdim kadinlik onuruyla ilgili ama bunu anlayacak duzeyde degilsin sanirim belli oldu. Kotu seyler yasamissin, istiyorsun ki herkes yasasin. Gelmissin burda utanmadan bilmem kac yillik evliler aldatilacak diye korkuyor diyorsun kahkaha emojileri esliginde. Bari gocundugunu bu kadar belli etme.Ya bi git önce diziyi izle milletin yorumuyla yorum yapan kafana ...
Allah askina kim kocalarimiz etkileniyor yazdi bu konuda? Bi alintilayip doner misin buraya. Biz burda aldatmanin normallestirildiginden, kadina ikinci sinif insan muamelesi yapilip, kadinlik onuruna hakaret niteliginde soylemler icerdigini soyluyoruz. Siz nerde gordunuz acaba kocam etkileniyor yazani???UTC de çatır çatır aldatma olayı varken bile bildirimler geliyordu izliyo musunuz diye
ama orda merve kötü; hakediyodu, olsun aldatınsındı, buradaki kadın saf temiz ya kocalarımız etkileniyo
ayrıca dizideki sevgili karakterini cidden kutlamak lazım; tüm ülkeyi kendinden nefret ettirecek bi oyunculuğa sahip olduğu için.
Aynı fikirdeyim
Eskiden ailece izlediğimiz diziler vardı benim çocukluğumda
Şimdi koca kadın oldum
Babamla izlesem çekindiğim diziler var
film değil bu dizi .Niye insanlar bu kadar bu filme taktı kafayı ?
Adam eşini aldatıyor diye mi ? O zaman "Yeni Gelin de ki adamın 3 tane eşi var. Eşkiya dünyaya hükümdar olmaz da da adam eşini aldatıyordu. Ufak tefek cinayetlerde de durum aynı.
Eşler dizilerden etkilenip mi aldatacak ?
evet ama o zamanlardan bugüne çok şey değiştiHer pazar "Şahane Pazar" vardı, "Süper Baba", "İkinci Bahar", "Bizimkiler"....Ne güzel hep beraber oturur izlerdik, pazar banyosu üstüne dizi keyfi...
Pardon dizi. Izliyorum diziyi. Her dizideki ya da her filmdeki olaylar illaki topluma mesaj vermek için mi ?film değil bu dizi .
eşler etkilenip aldatacak diye değil
aldatılan bir kadının hayatının komedi unsuru haline getirilmesi çok rencide edici
metres kelimelerinin kadının cocuklarının ağzında sakız olması hoş mu sizce?
her erkek aldatır ama her erkek yakalanmaz mesajı veriliyor resmen.
kadın kocası aldatmasın diye , onu evınde , elinde tutmak için her yolu denemelidir çabası.
hoş değil .
ben her açıdan bakabilirim zatenPardon dizi. Izliyorum diziyi. Her dizideki ya da her filmdeki olaylar illaki topluma mesaj vermek için mi ?
Yazdığım gibi hemem hemem her dizide erkek aldatıyor eşini. (Yeni gelin, utc, edho, vs vs)
Erkek aldatıyor ama pişman olup eşini tekrar kazanmaya çalışıyor. Yaptığının yanlış olduğunu vurguluyor. Bu taraftan da baktınız mı hiç ?
biz şikayetimizi yaptıkkonu sahibi baştan sona katılıyorum size.aynen akşam otururken tesadüf denk gelip biraz baktım cok rahatsız oldum.Dediğiniz gibi em cokta bu tarz olayların artık bu sekilde normalleştirilmesi diyaloglar aşırı rahatsız edici.Umarim bir an once kaldırılır bu ahlaksız dizi.Eskileri iyice arar ve özler olduk.
Dun ben de belgesel ararken denk geldim.
biz şikayetimizi yaptık
siz de rtük sayfasından yapın ltf
Çocuklara zaten tv izletilmemesi gerektiğini biliyordur arkadaşınız.ben her açıdan bakabilirim zaten
ancak bakamayan insanlar var,
çocuklar var
bir arkadasımın kızı bu diziyi izleyince anne bize de metres gelir mi diye sormuş annesine.
sizce hoş mu?
her dizide var , ben tv pek izlemem ancak burada fark komedi unsuru haline getirilmesi.
aldattıktan sonra pişmanlık çok önemli mi sizce
o halde aldatılırsak eşimiz pişman olacaktır af mı edelim
ya da erkeklere eşinizi aldatmayın , pişman olursunuz mesajı mı veriliyor
aynı fikirde olmak durumunda değiliz.
bence hoş değil.
ben de baktım sımdıDün rtük e şikayet ederken dizinin hangi günlerde olduğuna bakmak için kanal d nin sitesine girdim. Tanıtımda son bölüm yazıyordu. Doğru mudur tam anlayamadım..
Bizden önce harekete geçmişler demek ki..
cocuk değiğim 10-11 yasında cocukÇocuklara zaten tv izletilmemesi gerektiğini biliyordur arkadaşınız.
Adam aldatıyorsa ya da kadın aldatıyorsa boşanırsın olur biter. Affedip affetmemek kişinin kendisine kalmış birşey. Kaldı ki zaten bu tür olaylar zaten var toplumda.
Çukur, Edho buna benzer bir sürü şiddet içeren dizi de var mesela. Topluma şiddet mi asılıyor ? Ya da orada adam öldürüyorlar biz de öldürelim mi diyoruz.
Yanlış anlamayın da bu da benim düşüncem. Diziyi de eşimle birlikte gayet severek izliyoruz. Isteyen izler istemeyen kanalı değiştirir bu kadar basit.
Aşk-ı Memnu ile bu saçma ve basit diziyi nasıl kıyaslayabildiniz...
benim eşim cocukken önüne tv acılmıs sussun dıye
İnanır mısın biz hiç dizi izlemiyoruz sadece belgeselll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?