Koca koca yalanlar ...

Evet sanırım beni kast ediyorsunuz konumda diziye sinir olduğumu yazmıştım herkes abartıyorsun demişti ama cidden çok sinir bozucu. Yani mesele aldatmanın işlenmesi değil, kadınlarla dalga geçilmesi, erkeğini elinde tut mesajı, bir sürü saçma sapan şey.

Romantik komedi tadında bir dizi yani aşkı memnuyu şikayet etmezsiniz gelir şu diziye kafayı takarısnız alkışlıyorum sizleri
Aşkı memnu dram tadınla anlatıyordu olayı . Bu dizi ise direk Harika birşeymiş gibi gösterme gayretinden olayı komediye vuruyor arasında fark var

Ya bi git önce diziyi izle milletin yorumuyla yorum yapan kafana ...
Alenen hakaret ettiginin farkindasin degil mi? Seni kibledim. Uzatirsan ben de bir sonraki asamaya gecerim hic usenmem emin ol. Sana onca cumle yazdim kadinlik onuruyla ilgili ama bunu anlayacak duzeyde degilsin sanirim belli oldu. Kotu seyler yasamissin, istiyorsun ki herkes yasasin. Gelmissin burda utanmadan bilmem kac yillik evliler aldatilacak diye korkuyor diyorsun kahkaha emojileri esliginde. Bari gocundugunu bu kadar belli etme.
Halbuki aldatilmis biri olarak boyle seylerin onunde en once senin durman lazimdi. Ya anlamakta sorun yasiyorsun, ya da yasadiklarin yuzunden gerceklere kendini kapatmissin tamamen. Herkes hayatin gerceklerinin farkinda. Toz pembe bakan senmissin bizler degiliz. Hayatta aldatmalarin gırla oldugunun herkes farkinda. Kaldi ki bunun farkina varmak icin aldatilmis olmak da gerekmiyor. Cevrende onca ornek varken, toz pembe bakmaya devam ettigin icin bu senin yanlışın. Gelip burda kendi yanlisinin acisini millete saldirarak cikaramazsin.

Son düzenleme:
Allah askina kim kocalarimiz etkileniyor yazdi bu konuda? Bi alintilayip doner misin buraya. Biz burda aldatmanin normallestirildiginden, kadina ikinci sinif insan muamelesi yapilip, kadinlik onuruna hakaret niteliginde soylemler icerdigini soyluyoruz. Siz nerde gordunuz acaba kocam etkileniyor yazani???

Aynı fikirdeyim
Eskiden ailece izlediğimiz diziler vardı benim çocukluğumda
Şimdi koca kadın oldum
Babamla izlesem çekindiğim diziler var

Her pazar "Şahane Pazar" vardı, "Süper Baba", "İkinci Bahar", "Bizimkiler"....Ne güzel hep beraber oturur izlerdik, pazar banyosu üstüne dizi keyfi...

film değil bu dizi .
eşler etkilenip aldatacak diye değil
aldatılan bir kadının hayatının komedi unsuru haline getirilmesi çok rencide edici
metres kelimelerinin kadının cocuklarının ağzında sakız olması hoş mu sizce?

her erkek aldatır ama her erkek yakalanmaz mesajı veriliyor resmen.
kadın kocası aldatmasın diye , onu evınde , elinde tutmak için her yolu denemelidir çabası.

hoş değil .

Pardon dizi. Izliyorum diziyi. Her dizideki ya da her filmdeki olaylar illaki topluma mesaj vermek için mi ?
Yazdığım gibi hemem hemem her dizide erkek aldatıyor eşini. (Yeni gelin, utc, edho, vs vs)
Erkek aldatıyor ama pişman olup eşini tekrar kazanmaya çalışıyor. Yaptığının yanlış olduğunu vurguluyor. Bu taraftan da baktınız mı hiç ?

konu sahibi baştan sona katılıyorum size.aynen akşam otururken tesadüf denk gelip biraz baktım cok rahatsız oldum.Dediğiniz gibi em cokta bu tarz olayların artık bu sekilde normalleştirilmesi diyaloglar aşırı rahatsız edici.Umarim bir an once kaldırılır bu ahlaksız dizi.Eskileri iyice arar ve özler olduk.

ben her açıdan bakabilirim zaten
ancak bakamayan insanlar var,
çocuklar var

bir arkadasımın kızı bu diziyi izleyince anne bize de metres gelir mi diye sormuş annesine.
sizce hoş mu?

her dizide var , ben tv pek izlemem ancak burada fark komedi unsuru haline getirilmesi.

aldattıktan sonra pişmanlık çok önemli mi sizce
o halde aldatılırsak eşimiz pişman olacaktır af mı edelim

ya da erkeklere eşinizi aldatmayın , pişman olursunuz mesajı mı veriliyor

aynı fikirde olmak durumunda değiliz.
bence hoş değil.

biz şikayetimizi yaptık
siz de rtük sayfasından yapın ltf

biz şikayetimizi yaptık
siz de rtük sayfasından yapın ltf

Dün rtük e şikayet ederken dizinin hangi günlerde olduğuna bakmak için kanal d nin sitesine girdim. Tanıtımda son bölüm yazıyordu. Doğru mudur tam anlayamadım..
Bizden önce harekete geçmişler demek ki..

Çocuklara zaten tv izletilmemesi gerektiğini biliyordur arkadaşınız.

Adam aldatıyorsa ya da kadın aldatıyorsa boşanırsın olur biter. Affedip affetmemek kişinin kendisine kalmış birşey. Kaldı ki zaten bu tür olaylar zaten var toplumda.

Çukur, Edho buna benzer bir sürü şiddet içeren dizi de var mesela. Topluma şiddet mi asılıyor ? Ya da orada adam öldürüyorlar biz de öldürelim mi diyoruz.

Yanlış anlamayın da bu da benim düşüncem. Diziyi de eşimle birlikte gayet severek izliyoruz. Isteyen izler istemeyen kanalı değiştirir bu kadar basit.

Dün rtük e şikayet ederken dizinin hangi günlerde olduğuna bakmak için kanal d nin sitesine girdim. Tanıtımda son bölüm yazıyordu. Doğru mudur tam anlayamadım..
Bizden önce harekete geçmişler demek ki..
ben de baktım sımdı
o yayınlanan son bölüm demek sanırım

dizi hakkında yapılan acıklamaya bakar mısın

pazartesi akşamı ilk bölümüyle ekrana gelmeye hazırlanan Koca Koca Yalanlar, kadın erkek ilişkilerini yeniden ele alacak. Mutlu bir evliliğin, aldatma sonucu bambaşka bir boyuta girmesini konu alan dizi, kadınları uyarmayı da es geçmiyor.

kadınlar neden uyarılıyor çok sinir oldum
erkekler de uyarılsın madem aldatılabilirsiniz diye.
hay allahım

Son düzenleme:
cocuk değiğim 10-11 yasında cocuk
nasıl engel olabilir ki?
ailecek yazlıktalar bahcede otururken kız da salonda serin ortamda tv açmış ,bu dizinin tekrarı zaten sürekli veriliyormus

cocuktan kastım 3-4 yas değil ki

kurtlar vadisi zamanında net hatırlayamadım ama ölen dizi kahramanlarına halk dua okutmadı mı ?
siz bilincli olabilirsiniz ancak birsürü ne yöne çeksen oraya gidecek insan var bu ülkede.

Aşk-ı Memnu ile bu saçma ve basit diziyi nasıl kıyaslayabildiniz...

Aşkı memnu ?nun üstün kadrosu ve hayal dünyası ,iğrenç ilişkilerin üzerini mi örttü?
O diziden sonra tüm genç delikanlılar Behlül'e özenerek ,böyle yengeye can kurban diye ortalıkta gezdi.
Belki 80 li yıllarda bu dizi bir ders niteliğinde bir ibret niteliğinde adlandırılıyor olabilir ama günümüzde gayet özenildi...
Nitekim bir hafta önce burada (amcasının karısına aşık olduğunu öğrenen bir kadının kocasının konusunu okuduk ...
Demem o ki ; Yıkılsın diziler açılsın belgeseller

İnanır mısın biz hiç dizi izlemiyoruz sadece belgeselll
benim eşim cocukken önüne tv acılmıs sussun dıye
evde de anne ıle hep yanlızmıs
bir de ablası varmıs
evde ıkı kadınla buyuyup tam bir dizi kolik olmus

çok sinir oluyorum bu duruma
gözünü tv en hiç ayırmıyor
yeni bir dizi başlasın mesela anında ona tüm sene bağlanmak için moda giriyor.

sürekli cocugum gibi ilgisini başka yöne cekmeye calısıyorum
ilk 2-3 bölümü atlatabilirsem tamam diziyi izlemıyor

ailesinin evinde sabah kalkılır ilk tv açılır
hatta gecenlerde görümceme gittik,görümcem ( eğitimli iş güc kariyer sahibi)
15 yasındakı kızına gelinim mutfakta baslayacak onu aç birseyler öğrenırsın dıyordu
şok oldum.

eşim sabahları erken kalkar kahvaltısını bıle tv karsısında yapar
salona bir giderim akasya duragının bılmem kacıncı tekrarını ızlıyor
çok sinir oluyorum

evde tek kavgamız bu.
ona göre cok normal
dizi ve magazın kafa dagıtma yöntemi

ileride bir cocugum olursa tv den nasıl uzak tutacagım bılemıyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…