Koca koca yalanlar ...

Evet cok dogru soyluyorsun turkiyedeki dizilerin genelinin konusu koca tavlama evli erkek nasil ayartilir

Lütfen yanlış bilgiler vermeyelim .
Osmanlıdan esinlenerek yazılan fakat ,aslıyla bire bir bağdaşmayan bir hayal ürünü hikayedir.
Nitekim Hatice sultanın birlikte olduğu kocasının yeğeni değil,öz kuzeninin kocasıdır ..
Bekar Yeğen amcasının karısına göz dikmemiş,iki evli kişi yasak aşk yaşamıştır.
Nereden nereye geldik....
Kaliteli bir yazarın hikayesinin filme alınması yazara saygı diye adlandırılarak konuya sahip çıkılmasını anlamadım...
Ortada her türlü ahlaki defarmasyon var .Bunu ben yapınca veya babam yapınca affettirmiyor hafiflettirmiyor.

Aşk-ı Memnu bir eserin televizyona uyarlanmasıdır. Tekrar söylüyorum bu ucuz dizilerle kıyaslanamaz. Kadınları aşağılayan ya da yasak aşkları normalleştiren bir yanı da yoktur.

Aşk-ı Memnu Madam Bovary(dönemin ünlü realizm anlayışı bunu gerektirir)etkisinde yazılmıştır ne Haticesi ne kuzeni ne kocası...
(Perdeleme teknigi)
Yozlaşan toplum yapisini irdelemek maksadıyla birebir aynı olmayan bir icerikle oluşturulmuştur.

Napalım olana göz mü yumalim ?
Toplumda var olan şeyleri yaziyorlar diye yazarlara düsman mi kesilelim?

Toplumun ahlaki yapısını Halit Ziya,Vedat Türkali bozmadi onlar malumun ilanini yapan kisiler

Bence hepsini kaldirsinlar

televizyon açıktı ve biz kalabalıktık. diziyi farkettim ama o kalabalıkta kumandayı bulamadım..
babanneler torunlar falan var ortamda konuşuyoruz bişeyler ama birden ekrana odaklandık ama ben şok içerisindeyim aldatılan kadın cilve! yapıyordu koltuk, sehpa tepelerinden kayarak inmeler, dans etmeler falan.. gerçekten utandım gördüğüm şeylerden ve hemen kapattım söylenerek. yani bu nasıl bişey, bu rtük sigara alkol vs. şeylerden daha önemli olan değerlerden haberdar değil sanırım. bide bunun reklamını yapan o ünlü oyuncuları hiiiç anlamıyorum. herşey para için, neyin içinde olduklarının önemi yok tabi... bu dizi yüzünden bende çok sinir doluyum

Toplum ahlaksiz artik kabul edelim.Aski memnu gibi ne olaylar donuyor gercek hayatta kapili kapilar ardinda.Boyle diziler de sapikligi normallestiriyor iste
Boyle boyle yavas yavas bozarsiniz iste Turk Aile yapisini..
Belgeselleri ve yabanci filmleri kaldirir insanlari ahmaklastiran "survivor.yetrnek sizsiniz" gibi programlari koyarsiniz.
İnsanlar ekonomik sikintilar vb.nedenlerle tiyatroya gidemez,kendini rahatlatan seylere yonelir uyusturur beynini.
Zaten tum bunlar kadinlar yuzunden,kadinlar acik giyindigi icin vn.haberler cikarir algi yaratirsiniz.Toplum sort giyen kizdan rahatszi olur,onu igneler,hayvana ,cocuga ,tecavuze ,siddete ses cikarmaz.Ayni toplum bahsettiginiz diziyi elinde cekirdek bayila bayila seyereder.
Hepsi kaldirilsa keske
Hepsi bitse bi artik!

Adamin kocasi mi??? O nasi oluyo yahu

Aşk-ı Memnu'da en çok acı çeken ve sonunda malum şekilde intihar eden karakter Bihter. Behlül'ün de nasıl bir zavallı olduğu gösterildi, ikisini de bitirdi bu ilişki. Dizide en ufak bir özendirme yok. Ki bu dizinin kitabı edebiyatımızda önemli bir eser. Dizi de çok acı şekilde bitti. Bu ilişkiyi normalleştirmedi hatta bence tamamen soğuttu. Bu diziden bile özenen insanlar zaten içinde bu ahlaksızlığı taşıyan kanı bozuk insanlardır. Ben dizilerden özenip oradaki gibi davranan insanları normal bulmuyorum.

En güzeli kitap okumak.illa tv izleyeceğim diyorsanız tlc yi ve lifetime chanel ı tavsiye ederim.programları gayet yerinde ev yenilemeden tutunda,sağlık,guzellik,polisiye hepsi var herşey kararında yani.

RTÜK e şikayet edin
Biz ettik

Bende aşkı memnu için aynen böyle düşünüyorum özenecek birşey yok behlül pislik sefil bir adam oldu Bihter hayatından oldu daha ne olsun kim ister böyle birşeyi. Bu durumda aşkı memnunun özenilecek birşey olmadığı ortada aşkı memnu bu durumda kategori dışı kalıyor

Bende aynen sizin gibi dusu dum diziyi gorunce. Sacma sapa da bir dizi. Basit konusmalar. Yarisinda kapadim dayanamadim

Dizi izlenme sırasında 1 numara.
Kimsenin dizi konusu ile ahlaki değer kaybı yaşayacağını düşünmüyorum ama
Bizim toplum olarak kabul etsekte etmesekte iki yüzlü olduğumuz bir gerçek.
En çok eleştirilen dizi, program vs.. en çok izlenen oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…