Koca koca yalanlar ...

Bu gibi durumlarda halk icin uzuluyorum. Cunku o kadar zayifiz ki,izlediklerimizin etkisinde kaliyoruz. Aski memnu izleyip yengeye halleniyoruz. Kurtlar vadisi izleyip belimize silah takip geziyoruz vs vs. Bir kere de Nazim okuyup onun etkisinde kalsak ya? Zayifligin bu kadarina pes diyorum.

Oyuncu kadrosunu görünce aa iyi komedi dizisi güzeldir falan deyip sevinmiştim. Dediğiniz gibi bir kaç sahnesine rasgeldim sinilerim bozuldu. Bir adam eşini nasıl aldatırı ballandırarark anlatıp izleyicinin önüne sürülmesi hiç hoş değil. Bakamadım zaten fazla ,hiç beğenmedim

Valla hangi hayatin gerçeği bunlarki .Hangi kadın kocasinin sevgilisi intihar ediyor diye evine gider hastaneye götürür .Baştan sona saçmalık. Eşim de bayağı eğleniyordu gülüyordu diziye.Ben ne be bu diyince çok komik ama dedi. Şimdi kimbilir kaç kadın var aldatılan .Bu duyguları normal gibi gösterip izleten,üstelik bundan para kazanan sisteme yazıklar olsun.

ben lisede iken
öğretmen kapı komsumuz vardı
ikisi de karı koca aynı okulda öğretmendi
o zaman 30 lu yaslarda idiler

2 cocukları vardı
adam karısını öğrencisi ile aldattı , bütün apartman o adama tavır aldık , surat astık çok üzüldük çünkü
bu dediğim 1992 falandı sanırım sene olarak.

sonra adam liseli aşkını alıp rusyaya yerleşti ve birdaha gelmedi.

gecenlerde yazlıkta bahcede oturuyoruz
aldatma üzerine bir muhabbet döndü,
adamin biri eşini aldatmış,
komsulardan biri ne dedi biliyor musun
-ama o adam da fena yakışıklıydı dedi
yani bir adamin yakısıklı olması , eşini aldatması için hafifletici sebep:)

benim eşim de eğlenceli dizi dedi

tv de nazım yok ki
onun farkında olmak için bu zamanda araştırmacı olmak gerek
önümüze serilen hep saçmasapan konulu diziler
saçmasapan boş yarısma programları

çarkıfelekten de nefret ediyorum
ne kadar saçmasapan bir program
o seyirci tayfası , abu sabuk tipler tamamen facia

Ulusal kanalları izlemiyoruz biz evde. Çocuklarım hiç bilmezler o kanalları o yüzden. Dolayısıyla diyaloglara da şahit olmazlar.
Tavsiyem, internet elinizin altında. Açın eğitici belgeseller, bilimsel programlar, yabancı diziler, Oscarlı Altın Portakallı filmler izleyin. Ev işi yaparken takın kulaklığınızı, açın internetten Sunay Akın’ı, İlber Ortaylı’yı, Muazzez İlmiye Çığ’ı (bunların konuk olduğu programları) vb. dinleyin. Hem bilgileniyor insan hem de sinirleri bozulmuyor o saçma Türk dizileri, programları yüzünden!

Bende yılda 1 tane dizi seçiyorum ve onu izliyorum sadece.Ondada tvden takip edemiyorum içim şişiyor resmen izlerken.

Tvye Nazimi koysalar onu izleyip dinleyecek kalitede bir halk yok cunku. Tamamen bir kisir dongu. Hak ettigimiz gibi programlar izliyoruz, izlediklerimiz bizim kisiligimizi ve karakterimizi yansitiyor.

Belki aylardir tv acmadim. Birkac defa belgesel acarken gezindim kanallarda bir sey yoktu zaten. Geyigine oturup yaprak dokumu falan izledim birkac defa o da sarmadi. Yani ne anliyor herkes bu tvden cozemedim. Zaten dusuk kapasiteyle calisan beyinleri iyice durdurmak icin var olan bir alet.

Bence dizelerde birşey yok
Arz talep meselesi
Biz çok enteliz elitiz aydınızda diziler mi yanlış
Bireysel tavsiyem kapatın televizyonu

Reşat Nuri'nin kemikleri sızladı şimdi

Biraz önce gördüm yine saçma bir yarışma başlıyor. Hamile Kadınlar bebek odası hazırlayacakmış lohusa hazırlığı diğer Kadınlar gelip bunA oy vereceklermiş gelin evinin hamile versiyonu rezillik buda

eskiden insanlık varmış şimdi herkes aman banane modunda

bir sürü örnek var ve ben bile uzaktan bir göz iken şu duruma acayip sinir olmuştum

tanıdığım, birbirleriyle çok samimi olan iki çift vardı sürekli birlikteler yedikleri içtikleri ayrı gitmez

her neyse çiftlerden biri adamın ihaneti sebebiyle ayrılıyo

diğer çift bu adamla ve yeni sevgilisiyle görüşmeye devam ediyor

yahu arkadaş hiç mi insan değilsiniz öbür kadının yüzüne nasıl bakıyosunuz hiç mi vicdanınız sızlamıyo hiç mi tepki koyamıyosunuz bu alçaklığa

bak yine sinirlendim

insan arkadaşına nasıl bunu yapar herkes kakarısında kikirisinde ortamı güzel olsun yeter

gecen eşimin 13 yasındakı erkek yegenı ıle denızde yuzuyordum
sohbet edıyorduk
bana dedıkı
ben eve gececegım gelinim mutfakta başlayacak dedi

sen şaka mısın dedim
ne işin var oyle bır programla dedim
bana dediki annem izle hayattan birseyler öğren dedi dedi

şok oldum inanır mısın

ooo süper hangi kanaldaymış
ben de hamilelik planlıyorum izleyeyim

He çocuk kavga gürültü hakaret öğrenir doğru tövbe yarabbimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…