Koca koca yalanlar ...

Aynen öyle doğru söylüyorsun ama geldiğimiz bu nokta beni çok üzüyor
bazen benim yasantım 1990 larda noktalanmalıydı diyorum:)

ooo süper hangi kanaldaymış
ben de hamilelik planlıyorum izleyeyim
Fragman gördüm Show tv de . Kadın hamile kapıyı açıyor diğer hamileler kapıda hoşgeldiniz hamişlerrr diyor aman allahım ya . Varya bu ülkede insanlar zor bela geçiniyor bazıları bebeğe düzgün kıyafet alacak para bulamıyor bunlarda yok gelin evi yok hamile bilmem nesi diye özendiriyorlar yazık günah

hamişler mi
Ay çok güldüm
evet insanların dolu derdi var ,yaşam mücadelesi veriyorlar.
programlara bak . hamişler

yemin ederim aynı şeyi düşündüm.
Adam aldatıyor, kadın bunu öğreniyor ve hala kocası için gidip iç çamaşırı alıyor, dans ediyor. Sanki hiçbir şey olmamış gibi. şaka gibiydi. İzlerken ağzım açık kaldı.

Metres lafları havada uçuyor. Herkes birbirini aldatıyor. Kız evli olduğunu bildiği adamla resmen aşk yaşıyor ayırmak istiyor.
Metres diye tabir ettikleri kız intihar etmiş gibi yapıyor onu kurtaran adamın karısı falan.
Tek kelime ile mide bulandırıcı.

Yapılacak şey çok basit bu kadar diyalog takibi yapmaya gerek yok boşu boşuna izlenme oranını artırıyorsunuz onların da istediği bu resmen zorla izlettiriyorlar. Direk kanalı değiştirin.

evet metres kelimesi sürekli havada ucusuyor

inşallah kaldırılır nefret ettim çünkü

Al benden de o kadar. Ben de sinir oluyorum gördükçe..

Zamparalık, midesizlik her daim espri malzemesi olarak kullanılırdı zaten. Ama artık benim midemi bulandırıyor.

Konusunu tam bilmiyorum ama ne erkekmiş arkadaş pinpon topuna döndü zavallı dedirtecekler insanlara..

Finalde de adam pişman olup mutlu mesut yaşarlar kesin..

Rtük e şikayet etmeyi düşünüyorum artık..

İğrenç bir dizi beni de rahatsız etti. Bir de bunun “komedi” adı altında sürülmesi daha iğrenç. Ama yeni bir şey değil bu, eskiden beri erkeğin kadını aldatması komedi unsuru olarak kullanılıyor. Şener Şen’in yaz kızım sahnesini hatırlarsınız...

Aslında böyle dizilere yapacaksın bunu boşuna bekliyoruz

ben şikayetimi yaptım az evvel

zina nın suç olmaktan çıktığı bir toplumda çok da yadırganmaması gerektiğini düşünüyorum.

Arkadaşlar sadece bu diziden mi rahatsiz oldunuz? Bu ülke ne diziler gördü. Ask-ı memnu mesela. Mühim olan bu durumda kadinin verdigi tepki. Ne yazik ki gercekler bu. Kadinlar bu konuda aciz. Erkeği ne yapsa affetme yoluna gidiyor. Erkekler öyle değil ne kadar sevse de şak diye kesip atıyor. Geçen magazinde gördüm. Kibariye kocasının yaptigi onca şeye rağmen affetmıs bir de kiskananlar catlasin diyor. Haline acıdım kadının.

işte bu yüzden TLC.
Saçmasapan yaz dizilerini izleyip lütfen prim yaptırtmayın, normalleştirmeyin.
ben de tlc çok izliyorum
dmax da izlerim

bu ahlak yoksunu dizilerden fenalık geldi,
dizilerde herkes zengin artık
herkes plaza da çalısıyor

herkesın altında porshe ferrari
bütün kızlar bakımlı, erkekler yakışıklı.

kimse evinde pijama ile yayılıp kitap okumuyor dizilerde

kadının kocası ölüyor ayakta stiletto ile yas tutuluyor evin içinde

yataktan kalkınca bile saçlar fönlü, yüz prüzsüz , full makyaj

hangimiz böyleyiz ki?

çok kıskandım ve çatladım şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…