- 10 Temmuz 2018
- 5.935
- 7.244
- 148
- 44
- Konu Sahibi victoryvivi
-
Aynen öyle doğru söylüyorsun ama geldiğimiz bu nokta beni çok üzüyoreskiden insanlık varmış şimdi herkes aman banane modunda
bir sürü örnek var ve ben bile uzaktan bir göz iken şu duruma acayip sinir olmuştum
tanıdığım, birbirleriyle çok samimi olan iki çift vardı sürekli birlikteler yedikleri içtikleri ayrı gitmez
her neyse çiftlerden biri adamın ihaneti sebebiyle ayrılıyo
diğer çift bu adamla ve yeni sevgilisiyle görüşmeye devam ediyor
yahu arkadaş hiç mi insan değilsiniz öbür kadının yüzüne nasıl bakıyosunuz hiç mi vicdanınız sızlamıyo hiç mi tepki koyamıyosunuz bu alçaklığa
bak yine sinirlendim
insan arkadaşına nasıl bunu yapar herkes kakarısında kikirisinde ortamı güzel olsun yeter
Fragman gördüm Show tv de . Kadın hamile kapıyı açıyor diğer hamileler kapıda hoşgeldiniz hamişlerrr diyor aman allahım ya . Varya bu ülkede insanlar zor bela geçiniyor bazıları bebeğe düzgün kıyafet alacak para bulamıyor bunlarda yok gelin evi yok hamile bilmem nesi diye özendiriyorlar yazık günahooo süper hangi kanaldaymış
ben de hamilelik planlıyorum izleyeyim
Reşat Nuri'nin kemikleri sızladı şimdi
hamişler miFragman gördüm Show tv de . Kadın hamile kapıyı açıyor diğer hamileler kapıda hoşgeldiniz hamişlerrr diyor aman allahım ya . Varya bu ülkede insanlar zor bela geçiniyor bazıları bebeğe düzgün kıyafet alacak para bulamıyor bunlarda yok gelin evi yok hamile bilmem nesi diye özendiriyorlar yazık günah
Youtubede gördüm çok sinirlendim aç bak bihamişler mi
Ay çok güldüm
evet insanların dolu derdi var ,yaşam mücadelesi veriyorlar.
programlara bak . hamişler
evet metres kelimesi sürekli havada ucusuyoryemin ederim aynı şeyi düşündüm.
Adam aldatıyor, kadın bunu öğreniyor ve hala kocası için gidip iç çamaşırı alıyor, dans ediyor. Sanki hiçbir şey olmamış gibi. şaka gibiydi. İzlerken ağzım açık kaldı.
Metres lafları havada uçuyor. Herkes birbirini aldatıyor. Kız evli olduğunu bildiği adamla resmen aşk yaşıyor ayırmak istiyor.
Metres diye tabir ettikleri kız intihar etmiş gibi yapıyor onu kurtaran adamın karısı falan.
Tek kelime ile mide bulandırıcı.
Aslında böyle dizilere yapacaksın bunu boşuna bekliyoruzAl benden de o kadar. Ben de sinir oluyorum gördükçe..
Zamparalık, midesizlik her daim espri malzemesi olarak kullanılırdı zaten. Ama artık benim midemi bulandırıyor.
Konusunu tam bilmiyorum ama ne erkekmiş arkadaş pinpon topuna döndü zavallı dedirtecekler insanlara..
Finalde de adam pişman olup mutlu mesut yaşarlar kesin..
Rtük e şikayet etmeyi düşünüyorum artık..
ben şikayetimi yaptım az evvelAl benden de o kadar. Ben de sinir oluyorum gördükçe..
Zamparalık, midesizlik her daim espri malzemesi olarak kullanılırdı zaten. Ama artık benim midemi bulandırıyor.
Konusunu tam bilmiyorum ama ne erkekmiş arkadaş pinpon topuna döndü zavallı dedirtecekler insanlara..
Finalde de adam pişman olup mutlu mesut yaşarlar kesin..
Rtük e şikayet etmeyi düşünüyorum artık..
ben yaptım az evvelAslında böyle dizilere yapacaksın bunu boşuna bekliyoruz
ben de tlc çok izliyorumişte bu yüzden TLC.
Saçmasapan yaz dizilerini izleyip lütfen prim yaptırtmayın, normalleştirmeyin.
çok kıskandım ve çatladım şimdiArkadaşlar sadece bu diziden mi rahatsiz oldunuz? Bu ülke ne diziler gördü. Ask-ı memnu mesela. Mühim olan bu durumda kadinin verdigi tepki. Ne yazik ki gercekler bu. Kadinlar bu konuda aciz. Erkeği ne yapsa affetme yoluna gidiyor. Erkekler öyle değil ne kadar sevse de şak diye kesip atıyor. Geçen magazinde gördüm. Kibariye kocasının yaptigi onca şeye rağmen affetmıs bir de kiskananlar catlasin diyor. Haline acıdım kadının.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?