Koca tarafı sorunları fikirlerinizi merak ediyorum

İşin kilit noktası da bu zaten.Eşin tavrı.Benim kv de de evlendiğimde istedi altınlarımi.Biz kaybedermisiz abisinin evine koyacakmisiz.Tabi yersen.Abiye hediye edecekti bizim altinlari.Eşim direk ben bankaya koydum gerek yok banka daha iyi saklar diye tıkadı ağzına lafı.Ki o zaman bankaya koymamıştik bile.

Böyle durumlarda ailesi vermiyorsa kocanın o altınları yapip karısına vermesi gerekir aslında. Zaten böyle olsa ailesi de verir. Altının gelinin hakkı olduğunu bildikleri için üstüne konmaya çalışıyorlar. Eğer altinlar damadın hakkı olsaydı bu olaylar eminim yarı yarıya azalırdı.

Belki es dost akrabaya dillendirmeniz lazim, ölür mölürsem, kayin ailede 200 gr altinim, evde de suyum var vb diyerek. Caktirmadan :) Sonra takinti oldu ben de deyip utuyle pantolon yakin, tencerenin altini yakin, kapiyi acik birakin, yavas yavas. Sen mi aldin da onlarda diyorsun , evet evet sen aldin, sorun degil ama bilezigim nerede falan..uykunuzda altinim, gunaydin uerine altinim. Hungur hungur aglayin akrabanin yaninda, ruyalarina giriyor, uyanikken onemlindegil, uyuyunca rahatsiz ediyor deyin. Bilemedim ki boyle bir kenardan azicik delirseniz mi acaba sesli sesli. Cunku zaten boyle olacak bu gidisle. Bence -

Eşim vereyim diyor ama dile kolay 200 gr nasıl verecek ucu gene bize dokunacak ya kredi çekip yapar anca e onu öderken gene sıkıntıya giricez

Geçmiş üstünden 9 yıl bu olmadı şöyle olmadı bırakın artık peşini evinize zarardan başka bir şey değil. Eşinle anlaşıosanız huzurunuz yerindeyse üzerine bir bardak soğuk su içip unutun. İlahi adalet elbet tecelli eder. Gün gelir kapınıza gelirler o zaman lafı koyarsınız içiniz rahatlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…