- 25 Şubat 2016
- 66
- 17
- 88
- 39
- Konu Sahibi hostes_destan
-
Ailemin 1000 lira konut kredisini ödüyorum.
5000 lira maas aliyorum.
Ben evlenince ailemin 1000 lira borcunu ödemek ama esimden gizlemek istiyorum cunku yakin zamanda tartistik ve artik ben ödemiyorum demis bulundum. Oda evlenince ortak hesap acip maaslarimizi oraya atalim evin giderlerini ordan yapalim diyo. Aldigim maasi mecbur bilebilir.
Bu durumda ne gider göstererek 1000 lira gizleyeyim
Öyle bi hata yapma maaşını ve ödediğini net bildir ucunda ölüm yok bir gizlersin iki gizlersin onu öğrendiğinde diyecek kimbilir sadece bunu değil nerelere giderleri vardır diye az oara değil 1000tlAilemin 1000 lira konut kredisini ödüyorum.
5000 lira maas aliyorum.
Ben evlenince ailemin 1000 lira borcunu ödemek ama esimden gizlemek istiyorum cunku yakin zamanda tartistik ve artik ben ödemiyorum demis bulundum. Oda evlenince ortak hesap acip maaslarimizi oraya atalim evin giderlerini ordan yapalim diyo. Aldigim maasi mecbur bilebilir.
Ayıp değil mi yaptığınız? Onun parası sizin paranız, sizin paranız sadece sizin paranız.Ailemin 1000 lira konut kredisini ödüyorum.
5000 lira maas aliyorum.
Bazılarına hakAyıp değil mi yaptığınız? Onun parası sizin paranız, sizin paranız sadece sizin paranız.
Eşinizle maaşınızı bir tutmak zorunda değilsiniz. 5000 tl alan biri okumuş iyi bir mevkidedir diye düşünüyorum. Eşinizle ay başı bi hesap yapıp üzerinize düşeniverin gerisi sizi ilgilendirir. Daha ortada çocuk yokken maaşı şimdiden verirseniz kurtaramazsınız. Asıl soruna gelince eşiniz olacak insana yalan söylemeniz baştan hata bu olay çok büyük sıkıntılara sebebiyet verebilir. Eşinizi kendi yerinize koyun ne tepki verirsiniz? Ben şahsen çok bozulurumAilemin 1000 lira konut kredisini ödüyorum.
5000 lira maas aliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?