- 13 Eylül 2013
- 312
- 555
- 303
- Konu Sahibi hostes_destan
-
Ben yıllardır yaklaşık yarısını söylüyorum
Hiç sorun olmadı
Yalnız bordro gereken her işi ben hallediyorum
Evin tek oğluyla evliyim
Malesef k.çları sıkıştıkça benimkini yolan üç görümcem ve arsız bir kaynanam var
bacım yalan yalanı doğurur...en mantıklısı doğrusunu söyle...hem bu adam şimdiden nasıl maaşını sorgular..maaş için mi evleniyor senle..şimdi söylemesen evliliğinin ikinci ayında bu adam gerçeği öğrenir..ve başın ciddi ağrır...söyle eğer bu şekilde kabul ederse ..Ailemin 1000 lira konut kredisini ödüyorum.
5000 lira maas aliyorum.
Ben evlenince ailemin 1000 lira borcunu ödemek ama esimden gizlemek istiyorum cunku yakin zamanda tartistik ve artik ben ödemiyorum demis bulundum. Oda evlenince ortak hesap acip maaslarimizi oraya atalim evin giderlerini ordan yapalim diyo. Aldigim maasi mecbur bilebilir.
Bu durumda ne gider göstererek 1000 lira gizleyeyim
Sanırım nişanlısınız..Ailemin 1000 lira konut kredisini ödüyorum.
5000 lira maas aliyorum.
Ben evlenince ailemin 1000 lira borcunu ödemek ama esimden gizlemek istiyorum cunku yakin zamanda tartistik ve artik ben ödemiyorum demis bulundum. Oda evlenince ortak hesap acip maaslarimizi oraya atalim evin giderlerini ordan yapalim diyo. Aldigim maasi mecbur bilebilir.
Kızlar kendi ailesine para verirken sıkıntı yok ama erkekler annelerine bir kuruş verse kavga gürültüAilemin 1000 lira konut kredisini ödüyorum.
5000 lira maas aliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?