- 9 Haziran 2013
- 7.909
- 12.730
- 248
- Konu Sahibi hostes_destan
-
Eve yanınıza koca diye köpek falan mı alıyorsunuz acaba?Bence bir evin gecimini erkek yapmak zorundadir. Ister 5000 tl alsin ister asgari alsin . Bu durumda erkegin kadinin maasina karisiyor olmasi beni cok itiyor. Hic bir sucu gunahi olmadigi halde sadece maasimi sorup istedigi cevabi alamayinca (brn ozellille dusuk soyledim) aaa dusukmus soyleyelim zama yapsin vs gibi sakalar yapan adamlari aninda terk ettim. Erkek kendine guvenmeli. Kadin elbette dilerse destek olur olmali da. Ama kadin bu dogurur yorulur bunalir cunku is hayati disinda ev hayati ile de kadin ilgileniyor ve isi birakmak zorunda kalabilir.
Ben evlendigimden beri aldigim maasla annemlerin kirasini odedim. Halen daha da oduyorum annemleri yanima almama ragmen. Bu ne kocanizi ilgilendirir. Ne de bi baskasini. Hele hele 5000 tl alirken 4000 tl eve sokuyor olmaniz sozkonusu iken. Evlenince anne babalar sokaga atilmiyor malesef. Yeni bir sayfa acarken parcalarimizi silip atamiyoruz .kaldiki eve hic katkisi olmayip uzerine basina kiligina kiyafetine makyajina osuna pusuna ayda 2000 tl harcayan kadinlar varken siz idareli olup ailenizr veriyosaniz bu kimseyi ilgilendirmemeli bence. Benim fikrim.
gizlemeyin sonuçta kazancınız iyi ve ailenize yardım etmek sizin tercihiniz ve evlilik öncesi gelişen bir durum.. zaten kaç kardeşsiniz bilmem ama o ev ilerde size kalacak..Ailemin 1000 lira konut kredisini ödüyorum.
5000 lira maas aliyorum.
Ben evlenince ailemin 1000 lira borcunu ödemek ama esimden gizlemek istiyorum cunku yakin zamanda tartistik ve artik ben ödemiyorum demis bulundum. Oda evlenince ortak hesap acip maaslarimizi oraya atalim evin giderlerini ordan yapalim diyo. Aldigim maasi mecbur bilebilir.
Bu durumda ne gider göstererek 1000 lira gizleyeyim
Daha evlenmeden yalana baslayayim diyorsun yani? Adam senden gizli odese is bosanmaya kadar gider ama. Iliskini evliligini saglam temeller uzerine kur. Esine yalan soylemeAilemin 1000 lira konut kredisini ödüyorum.
5000 lira maas aliyorum.
Ben evlenince ailemin 1000 lira borcunu ödemek ama esimden gizlemek istiyorum cunku yakin zamanda tartistik ve artik ben ödemiyorum demis bulundum. Oda evlenince ortak hesap acip maaslarimizi oraya atalim evin giderlerini ordan yapalim diyo. Aldigim maasi mecbur bilebilir.
Bi konuda adam ailesine yardım ediyor. Asla kabul etmiyoruz. Boşan diyen bile var. Bu konuda da kadın ailesine yardım ediyor. Senin paran, nasıl karışır, ben olsam karışacak adamla evlenmezdim, aile her şey diyoruz. Sizce de tuhaf değil mi?
Konu sahibi bence kesinlikle bilmeli, belki şuan senin oaran onu ilgilendirmiyor ama karı koca arasında böyle sır olmaz. istemiyorum derse o zaman aileni seçersin istersen. Ama gizleyerek olmamalı, karı koca olmak bu değil.
Belli ki uyuşmadığınız adamla "yaşım geçiyor" diye evleneceksiniz.Ailemin 1000 lira konut kredisini ödüyorum.
5000 lira maas aliyorum.
Yanlis mi alinti yaptiniz yoksa bana mi yazdiniz anlamadim ama sayet bana yazdiysaniz oncelikle laflarina dikkat et terbiyesizlik yapma. Yazdiklarimdan kopek cikarimini nasil yaptin terbiyesiz insan. Srnin zihniyetine gore o zaman adam da eve evlenilecek kadin degil maasli eleman aliyor oyle mi ?Eve yanınıza koca diye köpek falan mı alıyorsunuz acaba?
Bence bir evin gecimini erkek yapmak zorundadir. Ister 5000 tl alsin ister asgari alsin . Bu durumda erkegin kadinin maasina karisiyor olmasi beni cok itiyor. Hic bir sucu gunahi olmadigi halde sadece maasimi sorup istedigi cevabi alamayinca (brn ozellille dusuk soyledim) aaa dusukmus soyleyelim zama yapsin vs gibi sakalar yapan adamlari aninda terk ettim. Erkek kendine guvenmeli. Kadin elbette dilerse destek olur olmali da. Ama kadin bu dogurur yorulur bunalir cunku is hayati disinda ev hayati ile de kadin ilgileniyor ve isi birakmak zorunda kalabilir.
Ben evlendigimden beri aldigim maasla annemlerin kirasini odedim. Halen daha da oduyorum annemleri yanima almama ragmen. Bu ne kocanizi ilgilendirir. Ne de bi baskasini. Hele hele 5000 tl alirken 4000 tl eve sokuyor olmaniz sozkonusu iken. Evlenince anne babalar sokaga atilmiyor malesef. Yeni bir sayfa acarken parcalarimizi silip atamiyoruz .kaldiki eve hic katkisi olmayip uzerine basina kiligina kiyafetine makyajina osuna pusuna ayda 2000 tl harcayan kadinlar varken siz idareli olup ailenizr veriyosaniz bu kimseyi ilgilendirmemeli bence. Benim fikrim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?