Kocaeli şehir hastanesinde tüp bebek yaptıranlar

yunicorn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2021
137
40
48
Merhaba. Özelde 2 başarısız denemem var şimdi devlet hastanesine gitmeyi planlıyorum. Kocaeli şehir hastanesinde tüp bebek yaptıran varsa bilgi almak istiyorum lütfen yardımcı olur musunuz

Merhaba. Özelde 2 başarısız denemem var şimdi devlet hastanesine gitmeyi planlıyorum. Kocaeli şehir hastanesinde tüp bebek yaptıran varsa bilgi almak istiyorum lütfen yardımcı olur musunuz
Benim bildigim kadariyla Kocaeli sehir hastanesinde tup bebek yok. Umuttepede yapiliyor. Ben orada yaptirdim

Benim bildigim kadariyla Kocaeli sehir hastanesinde tup bebek yok. Umuttepede yapiliyor. Ben orada yaptirdim
Umuttepe ile Kocaeli şehir hastanesi farklı yerler mi oluyor acaba birde size iki asilama yapildimi öncesinde nekadar süre beklediniz tup bebek için acaba

Umuttepe ile Kocaeli şehir hastanesi farklı yerler mi oluyor acaba birde size iki asilama yapildimi öncesinde nekadar süre beklediniz tup bebek için acaba
Evet umuttepe kocaeli universite egitim ve arastirma hastanesi oluyor.
Ben eylul sonunda evraklarimi verdim, 1 ay sonra arayip cagirdilar. Kasim ve aralikta pespese 2 asilama oldum, tutmadi. Ocakta yumurta toplama oldum. Subat ve martta rahim dinlendirme oldu. Nisanda transfer oldu.

Uzun gibi süreç ama yinede hızlı ilerlemiş peki ücret aliyorlarmi bazi doktorları ozel oluyormuş diye duydum makul ücret alınıyor dediler bilginiz varmi bu arada saglikla kavusun insallah birde embryo kalitesi hakkında bilgi veriyorlarmı

Asilamalar olmasaydi daha hizli olurdu ama ben raporlu yaptirdigim icin asilama sarti vardi.
Evet doktordan ozel muayene alip giderseniz 600-700 tl gibi bi ucreti vardi ben ozel muayene almadim hangi doktor gelirse ona muayene oldum.
Ilaclar dahil toplam dondurulmus embriyo transferi 58bine geldi raporlu.
Embriyo kalitesini transfer asamasinda söylüyorlar .
Cok tesekkurler Allah isteyen herkese nasip etsin

Kimyasal gebelik geçirdiğinde Şehir hastanesi beta takibimi yaptı. Oradaki hemşire tüp Bebek ünitesi olmadigi için bilgili bir doktor olmadığını söylemişti bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…