akademide sancı odası yok direk odana alıyolar seni sancınıda odanda çekiyosun
konaktaki çok saçmaymış devletten ne farkı kaldı
canım sen niye konaktan vazgeçiyorsun? bir de ben akademide yenidoğan ünitesi var mı onu merak ediyorum...
konak hastanesinde yanına anneni yada herhangi istediğin birini alıyorlar yanına tabi bayan olmak şartıyla eşlerin girmesi yasak yani.ben orda yapacaktım doğumumu eşimi almadıkları için vazgeçtim iyikide vazgeçmişim medical parkta özel sancı odasında prensesler gibi doğurdum, oraları gördükten sonra konakta özel hastanemiymiş beee diyor insan
hamileymişsin okumamıştım hayırlı olsun allah kucağınada nasip etsin
konak hastanesinde yanına anneni yada herhangi istediğin birini alıyorlar yanına tabi bayan olmak şartıyla eşlerin girmesi yasak yani.ben orda yapacaktım doğumumu eşimi almadıkları için vazgeçtim iyikide vazgeçmişim medical parkta özel sancı odasında prensesler gibi doğurdum, oraları gördükten sonra konakta özel hastanemiymiş beee diyor insan
bende konaktaki doktora gidiyodum henüz hamile değikim ama inşallah hamile kalırsam bende akademiyi tercih ederim heralde ücret olarak nasıl acaba bide hangi doktora gittiniz yazabilirmisiniz
mua. ücreti ssk'lı ya 73 tl ama emeklisandığı vs fiyatlar değişiyo doğuma gelince normal doğum 550 sezeryanı tam bilmiyorum ama sanırım 800 civarı yenidoğan ünitesi var tam donanımlı bir hastane sadece binası eski
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?