--kocaelide özel sancı odası imkanı olan hastaneler--

pardon akademi demişsin tatlım ben konak sandım... ama gerçekten muayene pahalıymış

ooohooo...:) bir sürü yerde araştırıyorum tatlım. nerde kocaeli orda bu soru var benim için

iyice araştırmadan kesin karar vermek istemiyorum

kcaelide oturup istanbulda doğuma nasıl yetiştin tatlım? bnm de aklımda o var ama yetişemem ki

canım doğum öyle pırt diye olan bişey değilki en az 5 saat hakkın var beş saattede burdan ankaraya bile gideersin ben en kötü ihtimal arabada doğururdum ada ayrı bir macera olurdu benim için:)
hım benim kızım ilk önce kandırdı beni doğumdan 2 gün önce nişan geldi o günün akşamı sancılarım 7 dk da bir olmaya başlayınca doktorumu aradım gel doğum olabilir dedi.ben rahat rahat banyomu yaptım salına salına hazırlandım annem eşim pir panik bir panik:) hadi acele et diyip duruyorlardı bana,neyse yola çıktık hastaneye vardığımızda sancılarım 4 dk 1 e düşmüştü ama hastaneye gidip ebeye muayene olunca, sen doğurmazsın bu gece açılman yok hem sancıların olsa kıvranırsın böyle duramazsın dedi ben eğitimliyim canım yanmıyor sadece kasılma hissediyorum dedim ebeye anlatamadım yok yok doğurmazsın dedi gönderdi beni o gece neolur ne olmaz diye hastanede kaldık tabi hevesim kaçtı sancı mancı kalmadı bende. kız kardeşim mecidiyeköyle kalıyordu onunyanına döndüm 2 gün sonra doğum başladı mecidiyeköyden göztepeye doğuma geldim malum istanbul trafiği
ama çokkkk güzel doğurdum.
gelelim diğer soruna konakta sancı odasına bayan alıyorlar ben 35 haftalıkken serum takılmak için 2 gün 5er saat sancı odasında yattım sadece 1 kişi normal doğum için geldi onunda yanında ablası vardı refakatçi.gerisini geleni sezeryan yapıp gönderdiler kesmeye çok meraklı bir hastaneyani malesef
doğum ücreti olarak ben 1600 verdim yanlış yazmışım canım kusura bakma.
eğer okumak isteren buda doğum hikayem http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-oykuleri/405152-hipnozla-dogum-yaptim.html

canım çok güzel maşallah...inşallah bende senin kadar rahat bir doğum yapabilirim. ben de istanbulda doğum yapmayı çok düşündüm ama uzak olması sebebiyle olur mu olmaz mı bilemedim.... ya yetişemezsem? ya ters birşey olursa? y ayolda kaza falan olur da arabada doğuruverirsem? birsürü soru vardı aklımda. hep kötü ihtimaller yaani.. offf bilemiyorum ne yapacağımı. çok kararsızım çoook. kayınvaldemler falan da hep yakın olsun diyolar caydırıyorlar beni

ben başta ankarada suda doğum yapmak istemiştim doğumdan önce ankaraya gidecektim çok istedim ama olmadı ilk doğumu suda yaptırmıyoruz dediler hayallerim suya düştü
aklına hep kötü şeyleri getirme ben hiç öyle şeyler düşünmedim kötü senaryolar yazmadım kendime.hep iyi düşündüm çok şükür tahmin ettiğimden bile iyi oldu istanbul çok uzak biryer değil hem en kötü ihtimal 1bucuk saatte ordasın,kaza falan oldu diyelim kornayı basar yolları açarsın Allah yardım ediyo ya ben mecidiyeköyden göztepeye nasıl geldik anlamadım bile 5 dk bitti yol sanki.
ama kocaelide özel sancı odası olan tam teşekküllü bir hastane bulursan o daha iyi olur tabiki.
doğumun nerde olursa olsun önemli olan bebeğini sağlıkla kucağına alabilmen tabiki kendini sıkma,kötü şeyleri aklının ucundan bile geçirme iyi enerjini bebeğine ver onu sev karnını doya doya okşa doğumdan sonra hamile olduğu günleri öyle özlüyorki insan.
çocuk bakmak bu kadar zor olmasa 10 tane doğururum :90:
başkalarının söylediği şeyleri çok önemseme içinden geleni yap annesin sen senin ve bebeğin için en doğru olanı hissedersin
kaç haftalık hamilesin bilmiyorum canım ama son ana kadar araştırmaya devam et ben 36 haftalıkken tanışmıştım doktorumla dünyam değişti iyiki yılmadan araştırmışım.
kendine ve bebeğine çok iyi bak
doğaldoğum.com adresindeki doğum haberlerini okumanı tavsiye ederim canım doktor hakan çoker doğaldoğum taraftarı bir doktor tanımıyorum kendisini ama doğum öykülerini çok okudum hamileyken inan insan okudukça bilgilendikçe cesaretleniyor

çok teşekkür ederim acnım 21 haftalık hamileyim.. inşallah herşey gönlüme göre olur. çok istiyorum böyle olmasını.. şimdiki doktorlar normal doğumu pek sevmiyorlar hemen sezeryana almak istiyorlar. bu sebeple ben hangi hastaneye gidersem gideyim bi doktora daha görünmeyi planlıyorum ki beni sezeryan yapmaya zorlamasınlar... inşallah herşey hayalimdeki gibi olur.. teşekkür ederim bilgilendirdiğin için çok faydası oldu tatlım

muspetcim ben pırt diye doğuruyorum 2 saatte doğum yaptım gerçi benim rahim ağzı yetmezliğim vardı

ama bazıları kolay doğuruyo işte bi tanıdığım arabada doğum yapmıştı

yani sorunum olmasaydıda uzak biyerden hastane seçemezdim

ilk seçtiğim doktorla anlaşamayınca başka doktor aradım derincedeki tahsin özbeği çok övdüler ama yetişemem diye seçmemiştim gerçi iyiki seçmemişim doktorumdan çok memnunum ben

ama tebrik ettim büyük cesaretmiş kocaeliden istyi seçmek ben yolda dokuz doğururdum heralde :18:

Bende hala tam bir karar veremedim...komşumu dün sancı odada yatırmışlar biraz dinlenmesi için...ve gerçekten devlet hastanesi gibi olduğunu söylüyor...yatanları görüyorsun/duyuyorsun..ve eşini kesinlikle almazlar dedi..
Benim de hiç kimsem yok onun dişinda..eşimi almazlarsa tek başımda duracağımın anlama geliyor..bunu kesinlikle istemiyorum..
çok çaresiz kaldım..ne yapacağımı bilmiyorum..
3 haftam kaldı..istanbulda'ki nene hatuna (yeni isim medicine hospital) gitmeyi düşünüyorum..orda 2. kızımın doğumu yaptım..ama orası uzak karamürselden...yetişebilecekmiyiz bilmiyorum..

yalova da bize yakın...orda 2 tane özel hastane var ama ikisinin hakkında kötü şeyler duydum..cesaret edemiyorum oraya gitmeyi

canım senin biran önce karar vermen gerek.. ben geçen bir arkadaşıma gittim.akademide evrim hanımın hastasıydı, doğum yaptı ve o kadar memnun kaldı ki... çok şeker biri diyor. ve buradaki arkadaşın dediğine göre de sancı odası yokmuş akademide direk odana alıyorlarmış. bence randevu al evrim hanımdan git ve durumunu anlat. eşimin yanımda olmasını istiyorum de. bence hiç vakit kaybetmeden hemen git. az vaktin kaldı çünkü. ben hiç olmazsa 1 kere gitmeyi planlıyorum. en azından hem doktoru göreceğim, hem de doktorla sancı odası menzusunu konuşacağım. sonradan içimde kalacağına gideyim ve göreyim

ben gittim akademiye...evrim hanımın yanına..ama benim hoşuma gitmedi...çok tuhaf davrandı..ben durumu açıkladığım için bence öyle davrandı...bilmiyorum çok tuhaftı muayene..hemde hastane hiç hoşuma gitmedi..kendi odasında bile ultrasonu yoktu..bir yakınlık hissetmedim kadına..birde muayane acayıp pahalıydı..

persembe günü konakta bir randevum var...doktorumla konuşacağım..ama birşey yapabileceğine zannetmiyorum..
ama bu durum beni gerçekten strese sokuyor ve artık doğum yapmak bile istemiyorum..
Benim burda eşimin dışında hiç kimsem yok..annem gelecek hollandadan ama doğum günü simdiden bilemiyoruz tabiki..yani annem burda değilse tek başıma doğuma girecem demek ki ve bunu kesinlikle istemiyorum...

belki yetisirsek istanbula gideriz eski hastaneme..ama o da 1.5 saat yolculuk..

evrim hanıma gittinmi canım merak ettim ben bekarken gitmiştim muayayeneye çok tatlı bir bayandı.ama sezeryan yanlısımı değilmi bilemicem gerçi sezeryan sevmeyen doktor yok denecek kadar az.ne kadar çok ameliyat okadar çok para demek olmuş malesefff
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin-dogum/425491-dogum-yapacaklar-mutlaka-okumali.html
canım vakit bulursan mutlaka oku,

yok canım gitmedim... düşünmüyorum gitmeyi şu sıralar. bakalım Allah ne yazdıysa o olacak. birkaç alternatifim var kafamda ama kesin karar vermiş değilim henüz.. okuycam canım inşallah. çok sağol

alternatiflerin nedir?

bende öyle korkular olmaya başladı ki..kesinlikle yalnız doğum yapmak istemiyorum..annem 2 gün sonra gelecek..ama bu aksam biraz sancılarım var..ama korkudan titriyorum..doğumdan korkmuyorum ama o hastanede doğum yapmaktan korkuyorum..yanıma eşimi alamayacağım diye ve yalnız olurum diye..

canım doğum olursa konak hastanesinemi gideceksin komşun yada tanıdığın kimse yokmu yanında duracak inan küçük bebeğim olmasa gelirdim yanına doğumda tek başına olmak çok zor olur

evet oraya gideceğim..

böyle düşündüğün Allah senden razı olsun..

bazı kişiler teklif ettiler gelirim yanına diye..ama onlar bana çok yakın değil..yani yanlış anlamayın..ama bu çok özel bir an..ve bana çok yakın biri isterim öyle bir anda..eşim/annem yada çok iyi bir arkadaş..
benim arkadaşım var gelmek ister..ama her an gelemez..hemde havalar şimdi çok kötü..gelir mi gelmez mi bilmem..gündüz kesin gelemiyormuş

canım ya bolbol dua et inşallah gelir arkadaşın hiç kimse olmasada Allah var yanında öyle teselli et kendini benim annem doğumlarını hep tek başına yapmış Allahtan başka kimsem yoktu der hep malesef türkiyede kadınlar yanlız doğuruyor canım dua edicem senin için kendine ve bebeğine iyi bak

devlet hastanesinde doğum yapan 2 arkadaşım var.. çok memnun kalmışlar.. özel hastaneden hiçbir farkı yok diyorlar. eğer ki konak hastanesinde eşim veya annem yanıma gelemiycekse neden 1 milyar para vereyim oraya? devlet hastanesine giderim... birinci alternatifim bu

ikinci alternatif, istanbulda şifa, medical park vs gibi hastanelerin birinde doğum yapmak(ama bu küçük bir ihtimal)

başka alternatif yalova uzamanlar hastanesi..

şuanda en fazla düşündüğüm konak hastanesi ve devlet hastanesi... doktorumun vereceği cevaba göre karar alıcam

anma şunu söyliyim. benim arakdaşım konakta doğum yaptı. her zaman olmasada eşi yanına gelebilmiş ki başka biri de o sırada sancı çekiyormuş. hatta eşim fena oldu dayanamadı diyodu.. mutlaka alırlar içeri eşini bile diyolar. ki annesi, kayınvaldesi,görümcesi falan hep girmişler sancı odasına.. belki ağlayıp zırlarsak susalım diye içeri alıverirler eşlerimizi..

sen kaç haftalık oldun canım bu arada??

canım doğuma annenin girmesi senin için yeterliyse kalkıp başka yere gitmene gerek yok devlette doğum yapanlarda memnun ama iyi ebeye denk gelirsen. medical park iyi ama doğum ücretleri hayli fazla birde doktorları iyimi nasıl onu bilmek lazım. akademiyi neden düşünmüyorsun merak ettim

akademiyi hiç görmedim, sadece dışarıdan gördüm eski bi hastaneye benziyo. o sebeple şimdilik alternatiflerim arasında akademi yok. ama olmayacak manasına da gelmiyor tabiiki.
dün akşam bebek ziyaretine gittim devlet hastanesinde yaptı arkadaş doğumunu ve şiddetle tavsiye ederim diyo.. ebeler,odalar,ilgi,alaka süperdi diyo.. önce sancı vermişler özel odasına almışlar arkadaşı.. eşi, annesi, arkadaşlar, kızı bile girmiş içeri. çok rahat ettim dedi.
geçen gün de yine devlet hastanesinde doğum yapan bir arkadaşa gittim o da çok memnun ve kesinlikle devlet hastanesine git dedi. prensesler gibi doğum yaptım dedi.. onu da aktif doğum başlayana kadar özel tek kişilik odasında tutmuşlar..eşide, annesi de akrabaları da hep yanındaymış. son zamanlarda doğumhaneye almışlar ama o kadar çok ilgilenmişler ki hiçbi sıkıntı çekmedim dedi. bu sebeple bende ciddi ciddi devlet hastanelerini düşünemye başladım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…