pardon akademi demişsin tatlım ben konak sandım... ama gerçekten muayene pahalıymış
kcaelide oturup istanbulda doğuma nasıl yetiştin tatlım? bnm de aklımda o var ama yetişemem ki
canım senin biran önce karar vermen gerek.. ben geçen bir arkadaşıma gittim.akademide evrim hanımın hastasıydı, doğum yaptı ve o kadar memnun kaldı ki... çok şeker biri diyor. ve buradaki arkadaşın dediğine göre de sancı odası yokmuş akademide direk odana alıyorlarmış. bence randevu al evrim hanımdan git ve durumunu anlat. eşimin yanımda olmasını istiyorum de. bence hiç vakit kaybetmeden hemen git. az vaktin kaldı çünkü. ben hiç olmazsa 1 kere gitmeyi planlıyorum. en azından hem doktoru göreceğim, hem de doktorla sancı odası menzusunu konuşacağım. sonradan içimde kalacağına gideyim ve göreyim
evrim hanıma gittinmi canım merak ettim ben bekarken gitmiştim muayayeneye çok tatlı bir bayandı.ama sezeryan yanlısımı değilmi bilemicem gerçi sezeryan sevmeyen doktor yok denecek kadar az.ne kadar çok ameliyat okadar çok para demek olmuş malesefff
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin-dogum/425491-dogum-yapacaklar-mutlaka-okumali.html
canım vakit bulursan mutlaka oku,
alternatiflerin nedir?
bende öyle korkular olmaya başladı ki..kesinlikle yalnız doğum yapmak istemiyorum..annem 2 gün sonra gelecek..ama bu aksam biraz sancılarım var..ama korkudan titriyorum..doğumdan korkmuyorum ama o hastanede doğum yapmaktan korkuyorum..yanıma eşimi alamayacağım diye ve yalnız olurum diye..
devlet hastanesinde doğum yapan 2 arkadaşım var.. çok memnun kalmışlar.. özel hastaneden hiçbir farkı yok diyorlar. eğer ki konak hastanesinde eşim veya annem yanıma gelemiycekse neden 1 milyar para vereyim oraya? devlet hastanesine giderim... birinci alternatifim bu
ikinci alternatif, istanbulda şifa, medical park vs gibi hastanelerin birinde doğum yapmak(ama bu küçük bir ihtimal)
başka alternatif yalova uzamanlar hastanesi..
şuanda en fazla düşündüğüm konak hastanesi ve devlet hastanesi... doktorumun vereceği cevaba göre karar alıcam
anma şunu söyliyim. benim arakdaşım konakta doğum yaptı. her zaman olmasada eşi yanına gelebilmiş ki başka biri de o sırada sancı çekiyormuş. hatta eşim fena oldu dayanamadı diyodu.. mutlaka alırlar içeri eşini bile diyolar. ki annesi, kayınvaldesi,görümcesi falan hep girmişler sancı odasına.. belki ağlayıp zırlarsak susalım diye içeri alıverirler eşlerimizi..
sen kaç haftalık oldun canım bu arada??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?