• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocalar zamanla karilarina hak veriyorrmu?

Kizlar ailesiyle ne mesele olsa haklida olsam esim onlari savunuyor.sucu bende buluyor zamanla yorulduğumu üzüldüğümu haklılığımi anlayacagni dusunuyorum sizce zamanla farkina vardiklari seyler oluyormu hep boylemi gidecek.
varir ama vardim demez. farkinda bile olsa siz agzinizi actiniz zaman onlari savunur. sizin tek yapabileceginiz ailesini agziniza almamak. yorum yapmayin. olani da soylemeyin. sessiz kalin. hakkinizi savunun. gereken yerde gerekeni soyleyin. ben soylerim de uyanir ailesinin ic yuzunu gorur vs diye ugrasmayin.

Zamanla farkina varmasi icin ailesinden bir darbe yemesi gerekir. Eger ailesi sadece size karsi haksizlik yapiyorsa ve o da hala bunu anlamak istemeyip ailesini savunuyorsa farkina varmaz, ne zamanki ipin ucu kendine dokunursa.

Evet değil mi, böyle tipler kendilerine dokununca olaya müdahale ederler.

Yine sadece kendi için ...

Kizlar ailesiyle ne mesele olsa haklida olsam esim onlari savunuyor.sucu bende buluyor zamanla yorulduğumu üzüldüğümu haklılığımi anlayacagni dusunuyorum sizce zamanla farkina vardiklari seyler oluyormu hep boylemi gidecek.
15-20 yıl beklerim dersen sıkıntı yok.

Benim bir arkadaşım var 6 senedir evli hala o günü bekliyor ne zaman beni haklı bulacak diye.Bunlar boş bekleyişler durumu kabullenmek ya da gitmek işte tüm mesele bu.Şimdi yorumları okuyacağım belki birden karısına hak vermeye başlayan kocalar vardır.Ama ben sanmıyorum başta nasılsa sonrası öyle devam eder.

Hayır sana haklısın dese bile ailesine bunu yansıtmıyor. Zamanla da hiçbir şey düzelmiyor.

Evet değil mi, böyle tipler kendilerine dokununca olaya müdahale ederler.

Yine sadece kendi için ...
E tabi anne baba ya rahmetli oluyor ya da yaşlanıp köşelerine çekiliyorlar. O kıymetli kardeşler kendi dertlerine dalıyorlar. Kimse kalmayınca tosun paşanın arkasında, mecbur eşe sığınıyor. Evet, kendi için.

Babam ailesi için defalarca annemi dövdü biz büyüyene kadar. Bizi de dövdü. Sonra ölmek üzereyken yanında biz ve annemin kardeşleri olunca jeton düştü. Ama iş işten geçti. Şimdi iyileşti ölmedi ama paralar suyunu çekince bir ayakta çukura düşüp anneme muhtaç kalınca haklısın karıcım modunda. Çok da kıymeti yok annemin ve bizim nazarımızda.

Anlayış varsa hep vardır. Yani aslında bu haklı haksız meselesi olmaması lazım. Anlayışlı olma meselesi..

Bi erkeğin ailesi ile eşi arasında dengeli köprüyü kurması lazım.

Ne seni atıcak yorucak hırpalıcak, ne de ailesini.

Haklı haksız varsa bunu kimseyi atmadan yapabilmesi lazım.
Yani bi yanlış varsa iki tarafıda birbirine kötülemeden düzeltmesi lazım.

Ne eşine ailesi için kötü söz etme hakkı verecek.
Ne de ailesine eşini kötülemesi için fırsat vericek.

Ama bunu yapabilen olgunlukta ki erkek sayısı çok az.

Mesela bana vurmadı o piyango. Yüz de bir milyon haklı olduğum konu da bile, asla evet ya sen burda haklıymışsın dediğini duymadım 11 yıldır.

Bide bu ailesini ona karşı kötüleme kısmında da, sadece tartışma ortamı olmuyor. Yani kötülemedin die eşine vahiy inip seni anlamaz.

Tek çaren ailesi ile arana mesafe koymak, ben bu şekilde buldum huzuru:)

Yeni bir taktik öğrendim artık en ufak birşey bile demeyeceğim aaa gözünün üstünde kaşı varmış gibi bile yok yani zamanla eşim onlar beni yerdikçe ben sessiz kalıp iyi rolü üstlendikçe anlayacak kimin ne olduğunu tabi bunun yanı sıra o yokken ailesine kötü davranacağım o varken melek gibi🤭

Yalnız kaldıklarında yada finish çizgisine yaklaştıklarında ozaman düşünmeye fırsatları oluyor bir bakıma iç hesaplaşma ama o köprünün altından çoook sular geçtiği için, sizi kaybettikten sonra artık bir önemi kalmıyor...

Erkekler her şeyin farkındadırlar sadece ailesine laf konduramazlar o yüzden hep onları savunurlar, derler. Taktik değiştirin ailesiyle ilgili olumsuz bir şey demeyin. Hatta yapabiliyorsanız güzel şeyler söyleyin

Back
X