• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocalar zamanla karilarina hak veriyorrmu?

Zamanla olur mu bilmem ama insan herkese karşı adaletli olmalı. Birisi haksızsa kim olursa olsun haksızdır sırf ailem veya eşim diye diğerini kayıracak değilim ve eşimde benim gibi düşünüyor. Bence eşinin gerçekleri görmesi gerek. Hislerini ve düşüncelerini açık açık söyle elini vicdanına koysun öyle düşünsün

Kizlar ailesiyle ne mesele olsa haklida olsam esim onlari savunuyor.sucu bende buluyor zamanla yorulduğumu üzüldüğümu haklılığımi anlayacagni dusunuyorum sizce zamanla farkina vardiklari seyler oluyormu hep boylemi gidecek.
anlayacak anlayacak merak etme kuzum içini ferah tut... hangi haksızlık yapanın yanına kalmış o da zamanla gerçekleri görecek belki gelip sana itiraf etmeyecek ama sen zaten bunu hissedecek anlayacaksın

Valla benimki hak veriyoda noluyo. Sen haklısın her konuda diyo. Ama onlarada hiçbizaman bişeyi belli etmiyo. O yüzden herkes kendini haklı görüyo.

15-20 senede ailesi göçer gider, o da mecburen kimsesiz kalmamak için "sen hakliymissin" diye numara yapar
Onu kastetmiştim zaten.🙂 20 yılda akıllanırlar, sanmayın ki beni düşünüyor artık. Hayır, totolarının rahatını düşünüyorlar.

Eğer o iyi niyetli ise, adaletli ise, siz de üslubunu bilirseniz er yada geç anlayacaktır. Er olmasını diliyorum.

Binlerce kez evet.
Evliliğimin her anlamda gun geçtikçe guzellestigine yemin edebilirim :D
Ama sabirla ve tatli dille yaklaşmak lazım. Dirdir ederek olmaz

Back
X