Kocalara işveli cilveli dayak :))))))

şımartmayın şunları yeeaaaaa......

Son düzenleme:
ERKEKLERİ ŞIMARTMIYORUZ TABİYKİ....ŞIMARTIĞIN ZAMAN OLMAZ..BU SEFER TEPENE BİNERLER..İNDİRMEKLE GEÇER ÖMRÜN :9:

bir adım ileri bir adım geri

surat asmak kesinlikle yok...

dır dır yok....

bağırmak yok...

küsmek yok...

hergün vıcık vıcık öpücük te yok tabi....

bizler şehvetli olgun ve akıllı hatunlarız..

silahlarımız daha farklı.. :27: :27:

yalnız bu konu her an kapanabilir çünkü geyik sohbeti topiğinde bu konu aylardır işleniyor..

bi kaç arkadaşın önerisiyle burayada açtım konuyu..

bilenler bilmeyenlere duyanlar duymayanlara söyleyiversin..

öpüldünüz :)

yalnız bu konu her an kapanabilir çünkü geyik sohbeti topiğinde bu konu aylardır işleniyor..

bi kaç arkadaşın önerisiyle burayada açtım konuyu..

bilenler bilmeyenlere duyanlar duymayanlara söyleyiversin..

öpüldünüz :)

ohhh çok iyi yaptın canım :)
kelebek im yaa günlerdir hastayım.. bir türlü geçmiyo gribim
adam etmediğim kalmadı.. biraz sabredeyim diyorum yok kızıveriyorum adama
napcam ben yaaa :((

Bu dediklerini yaptim ,Adamim farketmediiiiiii?nasil isaya getirecem onu,beliki benim isim sor olacak.Bunu 1 haftadir sinirimden yapmaktayim bennn

Son düzenleme:
surat asmak kesinlikle yok...

dır dır yok....

bağırmak yok...

küsmek yok...

hergün vıcık vıcık öpücük te yok tabi....

bizler şehvetli olgun ve akıllı hatunlarız..

silahlarımız daha farklı.. :27: :27:

ayyyyy yapma dediğin herşeyi yaptığımı farkettim bian sehvetli,olgun,akıllı olmam lazım en kısa sürede ,kendime gelip silkeleniyorum şuandan itibare...bide öyle denim bakalım

şöyle yanağına şak şak diye osmanlı tokatını caktırmadan yapıştırcan :52: sonra ay sen nasıl tatlısın öyle aşkuuummmm diye şapur şupur öpcen :27: anlamıyo o zaman dayak yediğini vallahi test ettim onayladım :52:

ayyyyy yapma dediğin herşeyi yaptığımı farkettim bian sehvetli,olgun,akıllı olmam lazım en kısa sürede ,kendime gelip silkeleniyorum şuandan itibare...bide öyle denim bakalım[/QUOTEAYNE

Aynen ben de öyleyim.Bütün sinirimi eşimden çıkarıyorum.Kendime gelmem lazım.Yoksa evlilik diye bir şey kalmaz ben de.Zaten hiçbir şey yaşamıyoruz.:(
Bu konu iyi oldu buraya geldi.Geçen sefer dahil olamamıştım bu kez ben de burdayım biraz ders alayım:)

şöyle yanağına şak şak diye osmanlı tokatını caktırmadan yapıştırcan :52: sonra ay sen nasıl tatlısın öyle aşkuuummmm diye şapur şupur öpcen :27: anlamıyo o zaman dayak yediğini vallahi test ettim onayladım :52:

Ay çok güldüm.İş yerindeyim bir de masa başı:D
Diyecekler bu hatun napıyor orda:D

Back
X