Kocalara işveli cilveli dayak :))))))

hani anneler çocuğuna azcık vururda cocuk yine anneee anneeee diye ağlaya ağlaya bacağına yapışır ya :52: aynı şey oluyo sen yapıştırıyosun suratına azcık da kızmasın diye seviyosun öpüyosun falan onun bu cok hoşuna gidio iki dakika sonra yine geliyo yapışıo :60: resmen bağımlılık yapıo onlara :52: bence dene zararı olmaz :34: ama sakın abartıp da adama kodun mu oturtma :52: sonrası fena olabilir:27: elinin ayarını iyi ayarla ayarı kacmasın yani :52:

:60:

Aynen oğlum oyle kızdıkça daha çok yapışıyor ama ben kızmayayım adam kaç benden zaten:60::60::60::60:

İşve cilve derken tokatla başladık:1:

Bir kulağını çek,sonra yavaş bir tokat sonra da uzun bir öpücük:)

işte cilve işve bu dayakların altında gizli =)) çekici olan da bu ya :27:

ben adama neler yapıyorum bır gorsenız.tokatlar mı dersın ısırmalar mı:1:ama sonra da dayanamıyorum askımmm cok tatlısın dıyorum dudaklarımı buzerek:21:anlamıyor kı nıye yaptıgımı

adam nerden geldiğini şaşırıodur vallahi :53: hahahah gözümde canlandırdım da çok komik yemin ederim ya :52:

Son düzenleme:
kızlar yuvayı dişi kuş yapar diy eboşa dememişler:)
ne düşündüm biliyomusunuz erkekler pc ye grince y aoyun oynarlar ya maç yorumları vs. biizm yaptığımıza bakın bizim kadar ince olabilseler keşke :51:

kızlar yuvayı dişi kuş yapar diy eboşa dememişler:)
ne düşündüm biliyomusunuz erkekler pc ye grince y aoyun oynarlar ya maç yorumları vs. biizm yaptığımıza bakın bizim kadar ince olabilseler keşke :51:

nerdeeeee bak biz onları ne kadar düşünüyoruz di mi :23: onlar için nasıl naz cilve işve yapılır onları öğreniyoruz ama onlar bizim kıymetimizi hic bilmiyorlar :52:

evt aynen öle bilmiyolar hem anne hem iş kadını hem eş hem ev kadını olacaz bide üstüne cilve yapacaz diye debeleniyoruz :))))

evt aynen öle bilmiyolar hem anne hem iş kadını hem eş hem ev kadını olacaz bide üstüne cilve yapacaz diye debeleniyoruz :))))

en basit örneği şu:biz saçımızı boyatırız yaparız,full bakımlı olmaya calışırız ama maşallah erkek milletinin kendine özeni hiç olmaz ve herşeyi kadından beklerler.oh ne ala memleket onlar bu zararsız dayakları hak ediyorlar :52:

bizde cumartesi günü evliler arasına katılcaz inşallah bende kendime cilveli dayak derslerinden alayım en iyisi :)

oooo tarihi tekerrür ettirmişsiniz:)
geçen sezonu ramazandaydı bu konunun:)
geyiğe bağlamadan önce:)
kelebek iyi düşünmüşsün tekrar başlatmakla:27:

bende varım kızlarrrr bende kocama tokat atıp sonra şırnasmayı sevenlerdenm puaha :21:

Benım kocam seksı camasır vs gıydırtmez cope atar :27: neymıs kıskanıyomus benı :27: odunun onden gıdenıdır 1 sene boyunca bana cıcek almadın dedımde en sonunda zorla aldırdım :9:
ha sevdıgını hep soyler bende sınır olurum ulen sevıyon tamamda azcıkta romantık ol kardesım ya :27:

yalnız bu konu her an kapanabilir çünkü geyik sohbeti topiğinde bu konu aylardır işleniyor..

bi kaç arkadaşın önerisiyle burayada açtım konuyu..

bilenler bilmeyenlere duyanlar duymayanlara söyleyiversin..

öpüldünüz :)

forumun neresinde o ben tam bu tarz bi başlık istiyorummm

Benım kocam seksı camasır vs gıydırtmez cope atar :27: neymıs kıskanıyomus benı :27: odunun onden gıdenıdır 1 sene boyunca bana cıcek almadın dedımde en sonunda zorla aldırdım :9:
ha sevdıgını hep soyler bende sınır olurum ulen sevıyon tamamda azcıkta romantık ol kardesım ya :27:
dün eşim karnabahar almış bende tşk ederim aşkım uzun zamandır çiçek almıyodum dedim mesaj yerine ulaştı sanırım:)bugün yarın gelir çiçeğim adam demeden akıl edemiyor

dün eşim karnabahar almış bende tşk ederim aşkım uzun zamandır çiçek almıyodum dedim mesaj yerine ulaştı sanırım:)bugün yarın gelir çiçeğim adam demeden akıl edemiyor

:27: erkeklere kan naklı fılan mı yaptırtsak butun turkıyede bı hareket baslatsak erkeklerın kanını degıstırtsek kadınlar kan verse hanı kan aldıkları kısının huyunuda alırlar belkım :52:

:27: erkeklere kan naklı fılan mı yaptırtsak butun turkıyede bı hareket baslatsak erkeklerın kanını degıstırtsek kadınlar kan verse hanı kan aldıkları kısının huyunuda alırlar belkım :52:
iyi fikir aslında ama benimkine işlemez gibi adamın kanına değil iliklerine işlemiş:)odunluk

Back
X