Kocalara işveli cilveli dayak :))))))

gecen sefer nısanlıydım sımdı evlıyım :) bende varım

Ay çok güldüm.İş yerindeyim bir de masa başı:D
Diyecekler bu hatun napıyor orda:D

canımsın :52: ben genelde öyle yapıorum valla hatta bizim koca biraz da tombiş yanaklı elime göre tam şak şak vuruyom sıkıştırıom kafasını bi de "nan napıon niye vuruyon"dio aşkım ne vurması seviyom seviyom pek tatlısın diyom devam ediyom :52::52:

canımsın :52: ben genelde öyle yapıorum valla hatta bizim koca biraz da tombiş yanaklı elime göre tam şak şak vuruyom sıkıştırıom kafasını bi de "nan napıon niye vuruyon"dio aşkım ne vurması seviyom seviyom pek tatlısın diyom devam ediyom :52::52:

:1:Ben de vuruyorum sevmek için napim bizim ev dolu oluyor öpemiyorum ama o kıl oluyor:D
Yanaktan bir öpücük kondurayım vurduktan sonra.
Anam ben de odunum ya:d

El alışkanlı sürekli dert tasa bölümü okuyoruz.Yok yok sürekli dile getirmeyelim taşınmaz.Hem bu konuda güle oynaya dertlerimiz unutacağız.Hem biz hem eşlerimiz mutlu olacak:)

kızlar ben sevgilime açık açık yapıştırıyorum osmanlıyı :D
ara sıra ensesıne de şaklatıyorum:52:

ne zaman elımı kardırsam korkar oldu bizimkisi
bişi yapmayacağım bebişim gel seviyorum dıyorum napım:
bir insan bu kadar mı tatlı olur,diyorum:52:27:

:1:Ben de vuruyorum sevmek için napim bizim ev dolu oluyor öpemiyorum ama o kıl oluyor:D
Yanaktan bir öpücük kondurayım vurduktan sonra.
Anam ben de odunum ya:d

kız azcık kırıt vururken ay hayatımmm pek şekersin kıızzz diye omzuna falan vur yani iyi olur :52: ama sağlam vur insanın bütün negatif enerjisini alıyo :27:

kız azcık kırıt vururken ay hayatımmm pek şekersin kıızzz diye omzuna falan vur yani iyi olur :52: ama sağlam vur insanın bütün negatif enerjisini alıyo :27:

Her gün ofis boş olur şimdi dolu olacağı tuttu.Kopuyorum gülmekten:64:

:64:
Ben buzdolabı adamı uzaklaştırdım kendimden ama artık değişme zamanı.

Her türlü takdiğe açığım:D (Becerebilirsem tabi:48:

şöyle yanağına şak şak diye osmanlı tokatını caktırmadan yapıştırcan :52: sonra ay sen nasıl tatlısın öyle aşkuuummmm diye şapur şupur öpcen :27: anlamıyo o zaman dayak yediğini vallahi test ettim onayladım :52:

kızlar ikinize koptum. :52::1::1::1::1::1::1::9::9::9::9::9::9::9::9:

Ay çok güldüm.İş yerindeyim bir de masa başı:D
Diyecekler bu hatun napıyor orda:D

al benden de o kadar. pc'ye bakıp bakıp gülüyorum :):37::27::27::27:

Her gün ofis boş olur şimdi dolu olacağı tuttu.Kopuyorum gülmekten:64:

:64:
Ben buzdolabı adamı uzaklaştırdım kendimden ama artık değişme zamanı.

Her türlü takdiğe açığım:D (Becerebilirsem tabi:48:

hani anneler çocuğuna azcık vururda cocuk yine anneee anneeee diye ağlaya ağlaya bacağına yapışır ya :52: aynı şey oluyo sen yapıştırıyosun suratına azcık da kızmasın diye seviyosun öpüyosun falan onun bu cok hoşuna gidio iki dakika sonra yine geliyo yapışıo :60: resmen bağımlılık yapıo onlara :52: bence dene zararı olmaz :34: ama sakın abartıp da adama kodun mu oturtma :52: sonrası fena olabilir:27: elinin ayarını iyi ayarla ayarı kacmasın yani :52:

Bize fırsat yokki.Oğlum hiç bırakmaz.İçine doğar o gece uyumaz:D
Geçenler de tam döndüm eşime oğlumun odası var ama odasında değil bizim yatak odasında beşiğinde yatar.Tam döndüm öpeceğim.Bir kaldırdı kafayı anne offf dedi yanıma geldi.Bir de attı kolumu basımın altında kendıne cevirdi.Biz dertten tasadan fısat bulamıyoruz bulunca da oğlumdan:38:

bizimkine yapamam herhalde, kafasına takar söylendikçe söylenir :) yok anam çekemem :):50::50::50:

işte başta alıştırıcaktın kuzucum :23: şimdi yaparsan adam derki bizim hatuna noldu kafasını bi yere mi carptı ya da eyvahhh bizim hatun kafayı mı yedi diye düşünür :52: ya da yavaştan ufaktan alıştırmaya başla :27: gercekten süper oluyo :52: deşarj oluyorum resmen :4:

işte başta alıştırıcaktın kuzucum :23: şimdi yaparsan adam derki bizim hatuna noldu kafasını bi yere mi carptı ya da eyvahhh bizim hatun kafayı mı yedi diye düşünür :52: ya da yavaştan ufaktan alıştırmaya başla :27: gercekten süper oluyo :52: deşarj oluyorum resmen :4:

İşve cilve derken tokatla başladık:1:

Bir kulağını çek,sonra yavaş bir tokat sonra da uzun bir öpücük:)

ben adama neler yapıyorum bır gorsenız.tokatlar mı dersın ısırmalar mı:1:ama sonra da dayanamıyorum askımmm cok tatlısın dıyorum dudaklarımı buzerek:21:anlamıyor kı nıye yaptıgımı

Back
X