Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gecen sefer nısanlıydım sımdı evlıyım :) bende varım
Ay çok güldüm.İş yerindeyim bir de masa başı
Diyecekler bu hatun napıyor orda![]()
canımsınben genelde öyle yapıorum valla hatta bizim koca biraz da tombiş yanaklı elime göre tam şak şak vuruyom sıkıştırıom kafasını bi de "nan napıon niye vuruyon"dio aşkım ne vurması seviyom seviyom pek tatlısın diyom devam ediyom
![]()
Ben de vuruyorum sevmek için napim bizim ev dolu oluyor öpemiyorum ama o kıl oluyor
Yanaktan bir öpücük kondurayım vurduktan sonra.
Anam ben de odunum ya:d
kız azcık kırıt vururken ay hayatımmm pek şekersin kıızzz diye omzuna falan vur yani iyi olurama sağlam vur insanın bütün negatif enerjisini alıyo
![]()
şöyle yanağına şak şak diye osmanlı tokatını caktırmadan yapıştırcansonra ay sen nasıl tatlısın öyle aşkuuummmm diye şapur şupur öpcen
anlamıyo o zaman dayak yediğini vallahi test ettim onayladım
![]()
canımsınben genelde öyle yapıorum valla hatta bizim koca biraz da tombiş yanaklı elime göre tam şak şak vuruyom sıkıştırıom kafasını bi de "nan napıon niye vuruyon"dio aşkım ne vurması seviyom seviyom pek tatlısın diyom devam ediyom
![]()
Ay çok güldüm.İş yerindeyim bir de masa başı
Diyecekler bu hatun napıyor orda![]()
Her gün ofis boş olur şimdi dolu olacağı tuttu.Kopuyorum gülmekten
Ben buzdolabı adamı uzaklaştırdım kendimden ama artık değişme zamanı.
Her türlü takdiğe açığım(Becerebilirsem tabi
![]()
bizimkine yapamam herhalde, kafasına takar söylendikçe söylenir :) yok anam çekemem :)![]()
Eşim bana sarılmaya kalktı kafasına tatlı kaşığı yedi.3 yaşındaki oğlumdan![]()
işte başta alıştırıcaktın kuzucumşimdi yaparsan adam derki bizim hatuna noldu kafasını bi yere mi carptı ya da eyvahhh bizim hatun kafayı mı yedi diye düşünür
ya da yavaştan ufaktan alıştırmaya başla
gercekten süper oluyo
deşarj oluyorum resmen
![]()