Böylede soğutuyorlar lGörüyor da isine gelmiyor.
Gormeyen gercekten yoktur. Evlenınce duzelır kafası bu nerde olsa tanırım, bende de vardı cunku.
Hep gorduk, isimize gelmedi.
Ne güzel sevindim adiniza.Çocuğumuz yok yurt dışında yaşıyoruz buna rağmen Türkiye’ye gittiğimizde ailelerin yanında fazla kalıp memnun etme çabamız yok.Tabi her zaman benim ailemin yanında daha uzun kalınıyor ama hiç sorun olmuyorDemem o ki çocukla alakası yok
Yaaaa bence her erkekk istisnasız evlenince bir aile tutkunu oluyor bu kesinnnn. Ama yaptığı sana saygısızlık bence ne demek başka birinin senin adına bir şeyler seçmesi... bence sakın çocuk falan düşünme şu an.Merhaba hanımlar
3 yıllık evliyim.. eşimle 1 yıl flört edip evlendim ki. evliliğe beni zor ikna etti. Artı flört bile sayılmaz; ailemden uzak bi şehirde olduğum için yalnız yaşıyordum. Çok taraftar değildim evime gelip kalmasına ama sürekli git de denmiyor
Herneyse kalma süresi sıklaştı.. aile ve akraba ziyaretlerini tamamen bitirdi(sülalece çok sık görüşürler 100-150 kişilik bir grup düşünün her hafta Bi organizasyonları olur. Düğün derneklere şöyle Bi uğrayıp erkenden geliyordu. Kaba tabirle dibimden ayrılmıyordu. bende gitmesi için ısrar ediyordum çünkü çalıştığım için kendime vakit ayıramıyordum temizlik ütü çamaşır vs. Birde içime sinmiyordu. Nişanlandık ve eşyalarını alıp bana taşındı zatenve başladı film..
Annesine gidip ordan gel bu gece burda kalalım diye aramalar.ev arıycaz arıyo emlakçı dayım gel diyo Bi gidiyorum k. Valide görümce de orda. Eşyalarım vardı zaten. sadece misafir masam yoktu. Çıkıp bakıcaz diye hbr bekliyorum beni arıyo görümcemle masa bakmış gelebiliyosan biz şurdayız fln
Başka Bi zmn ev bakıyoruz tek Bi eve bakıp annesine gidiyoruz.düğün alışverişi eksiği için çarşıya çıkıyoruz acıktık annesini arıyo ne yemek yaptın fln derken bende düğün öncesi film koptu bitti dedim.inanın ağlayarak yalvardı ki hiç istemediğim sözler çıktı ağzından istersen görüşmem benim ailem sensin gb.
Neyse öyle böyle derken evlendik her hafta çağrılıyoruz yok kahvaltı yok d. Günü yok şu geldi gelin yok bu geldi. Tatilede gidildi beraber derken bana fazla geldi tartışıyoruz tabi.benim ailem sensin diyen adam gitti yerine sen beni ailemden mi koparmak istiyosun diyen Bi adam geldi.ve bir organizasyona bile hasta olup katılmasam burnumdan getirdi. her tartışmada benim ailem şöyle benim ailem böyle diye konuşuyor.defalarca anlattım zoruma gidiyo bunu yapma diye. Acaba çocuğumuz yok diyemi böyle.. Yoksa hep böylemi kalıcak..
Merhaba hanımlar
3 yıllık evliyim.. eşimle 1 yıl flört edip evlendim ki. evliliğe beni zor ikna etti. Artı flört bile sayılmaz; ailemden uzak bi şehirde olduğum için yalnız yaşıyordum. Çok taraftar değildim evime gelip kalmasına ama sürekli git de denmiyor
Herneyse kalma süresi sıklaştı.. aile ve akraba ziyaretlerini tamamen bitirdi(sülalece çok sık görüşürler 100-150 kişilik bir grup düşünün her hafta Bi organizasyonları olur. Düğün derneklere şöyle Bi uğrayıp erkenden geliyordu. Kaba tabirle dibimden ayrılmıyordu. bende gitmesi için ısrar ediyordum çünkü çalıştığım için kendime vakit ayıramıyordum temizlik ütü çamaşır vs. Birde içime sinmiyordu. Nişanlandık ve eşyalarını alıp bana taşındı zatenve başladı film..
Annesine gidip ordan gel bu gece burda kalalım diye aramalar.ev arıycaz arıyo emlakçı dayım gel diyo Bi gidiyorum k. Valide görümce de orda. Eşyalarım vardı zaten. sadece misafir masam yoktu. Çıkıp bakıcaz diye hbr bekliyorum beni arıyo görümcemle masa bakmış gelebiliyosan biz şurdayız fln
Başka Bi zmn ev bakıyoruz tek Bi eve bakıp annesine gidiyoruz.düğün alışverişi eksiği için çarşıya çıkıyoruz acıktık annesini arıyo ne yemek yaptın fln derken bende düğün öncesi film koptu bitti dedim.inanın ağlayarak yalvardı ki hiç istemediğim sözler çıktı ağzından istersen görüşmem benim ailem sensin gb.
Neyse öyle böyle derken evlendik her hafta çağrılıyoruz yok kahvaltı yok d. Günü yok şu geldi gelin yok bu geldi. Tatilede gidildi beraber derken bana fazla geldi tartışıyoruz tabi.benim ailem sensin diyen adam gitti yerine sen beni ailemden mi koparmak istiyosun diyen Bi adam geldi.ve bir organizasyona bile hasta olup katılmasam burnumdan getirdi. her tartışmada benim ailem şöyle benim ailem böyle diye konuşuyor.defalarca anlattım zoruma gidiyo bunu yapma diye. Acaba çocuğumuz yok diyemi böyle.. Yoksa hep böylemi kalıcak..
Güçlü, kararlı, kendinden emin, sonuna kadar savaşan kadınlarıı severizzzxBu modeller böyle bende de var aynisindan , kismetse bosamayi düşünüyorum şu haziran 15 bir gelsin de
Etkenlerin geneli böyle nikâhlandigin zaman anı değişim gosterirler çocukla alakalı değil bence kendi yapısından kaynaklı aileye daha düşkün birisi benimde aynisi başımda çocuk var bende ama ikinciyi nasip etmedi tedaviler görmeme rağmen su anda diyorum ki iyi kide ikinci olmamış bir adam benim bildiğim evini bilmeli ailesini bir köşeye koymalı ama geneli böyle bugün bende tartıştım ayrılmak istiyorum ama işte çocuk bağlıyor çocuk olmasa keserdim biterdi sevgi kaldı mi yaptıklarından sonra sevgiye dair bir şey de kalmadı bende yol yakinken çocuk olmadan vazgeç çocuk olunca daha çok karışacaklar benden tavsiyeMerhaba hanımlar
Bende düşünüyorumBu modeller böyle bende de var aynisindan , kismetse bosamayi düşünüyorum şu haziran 15 bir gelsin de
Yakın zamanda ev aldık burdan.. malesef şehir değişikliği olmuyorEvliliğe sizi zor ikna ettiğini söylüyorsunuz başından beri içinize sinmeyen şeyler varmış yani aslında. Nişanlılık döneminde ise anlattığınız olaylar bazı şeylerin normal olmadığını göstermiş aslında(emlakçı dayı, masa bakan görümce paragrafı özelikle) tepki gösterdikçe çok sık görüşmemeye başlamışsınız ama bu defa da siz suçlu ilan edilmişsiniz. Çocuk yok diye mi ayrı bir aile olduğumuzun bilincinde değil diye bir fikre kapılmışsınız ama siz de derinde bir yerlerde biliyorsunuz ki bunun çocukla bir ilgisi yok. Hatta çocuk olduğunda olaylar sizin kontrolünüzden iyice çıkacaktır gibi geldi bana. Farklı bir şehire taşınma durumunuz var mı bu arada?
Yok sevgi de kalmadı saygıda en kötüsüde değersizlik hissi yarattı bende.. Onlar ve ben gibi hisseditorumEtkenlerin geneli böyle nikâhlandigin zaman anı değişim gosterirler çocukla alakalı değil bence kendi yapısından kaynaklı aileye daha düşkün birisi benimde aynisi başımda çocuk var bende ama ikinciyi nasip etmedi tedaviler görmeme rağmen su anda diyorum ki iyi kide ikinci olmamış bir adam benim bildiğim evini bilmeli ailesini bir köşeye koymalı ama geneli böyle bugün bende tartıştım ayrılmak istiyorum ama işte çocuk bağlıyor çocuk olmasa keserdim biterdi sevgi kaldı mi yaptıklarından sonra sevgiye dair bir şey de kalmadı bende yol yakinken çocuk olmadan vazgeç çocuk olunca daha çok karışacaklar benden tavsiye
Çok doğru tespit..Bekarlar burayı okumadan evlenmeyinÇocuk olsa da değişmez. Ama baştan “benim ailem sensin başkası yalan” gibi saçma iddialı lafları da erkeklerin hep yalan. Bunlara kanmayın bekarlarne demek senden başkası yalan bir anda anne babasını 2. Plana attı. Çünkü anne babası hali hazırda elinin altında. Evlenince de sizi garantiledi güya. O yüzden anne babasına düştü bu kez de. Bu erkeklerin karakteri ile ilgili. Adam olan gerçekten ne eşini mağdur eder ne de anne babasını. Dengeyi kurar yani. Sizle olan çekirdek ailesi, anne babası kardeşleri de atası sonuçta. İkisini de dengelemek durumunda. Çocukla ilgisi yok kısacası
Çocukla ne ılgısı var.Eşin çift karakterlı.Her şey senı elde edene kadarmış.Bu erkeklerın kemdı hayatları oldunu ıdrak etmesı nıye bu kadar zor anlamıyorum.Merhaba hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?