Kocaların aile olduğumuzu anlaması için illa çocukmu lazım..

Yok bu adamın yapısı bu evlilik ayırt edememiş aileyle karıştırıyor sakın çocuk yapma çünkü bu evliliğin sonu gözükmüyor. Sana ters köşe yapıyor

bu sorunun cevabini ben de hep merak etmisimdir ama cocuk olunca hepinizi toplayip o tarafa goturme ihtimali var ozlediler deyip deyip..

Alakası yok 4 yıllık evlyim çocuk yok düşünmüyoruz da.
Çocuk yapma sakın. Bu adamı büyütmeye çalışmam ben senin yerinde olsam koyarım kapının önüne

HEP BÖYLE KALACAK

Flörtle beraber 4 koca yıl ve değişmemiş siz buna rağmen çocuk diyorsunuz emin olun öocukla olunca daha samimi olacaksınız çocuk yokken ayrılın gitsin

Okurken daraldım. Tek diyeceğim. Çocukla aile olunmuyor. Çocuk için acele etmeyin.

Bacim resmen benim yasadiklarimin tipkisini yasiyorsun bende 3 yillik evliyim sevgili zamanimizda bildigin ben evlenmek istemezken her gun agladi zirladi simdi ise anasinin gotunden ayrilmiyor . Benimde cocugum yok anne olmak istyorum ama boyle bir aile bana doyasiya annelik duygusunu yasattirirmi yoksa esimle surekli aile konusu tartismaktan o cocuga anneligimi layikiyla yerine getiremezmiyim bu korkutuyor ve cocuk yapmaktan uzak duruyorum . Taki karsimdaki adam baba olmayi hakedene kadar.

tabi daha koca olamamış adamı baba yapın
hemen düzelir

En az 3 çocuk yapın.
Bu kadar yaşatılan çile size az gelmiş.
Delirmek için en az 3 çocuk lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…