Kocaların aile olduğumuzu anlaması için illa çocukmu lazım..

Organizasyona katılmakta bir şey yok tabii. Zaten insan kendini mutlu hissederse kendi katılmak ister. Ama bazen davete katılmanın ötesine geçiyor işler. Mesela iki kişilik evlilik kabile evliliğine dönüyor. Eş, diğer eşe dayatmada bulunuyor. Eş ailesi çok müdahil oluyor vs. Kocası da söz vermiş ama caymis konu sahibinin söylediğine göre. Eğer öyleyse bu insan kandırmak oluyor.

Cocukla alakasi yok konunun , adamin karakteriyle alakasi var
Aslinda evlenmeden once gormussunuz ama yalanina inanmissiniz , cozumu basit basin tekmeyi gitsin ailesiyle yasasin sizde hayatiniza bakin , cekilecek kahir degil

çok zor bi durum gerçekten sinir bozucu malesef insanlar değişmiyor bir başkası için hiç değişmiyor bana öyle geliyor ki bu durum aranızda hep böyle sorun olucak ne diyim allah yardımcın olsun cnm ama sana tek tavsiyem olur ki bu şekilde bir problemle boğuşurken bu konu seni yıpratırken çocuk için acele etme tabi şartların ve durumunuz aranızdaki düşünceniz sizin kararınız

Ben de eşyaları alırken ailesiyle aldık ama benim istediklerimi aldılar hep. Allah'ım isyan mı etmem lazım. Galiba sorun bende
Biz beraber aldık yazmışmıyım ben iyice okudunuzmu görümcemle seçip beni çağırdı yazmışım dimi. Bence siz birkaç kere okuyun. Okulda anlamadığınız yer varsa birkaç kez okuyun derlerdi.

Biz beraber aldık yazmışmıyım ben iyice okudunuzmu görümcemle seçip beni çağırdı yazmışım dimi. Bence siz birkaç kere okuyun. Okulda anlamadığınız yer varsa birkaç kez okuyun derlerdi.
Tamam da seçtiklerini zorla mı aldırdılar size? Ben de halıları alırken görümcem, kayınvalidem falan gitmişler. Beğendin mi dediler. Kendin istediğini seç dediler.

Bu konulat çözüme kavuşmadan cocuk istemeyin yalnış olur

Tamam da seçtiklerini zorla mı aldırdılar size? Ben de halılarını alırken görümcem, kayınvalidem falan gitmişler. Beğendin mi dediler. Kendin istediğini seç dediler.
Canım benim bu öyle Bi durum değil
Halıları onlar hediye almışlardır sana..
benim bütün eşyam vardı zaten bekar evimde sadece misafir masam yoktu
O zaman anladığım kadarıyla siz bütün eşyaları beraber aldınız şu durumda yatak odası beyaz eşya k. Valide görümce aldı senide çağırıp beğendinmi dediler öylemi

Bütün eşyaların parasını onlar verdi. Bazen benden ayrı gidip bakarlardı. Çağırırlardı. Beğenmezsem değiştirirdim. Ama en iyisi olsun diye mağaza sahibine söylerlerdi.

Bunalmakta haklısınız ama belki aile çok heyecanlıdır. Düşünemiyorlar. Erkekler de aileye ayrı size ayrı kızıyorlar. Sizin yanınıza ailelerine laf etmezler. Benim eşim öyle. Ama benden ayrı kızar. Belki öyledir. Kusura bakmayın ben yumuşatmak istiyorum

Herkes ayni degil, siz memnunsaniz halinizden sorun yok ama ben mesela haftada bir eşimin ailesine gidemem surekli. Kendi ailem yakin olsaydi onlara da haftada 1 gitmezdim.

Herkes ayni degil, siz memnunsaniz halinizden sorun yok ama ben mesela haftada bir eşimin ailesine gidemem surekli. Kendi ailem yakin olsaydi onlara da haftada 1 gitmezdim.
Neden ki kendimden ziyade onları düşünürüm ben. Yani mesela benim kardeşimin eşi aramaz sormaz gelmez. Annem çok üzülür. Haftada bir neden gidilmesin. Gönülleri olsun yaşlıların yani tabi karşı tarafın iyiliği ile de alakalıdır illa.

Allah yardımcın olsun ama cocuk yapmayı ertele adam henüz evlendıgını ıdrak edememıs

Cocukla alakasi yok,bu yetistirilme,karakter meselesi.Dort cocugum var esim ailesi tarafindan hangi diziyi izlemesi gerektigi,hangi iste calisabilicegine kadar yonetilmis biri.Ailesine bagli degil bagimli.Bende cocukla degisir diye cahilce dusunmuslugum oldu yalan degil ama can cikiyor huy cikmiyormus 12 senelik evliligimde bunu anladim.Ya oldugu gibi kabul et derim;kendinden ailesini soyutla,minimum mertebede gorus,yada canina tak edicek seviyedeyse bosan ama COCUK YAPMA!Cocuk olursa bosansan dahi o ve ailesiyle iliskin bitmeyecek,hayatindan cikamayacaklar.Oteki turlu istersen varligindan haberdar olmazsin,en guzeli de bu...

Aynen öyle
Ki verdiği sözde o kadar saçmaydıki istersen hiç görüşmem fln ben öyle bişey istemedimki Evim dururken yarım saatlik mesafedeki neden orda kalayım dimi artı evde kaynım eltim ve 2 çocuk daha var biri delikanlı. Birde tavrı hep aynı gider program yapılır beni arar. Bakın şu andada evde yok akşam eve geldi görümcem çağırmış gel dedi gitmedim
Ramazan günü afedersiniz kimseyi yargılamak haddim değil ama alkol alıyorlar hiç sevmiyorum alkol ortamını. Yok dedim ben gelmiycem sen git..gitti

verdiği sözde o kadar saçmaydıki istersen hiç görüşmem fln ben öyle bişey istemedimki

Eşim de her hafta sonu hatta 3 güne bir annesine gitmek istediğinde, artık canima tak etme noktasında konuşmustum ben de , 2 hafta da bir gidelim dedigimde , seni mi sileyim annemi mi diyen bir adamla evliyim çok iyi anlıyorum seni , tam 1 hafta oldu, evde ikimizde birbirimizi yok sayıyoruz suan , haziran 15 e kadar sabredelim de bir an önce boşanalim dedim artık uğraşamayacağım gelmis 42 yaşına, yapmış benimle ikinci evliliğini, eee bir üçüncüye yol göründü artık tahammül edemiyorum o dereceyim suan ben de.

Estağfurullah siz kusura bakmayın
Sadece masa yada eşya seçmek olsaydı keşke.. Ben biz aileyiz diye düşünürken onun beni ailemdenmi koparacaksın demesi benide hasta iken gitmediğim her organizasyon için suçlaması bu hale getirdi. Bakın bugünde gitmedim bana göre haklıyım ramazan günü alkol ortamına girmek istemiyorum. O halde araba kullanacak o arabaya binmek istemiyorum ama bundan dolayı sonradan suçlanıyorum anlatabilmişimdir umarım

Ah arkadaşım ya bende her gece iç huzuru olmadan yatıp yeni güne öfke üzüntü dolu uyanıyorum. Hergün yeni planlar yapıyorum bende seni çok iyi anlıyorum.. Bile bile lades demedim ben sözler verdi o da üzüyo beni

Ya bu erkekler hep kadınların aileden koparmak için uğraştığını sanıyor. Benimki de ilk başta öyle sanıyordu. Zamanla gerçeği anladı. Sinirlenmeye haklısınız. İnşallah düzelir.

Evlenene kadar ''Yeterki sen yanımda ol, başkası lazım değil. ''
Evlendikten sonra ''Vay anam, babam, gardaşım. ''
Hiç yabancı gelmedi neden acaba?

Çocukla ilgisi yok.

Bu bir direniş, şansımı deneyeyim çırpınışı.
Nikahı yaptık belki benim borum öter duruşu.
Kararlı dik duruşunuzla paşa paşa öğrenecek borusunun ötmeyeceğini.
Yalnız 3 yıl da az değil, zor öğreniyor seninki galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…