Kocaların aile olduğumuzu anlaması için illa çocukmu lazım..

Bütün eşyaların parasını onlar verdi. Bazen benden ayrı gidip bakarlardı. Çağırırlardı. Beğenmezsem değiştirirdim. Ama en iyisi olsun diye mağaza sahibine söylerlerdi.
Bizde mesela her şeyi kendimiz yaptık. Sadece Nisan sandığı için bir şeyler alacaklardi, birlikte gittik, aldık, parasını bize yıktılar. İlk orada enayi hissettim kendimi. Düğünden sonra da yanımda "biz düğün yaptık, borca girdik " dediklerini duydum akrabaları olan birine. Gelinligimi bile eşimle ortak odemisken bu ailenin yalancı oluşu hosgorulemez. Yani herkes aynı olmuyor

Haha çok tatlısınız ilk paragraf tam bana uymuş
biz 1 yıl flört ettik en az 50 kere davet geldi çay koydum gelin. Mantı açtım gelin salça kaynattım gelin. çalışıyorum sonuçta salı günü gündüz mangal daveti bile geldi düşünün hep beraber tatil yapıldı. Yurtdışında gelen misafir misal 10 akraba geziyosa hepsine beraber gidildi.küçük şehirden her hafta doktor kontrolüne gelenler geldi diye gidildi

Çok sıkı aile, akraba ilişkilerim yok bu kadarı beni bayar.
Keşke o da kendisi gibi birini seçseymiş.
Sonra böyle kavga çıkıyor işte

Sakın çocuk yapma demeye geldim bacım benim herifin suratsız haline katlanmaya gidiyorum

Aslında bile bile lades demişsiniz siz de hepimiz gibi. Adam istersen ailemi silerim senin için demiş. Onu ne emeklerle büyüten aileyi bir kalemde silerse sonradan hayatına giren birini daha kolay siler. Aslında böyle mantık dışı konuşan erkekleri görünce kacmak lazım ama dogru okuyamuyoruz onların ne demek istediğini

Bende bunu anlamıyorum. Çocuk yapınca herşey duzelicek zannediliyor. Çocuk olunca hiç birşey düzelmez. Çocuk yazık olur. Esra Erol'da çıkarsınız sonrada.

Kesinlikle.. o cümle aslında beni çok irite etmişti böyle büyük büyük laflar denir ya ama okumak önemli

Bana bayramlarda bile akraba ziyaretleri zor geliyor sizi düşünemiyorum
Off aman sormayın bende öyle sayılırdım ama sağolsun bizim sülale takılmaz öyle şeylere küsmez darılmaz.bunlar yoklama alıyor resmen. Tek konuşulan gelmeyenler oluyo zaten

O6
Çok sıkı aile, akraba ilişkilerim yok bu kadarı beni bayar.
Keşke o da kendisi gibi birini seçseymiş.
Sonra böyle kavga çıkıyor işte
Kendi GB birini seçseydi kesin biri ölürdü ama bundan sonra seçsinde görsün e...
Düşünsene her iki tarafta Kendi ailesine gitmek istiyor. Ne maddi ne manevi canmı dayanır

2 kişi evlendiğinde aile olur zaten. Aile olmak için çocuğa ihtiyaç yok. Çocuk kötü giden evliliği düzeltmez, çocuk birbiriyle aile olmayı becerememiş iki insanı aile yapmaz. Eşiniz ailesinden kopamadığı için sizinle çekirdek aile kurmayı başaramamış.

Sen gitme çoğu görüşmeye kendisi tek başına gitsin bir süre.Surat ta assa konuşsa da umursama

Başlığa cevap veriyorum.
Kocaların aile olduğumuzu anlaması için illa çocuk lazım değil.
Kocaların aile olduğunu anlamadığı evliliklerde mümkünse çocuk olmasın.

Ay cok yasa sen ne güldüm.Esimin karnimda ikiz bebeklerim varken bana onların(ailesinin) yanında sen beni ailemden koparmak mi istiyorsun demesi geldi aklıma.O sasirmam gülüsüm.Dedigin gibi olsaydi ben çift bebege hamileydim.Doğduklarında da ailem ailem diye beni zivanadan çıkarmazdı demi?

Yok valla çocuk yapıyım mı diye sormadım ya
Asla yanında bile uyumuyorum artık soğudum

Yorumları okumadım ama mutlaka söyleyen olmuştur. İki kişisiniz diye aile olduğunuzu anlamayan adama çocuklardan futbol takımı bile kursanız anlamaz.
Çocuk olunca da konularınız karnım burnumda her gün misafir ağırlıyorum, küçücük çocukla sürekli kayınvalidemlere gidiyorum..vs. olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…