• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocalarınıza nasıl cilve yaparsınız ?

bu konu kadar çok tıklanan ama az yazılan bi başka konu görmedim ya, kimse sırrını vermek istemiyor ama başkalarının sırlarından faydalanmak istiyor herhaldekaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Benim en büyük silahım öpücük :kedi:
İtiraz edebileceği bişey konuşurken onu öpücüklere boğar cevap vermesini engellerim
Sonunda zaten he der mutlaka :lepi:

benim eşim çok cilveli bea ben aklıma gelip yapana kadar adam ne cilveler yapıyo beni tavlıyo bana sıra gelmiyo hehe

Guzel yemek yapip guzel giyinmek ve bakimli olmak yetiyor ama.. CADIARZU
monoton olmasin diye ara sira cilve yenilikleri yapmak lazim..

Ben soyle bi sarilir sicak sicak bakarim.. biraz cocuksu, biraz kadinsi.. hic dayanamaz.. opuyorumnanaktan
Diger seylerde zaten cok ozel... :kedi:
Hic beklemedigi bi anda istekli ve israrli olmak mesela, inan cok bastan cikarici :kedi:
bunun icin dogallik daha ise yariyor bence, gecelikle felan cok ugrasirsaniz biraz suprizi kaciyor..

Sacinizi soyle bi sallayin, icten bakin ve sadece bi kere... iki uc saniye... heyecanli bi opucuk kondurun dudaklarina..
pijamali olsaniz bile cok ise yarayacak... hemde romantik Şeniz

Son düzenleme:
erkeğin doğasında kadını şımartmak vardır...ona güzel cümleler söyleyerek...kadına kadınlığını hissettirerek..
şımaran kadın zaten cilve yapmaya başlar...buda kadının doğası... yani karşılıklı oluyor bu işler tek başına olmaz :)

demekki kendini şımartan erkeği bulan kadın şanslı kadındır ... CADIARZU

Mesela o internette otururken azcık dalmışsa hemen gider arkadan boynuna sarılıveririm
Bilgisayar masan olayım anam azcıkta benimle ilgilen diyorum :roflol:
Böyle bitirim ağzı konuşmalar eşimi çok güldürüyor

erkeğin doğasında kadını şımartmak vardır...ona güzel cümleler söyleyerek...kadına kadınlığını hissettirerek..
şımaran kadın zaten cilve yapmaya başlar...buda kadının doğası... yani karşılıklı oluyor bu işler tek başına olmaz :)

demekki kendini şımartan erkeği bulan kadın şanslı kadındır ... CADIARZU

Cok dogru tesbit etmissin! Bende aynen boyle dusunuyorum. Cok ilgisiz bi partneriniz varsa insanin icinden gelmez cilve yapmak... Ama soyle biseyde var, eger iliski monoton olmaya baslamissa, veya kusluk uzun surmusse, kadinin 'cilve' yaparak adim atmasi iliskiyi tekrar ateslendirebilir. Bazen boyle seyler dahada bagliyor ciftleri. İs bazen kadinlara dusuyor ama, sonucta bizde mutlu oluyoruz.

Bekarken yatagina suslu geceliklerle kahvalti getiririm, oda bana suprizler yapar ayni gunde herhalde diye dusunurdum.. biraz klasik ama hic yataga kahvalti felan goturmedim.. o orda pirelerini ucustura ucustura yatsin bende gidiim supriz yapayim sabah sabah.. yataga doker biseyler romantikligi kacar, haydiii bidaha onu temizle ne romantizm kalir ne bisey :umursamaz:

filmlerdeki gibi olmuyormus demekki kaydirigubbakcemile3

bende ıs yaparken gıder ara ara oper kacarım.pc basındaysa o da kalkar gelır baslar yardım!etmeye.gercekten erkege cılve yaparsın ama senı nasıl dıyeyım sımartacak bıraz.hersey karsılıklı olmalı bence...

Bekarken yatagina suslu geceliklerle kahvalti getiririm, oda bana suprizler yapar ayni gunde herhalde diye dusunurdum.. biraz klasik ama hic yataga kahvalti felan goturmedim.. o orda pirelerini ucustura ucustura yatsin bende gidiim supriz yapayim sabah sabah.. yataga doker biseyler romantikligi kacar, haydiii bidaha onu temizle ne romantizm kalir ne bisey :umursamaz:

:roflol::roflol::roflol:
al benden de o kadar

Ekmek kırıntısı dökse sirkelersin gider ama ya bal reçel damlarsa
Adamın eline bakmaktan kimde romantizm kalır kaydirigubbakcemile3

Back
X