Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
alemsin yakaydirigubbakcemile3
mutluluğunuz daim olsun![]()
Çok hoş ya bekar ım ama sayenizde neler öğreniyorum:teytey:
erkeğin doğasında kadını şımartmak vardır...ona güzel cümleler söyleyerek...kadına kadınlığını hissettirerek..
şımaran kadın zaten cilve yapmaya başlar...buda kadının doğası... yani karşılıklı oluyor bu işler tek başına olmaz :)
demekki kendini şımartan erkeği bulan kadın şanslı kadındır ... CADIARZU
Bekarken yatagina suslu geceliklerle kahvalti getiririm, oda bana suprizler yapar ayni gunde herhalde diye dusunurdum.. biraz klasik ama hic yataga kahvalti felan goturmedim.. o orda pirelerini ucustura ucustura yatsin bende gidiim supriz yapayim sabah sabah.. yataga doker biseyler romantikligi kacar, haydiii bidaha onu temizle ne romantizm kalir ne bisey :umursamaz:
filmlerdeki gibi olmuyormus demekki kaydirigubbakcemile3
Bekarken yatagina suslu geceliklerle kahvalti getiririm, oda bana suprizler yapar ayni gunde herhalde diye dusunurdum.. biraz klasik ama hic yataga kahvalti felan goturmedim.. o orda pirelerini ucustura ucustura yatsin bende gidiim supriz yapayim sabah sabah.. yataga doker biseyler romantikligi kacar, haydiii bidaha onu temizle ne romantizm kalir ne bisey :umursamaz:
filmlerdeki gibi olmuyormus demekki kaydirigubbakcemile3