İyi de ben acaba ne demek istedi diye asıl düşünceye ulaşmaya çalışamam ki. Öyle demek istemediyse öyle demeseydi. Daha doğru cümleler kurabilmek için biraz uğraşsaydı.Bence aşağılamak için demedi. Kadınlar kırılgandır küser erkek küsmez demek istedi.
Kadın demedim onada bisey bulursunuz diye.. aman ne me lazımBen verdim de sizin ısrarı da anlamlandıramadım yorumunuzu gördükçe. Zaten siz de anlatamadınız şu an meramınızı.Ayrıca bayan değil kadın diyoruz. Sizin düşünceniz yersizse beni ilgilendirir. Burda yorum yazanların da mesajlarını alıntılama hakkımız var. Neyse iyi forumlar.
Shakespeare in dediği gibi ''mesele işte burada...''Konu sahibi esinin bu küs oldugu süre icindeki tavirlari nasil, nasil yasiyorsunuz? yemegini yapiyor musun, gerekli konularda konusuyor mu?
Çok doğru tamaaaammBen yoruma yazdım sadece bu yastık fırlatma bardak kırma değil bunları yapan kişi bir seyler de dedi ki adam küstü
Ayrıca niye kusmesın bunu bir erkek yapsa bizler şiddet der her türlü tavrı tiribi yaparız
Adamında burnumdan geliriz
Erkek olunca bu tarz davranış gorucek ki bununla da kalınmadı buda belli
Eee o zaman adamda tavir yapar
Bu kadar uzamak doğrumu tabiki değil ama ne dedi konu sahibi ağır bir laf mi dedi bilmiyoruz
Aynen öyle kimseyi asagilamak gibi bir derdim yok.. ama sizin eşiniz size kustuğu zaman siz mi genel olarak gidip gönlünü alırsınız haklı veya haksız ne ise.. eşinizin size kustugunu varsayarsanız kuşluk uzun süre sürerse nasıl gönlünü almayı düşünüyorsunuz bende merak ettim ..tabiki cümlelerimi size göre değil soruyu soran kadına göre anlattım.İyi de ben acaba ne demek istedi diye asıl düşünceye ulaşmaya çalışamam ki. Öyle demek istemediyse öyle demeseydi. Daha doğru cümleler kurabilmek için biraz uğraşsaydı.
Ablacım beni sal biz küsmüyoz.Aynen öyle kimseyi asagilamak gibi bir derdim yok.. ama sizin eşiniz size kustuğu zaman siz mi genel olarak gidip gönlünü alırsınız haklı veya haksız ne ise.. eşinizin size kustugunu varsayarsanız kuşluk uzun süre sürerse nasıl gönlünü almayı düşünüyorsunuz bende merak ettim ..tabiki cümlelerimi size göre değil soruyu soran kadına göre anlattım.
Artık konuya geri dönebilirmiyiz lütfen kadına yardim etmeye çalışıyoruz ya hani .. bizi bosversekte su kadın barissa artk kocasıyla.İyi de ben acaba ne demek istedi diye asıl düşünceye ulaşmaya çalışamam ki. Öyle demek istemediyse öyle demeseydi. Daha doğru cümleler kurabilmek için biraz uğraşsaydı.
Çok üstüme geldin ağliycamAblacım beni sal biz küsmüyoz.
Artık konuya geri dönebilirmiyiz lütfen kadına yardim etmeye çalışıyoruz ya hani .. bizi bosversekte su kadın barissa artk kocasıyla.
Kız beni alıntılama kııııııızzz. Akıl ver sus. Barıştıralım ne demek ya?
Baristiralim yazmamis ki, siz de kiskirtiyorsunuz, yeter bence:)
Kız beni alıntılama kııııııızzz. Akıl ver sus. Barıştıralım ne demek ya?
CansınnnnBaristiralim yazmamis ki, siz de kiskirtiyorsunuz, yeter bence:)
Dövüşmen guzuum hadi öpüp barışın konu sahibine de tüyo verin. Hadi bakimbarissinlar dedim biz baristiralim demedim yaaaaaa.
Tamam biz barışalım artık ağliycam yoksaaaaaaaa❤
Konu sahibi baristi bence, ortada yok:)Dövüşmen guzuum hadi öpüp barışın konu sahibine de tüyo verin. Hadi bakim
Iyi bariiii sevindimmmKonu sahibi baristi bence, ortada yok:)
Bence dedim bilmiyorum yani belki de barismamistirIyi bariiii sevindimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?