Kocam 2 haftadır küs bana

Yaptığınız yanlış ama bunların sebepsiz olmayacağını düşündüm bir yıl önce ki konunuza bakınca da niye böyle bir tepki verdiğiniz ortada.

İnstagram uygulamasını eve gelince siz bakmayın diye silen, hesabına beğeni ve yorum yapmanızı istemeyen, yüzüğünü özellikle araba da bırakan, bir sürü şüpheli davranışı olan kocaya karşı tahammülümüz azalmış, eve geç gelip nerede olduğunu söylemeyip birde mesajda kışkırtmıs sizi.

Aynı davranışları devam ediyor mu?

Konu sahibi esinin bu küs oldugu süre icindeki tavirlari nasil, nasil yasiyorsunuz? yemegini yapiyor musun, gerekli konularda konusuyor mu?
Yemegini yapmiyorum cunku yemiyor kahvaltidayken cay koyuyorum hazirliyorum sadece cayi icip kendine bi yumurta kiriyor

Suan yok gibi ama kontrol ediyorum gene de telefonunu cok bunaltmisim guvenmiyormusum ona yani bi aciklama yaosaydi hicbirsey yoktu bekledigim bi msj bi aramaydi

Yok artık. Bir de hala peşinde mi dolanıyorsun bu adamın

Asıl sebepler bunlar olmasın.

Tabiki hayır yani kadınlar incinir kırılır adam gende gönül alır bu böyle yani .. cinsiyetçi yaptı beni. Ben öyle bisey demedim

valla kusura bakılmasın bunun da duyarı kasılmasın artık evet genelde kadınlar kuser, gerçekten boğuluyoruz artık her konuda bir duyar kasılıyor.
memleket duyarı, cinsiyet duyarı, fakir duyarı vs vs.
evet toplum olarak eskiden beri "kadın gibi kusup gidiyor" deriz kusen bir erkek için arkadaşlarımızla falan konuşma arasında, ama buraya yazıldığı anda, sosyal medyada bir yere yazıldığı anda Allah ım ne duyarlar ne duyarlar.
Tamam arkadaşlar en pozitif ayrımcı sizsiniz, en medeni sizsiniz madalyanızı alın rahatlayın.
Gerçekten bu olayın bir sonu olması lazım, cumlelerimizi spontan yazamayacak mıyız? herşeyden önce acaba ne duyarı kasılabilir diye cımbızlamak zorunda mıyız?

konu sahibi gerçekten yastık fırlatarak çok saçmalamışsın sen haksızsın ama senin yerinde olsam ben adamla hiç konuşmazdım tribine trip yapardım, özurunu kabul etmiyorsa aylar boyunca el pençe divan duracak halin yok, hiç umursama, yuz verme elbette gelip konuşur. sen haksızsın ama özur dilemişsen,ilk defa olmuşsa uzatmaması lazımdı.

not:beğenmedim yapılması umrumda değil, gerçekten istediğimi yazmak istiyorum artık, şu ufak çaplı sosyal linçlerle uğraşmak istemiyorum artık.

Bu adamın seni gözden çıkardığını hatta maalesef hayatında biri olduğunu düşünüyorum umarım bir işim vardır ve kendini buna pervane edeceğine çekip gidersin lakin önceki yaptıklarının her biri boşanmak için yeterli

Önce ki konularınızı da göz önüne alırsak, kocanız bir işler çeviriyor ve sizinle küs olmak işine geliyor gibi hissettim çünkü küslük adı altında haber vermeden istediği gibi gezip dolaşıyor kafasına göre takılıyor. Siz de artık yanaşıp durmayın kendinizi geri çekin

Neyine güvenceksiniz? Eşinizin bir haltlar yediği çok açık önceki konuda.
Somut birsey yoktu aslin konusma vs yakalamadim sadce sayfada takioci ve begeni kasmak icin yaotim vs demisti ondan so ra boyle birsey olmadi daha dikkatli davraniyordu ama baska bi sebep var gururu incindi herlade beklemiyordu bendrn oyle bir tepkiyi

Konu sahibi cok saf geldiniz bana ya da ayrilmamak icin kendinizi kandiriyorsun. Bu aksam da gidin sarilin yemegini yapip önüne koyun aman dikkat yoksa baskalari kapar adami.

Benim kocam yapmazcılardan konu sahibi anlasıldı.
2 haftayı bırak adam bir halt yemese 2 gün dayanamaz ,neyse siz gözlükleri takmaya devam edin

Gururum kirildi inanin reddedim yani aramiz sogumasin diye gittikce o beni kemdinden uzaklastirdi
Gururumuz mu kırıldı. Peki esinizin gururu, yastık firlatilirken, bardak kırılırken eminim bunlar olurken agzinizda susmadigini var sayıyorum. Özür dileyince karşının gururu hemen tamir olmuyo. Herseyi yapalim ardindan özür dileyelim niye barışmadi. Burada kocası şiddet uygulayıp kadinin özür diledi ve barıştım dediğinde nasil tepki gösteriyorsak sizede ayni durum. Ben nerdesinide hesap sormak anlaminda kullandığınızı dusunuyorum. O nedenle gönül almaya bakın ve kendinizi torpuleyin

Birazda bundann bahsediyorum işte. Yanı eşi haklı değil.. Böyle kız gibi küsüp gidemez
[/QUOTE]
Küsmek kadına özgümüdür? Bu kadar cinsiyetçi yaklaşmama taraftarıyım. Kadınlar küstüğünde tepkini koy diyorsak erkekte tepkisini koyabilir. Bana göre kız gibi küsmek tabiri bayanı aşağılayan birsey..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…