- 19 Mayıs 2020
- 47.886
- 215.296
- 598
- Konu Sahibi Savcihanimm
-
Ailenizin dayak yediğinizden haberi var mı?Yalnız her şeye car car cevap veriyorsunuz da gelen nasıl gelme denir buna cevap veremiyorsunuz. Uzaktan konuşmak kolay tabi
Sen bana vurduğun için ben vurdum dediği için o konuda kafam karışıkKocanızdan dayak yemeniz sorun değil yeterki ablanız gelip kalsın sizinle. Pırıl pırıl düşünceler.
hakaret eden ve bu hakaretin hukuki sonuçlarını bilmeyen bir savcı
E yok artık ya yorumları ağzım açık okudum. Benim kardeşim şehrime tedaviye gelecek evim olacak ben git otelde kal diyeceğimher hafta olsa her ay olsa neyse de 3 ayda 1 ne ki bence çok değil gelipte aylarca da kalmıyorlarmış . Değişik bakış açıları. Eşimin kardeşi de benim kardeşimde gelse kapım açık
Siz konuyu ablanızın kalma süresi uzun mu değil mi diye açtınız. Haklı çıkacağınıza o kadar emindiniz ki.Burayı kadın düşmanları basmış. Kocamı haklı bulanların hepsinin kadın olduğuna eminin. Kendi başlarına aynısı gelse kendilerini haklı bulurlar oysaki. Bu ülkede kadın kadının düşmanı zaten
Valla cnm bendece makul ama sonuç olarak çok az bir süre de sayilmaz. Eşlerden birisi rahatsız oluyorsa, orta yolu bulmaları lazım. Ayrıca konudan anladığım ablası tedaviye değilde 3 aylık kontrollere geliyor. Yaşadıklari yer küçükmüş, 4-5 saatlik yoldaki hastanede yaptırıyormuş ki bence çok saçma.Buna ben de çok şaşırdım. 3 ayda bir hafta makul bir süre.
Valla cnm bendece makul ama sonuç olarak çok az bir süre de sayilmaz. Eşlerden birisi rahatsız oluyorsa, orta yolu bulmaları lazım. Ayrıca konudan anladığım ablası tedaviye değilde 3 aylık kontrollere geliyor. Yaşadıklari yer küçükmüş, 4-5 saatlik yoldaki hastanede yaptırıyormuş ki bence çok saçma.
Ablamlar yaşadığım şehire 4 - 5 saatlik mesefedeler, yaşadığım şehirde twdevi amaçlı 3 ayda bir gelmek zorunda. Gelmişken vakit geçirelim diye en fazla 1 hafta kalıyorlar. Çocukları da var. Eşim neden zırt pırt geliyorlar diye surat yapıp benimle kavga ediyor. Haklı olduğunu iddia ediyor. 3 ayda bir, bir hafta uzun bir süre mi?
Sadece gerçekten tedavi için olsa ağzını açan eşin alnını karşılamak gerektigini düşünürüm. Ama amaç beraber zaman gecirmek. Ha kardeş için evet normal süreler. Kendi ailemde de böyle hatta kuzenlerimizle bile sürekli bir buluşma sirkülasyonumuz var. Burda önemli olan bence 1 hafta kalmak da degil. Bunun bir rutin şeklinde tekrarlanması. Ne bileyim o 3 ayın icinde gelinecek o 1 haftada gercekten musait olmayabilirim. Keyfim çok bozuk olabilir. Kimseyi istemiyor olabilirim. Eşim ve Eşimin ailesi beni saymadan 3 ayda bir 1 haftalik bir özlem giderme planliyorsa bunu sıkıntı ederim.Valla cnm bendece makul ama sonuç olarak çok az bir süre de sayilmaz. Eşlerden birisi rahatsız oluyorsa, orta yolu bulmaları lazım. Ayrıca konudan anladığım ablası tedaviye değilde 3 aylık kontrollere geliyor. Yaşadıklari yer küçükmüş, 4-5 saatlik yoldaki hastanede yaptırıyormuş ki bence çok saçma.
Sizin kafa konunun başından beri karışık.Sen bana vurduğun için ben vurdum dediği için o konuda kafam karışık
Buna manipülasyon deniyor canım kınadığınız başınıza gelsin ne diyim. Hayat iki artı iki dört eder şeklinde değil malesef. Kocamı çok seviyorum ama ailemi de bir kenara atamam. İşin içinden çıkabilsem bu aptal yere zaten özelimi dökmezdimSizin kafa konunun başından beri karışık.
İlk önce hastane işleri dolayısıyla geliyorlar dediniz sonra yeğen sevme asıl mesele oldu, hastalık kanser gibi ciddi bir hastalığa dönüştü. En son kocanız sizi tartaklayan bir adam oldu ama onda bile emin değilsiniz.
Sizi itip kakıyorsa elinde kurtulmak için elbette fiziksel bir müdahale de bulunacaksınız, bunun ayrımını dahi yapamıyorsunuz, enteresan.
Ee çıkın gidin o zaman zorla mı tutuyorlar siziBuna manipülasyon deniyor canım kınadığınız başınıza gelsin ne diyim. Hayat iki artı iki dört eder şeklinde değil malesef. Kocamı çok seviyorum ama ailemi de bir kenara atamam. İşin içinden çıkabilsem bu aptal yere zaten özelimi dökmezdim
Sana mı sorcam sen çık git yazmaEe çıkın gidin o zaman zorla mı tutuyorlar sizi
Üyelik iptali çok kolay
Beddualarla ilgili çok güzel özlü sözlerimiz var ama yazmayayım şimdi buraya. Siz düşünürseniz bulursunuz.Buna manipülasyon deniyor canım kınadığınız başınıza gelsin ne diyim. Hayat iki artı iki dört eder şeklinde değil malesef. Kocamı çok seviyorum ama ailemi de bir kenara atamam. İşin içinden çıkabilsem bu aptal yere zaten özelimi dökmezdim
Burasını aptal yer buluyorsan yalanlarını da al git kocandan dayağını yemeye devam et. Senin hayatın bizi ilgilendirmiyorBuna manipülasyon deniyor canım kınadığınız başınıza gelsin ne diyim. Hayat iki artı iki dört eder şeklinde değil malesef. Kocamı çok seviyorum ama ailemi de bir kenara atamam. İşin içinden çıkabilsem bu aptal yere zaten özelimi dökmezdim
Aptal dediğin yerden fikir alacak kadar akıllı. 40 ayrı fikirden birini bile dikkate almayacak kadar farklı görüşlere açık. Hayallerini kurduğun mesleği gerçekmiş gibi yutturmaya çalışmayacak kadar dürüst. Evde kocasına kendini ezdirmedigi gibi bir forum üzerinde aslan kesilmeyecek kadar tutarli. Kendini savunurken üslubunu koruyabilecek kadar terbiyeli. Tam da sizi anlattım degil mi.Buna manipülasyon deniyor canım kınadığınız başınıza gelsin ne diyim. Hayat iki artı iki dört eder şeklinde değil malesef. Kocamı çok seviyorum ama ailemi de bir kenara atamam. İşin içinden çıkabilsem bu aptal yere zaten özelimi dökmezdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?