- 6 Mayıs 2025
- 81
- -70
- 3
- 29
- Konu Sahibi Savcihanimm
-
Bence de ilgilendirmiyor sen defolBurasını aptal yer buluyorsan yalanlarını da al git kocandan dayağını yemeye devam et. Senin hayatın bizi ilgilendirmiyor
Kendini anlatmışsın bebeğim. Kendini bilmek de bir erdemdir tabi tebriklerAptal dediğin yerden fikir alacak kadar akıllı. 40 ayrı fikirden birini bile dikkate almayacak kadar farklı görüşlere açık. Hayallerini kurduğun mesleği gerçekmiş gibi yutturmaya çalışmayacak kadar dürüst. Evde kocasına kendini ezdirmedigi gibi bir forum üzerinde aslan kesilmeyecek kadar tutarli. Kendini savunurken üslubunu koruyabilecek kadar terbiyeli. Tam da sizi anlattım degil mi.
Neyimizi kullandın tam olarak? Üzülüp çözüm aramaya çalıştığımız konular oluyor onlardan biri olsaydı konun neyse. 11 sayfadır rencide ediliyon bacım mazoşist misin?Deşarj oldum yalnız teşekkür ediyorum. Rahatladım bayağı. Stres yüküm de size geçmiş oldu ama size ders olsun ya kendinizi kullandımayın bu kadar ahaha
Allah şifa versin.Deşarj oldum yalnız teşekkür ediyorum. Rahatladım bayağı. Stres yüküm de size geçmiş oldu ama size ders olsun ya kendinizi kullandımayın bu kadar ahaha
Pasif Abicim ay şey pasif ablacım, burası kadınlar kulübü olduğundan kocanı haklı bulan herkesin kadın olduğundan zaten emin olman gerekiyodu djdjdjskskdBurayı kadın düşmanları basmış. Kocamı haklı bulanların hepsinin kadın olduğuna eminin. Kendi başlarına aynısı gelse kendilerini haklı bulurlar oysaki. Bu ülkede kadın kadının düşmanı zaten
Ve laf soktuğunu sanarak rahatlamaya çalışmayacak kadar kompleksli olmayan biri.Kendini anlatmışsın bebeğim. Kendini bilmek de bir erdemdir tabi tebrikler
Sence herhangi birinizin fikri benim umrumda mıNeyimizi kullandın tam olarak? Üzülüp çözüm aramaya çalıştığımız konular oluyor onlardan biri olsaydı konun neyse. 11 sayfadır rencide ediliyon bacım mazoşist misin?
Hadi ya benim erkek olmadığım nerden bilebilirsin süper zekaPasif Abicim ay şey pasif ablacım, burası kadınlar kulübü olduğundan kocanı haklı bulan herkesin kadın olduğundan zaten emin olman gerekiyodu djdjdjskskd
Yazılanlara ayılıp bayılmalı, beddua etmeli sinir krizleri geçirdin ama tamam umursamıyo ol.Sence herhangi birinizin fikri benim umrumda mı
Senin ne güzel betimlemelerin var öyle. 3b sınıfından minuite yıldızlı pekiyiVe laf soktuğunu sanarak rahatlamaya çalışmayacak kadar kompleksli olmayan biri.
Kendimizi kullandırmak mıÇoğu insan ya karakterinize acıdı ya da ağız dolusu güldü bu vasatliga. Konu troll ya da gercek normalde de böyle birisin zaten. Cevapların nasıl biri olduğunu gösteriyor üzgünüm. İstediğin gibi kendini kandirmaya çalışabilirsin. Şunca cevabın tek gösterdiği varoşluk maalesef.
Amin ya cümlemize tatlımAllah şifa versin.
Ayy aynen, kardeş de kardeş.. o kardeşimmm, bacımmm diyen herkes kendi evindeyken, birbirine gezmeye gidip, günlerce kalıp, gezip tozarken güzel..Ay o kocanız boşar da o zaman göreyim sizi. Bakalım kardeşiniz kac gün evinde çekecek sizi. O kadar merakınız vardiysa ne demeye evlendiniz gidin yaşayın ananızla bacınızla. Alırlarsa evlerine.
Burda ettiğin hakaretlerle mahkemede 3 kuruş tazminat ödeme diye ağlarken görürüz pasif abi seni hadi birazdan siteden atılana kadar oyna sonra LOL’e devam edersin ceza süresi yedin herhalde burda zaman öldürüyosun dkdkdkdHadi ya benim erkek olmadığım nerden bilebilirsin süper zeka
Teşekkürler en azından daha ciddi bir yorumAyy aynen, kardeş de kardeş.. o kardeşimmm, bacımmm diyen herkes kendi evindeyken, birbirine gezmeye gidip, günlerce kalıp, gezip tozarken güzel..
Hele birinden biri boşansın , bak bakalım diğer bacı mutlu mesut evliliğine devam ediyorsa aynı samimiyette devam ediyor mu?
Ayrılmayı dusunmuyorsan , evliliğini daha da zor durumlara düşürmekten vazgeçiceksin o zaman konu sahibi.
Gerekiyorsa eşinle aranda sorun olduğunu ve bu durumun seni zor durumda bıraktığını söyleyeceksin kardeşine. Gerçek bir kardeş, halden anlayan bir kardeş seni ve durumunu anlar. Maksimum 3 gün tutar ziyaretinin ve buna sorun da etmez.
İstediğin yere şikayet edebilirsinBurda ettiğin hakaretlerle mahkemede 3 kuruş tazminat ödeme diye ağlarken görürüz pasif abi seni hadi birazdan siteden atılana kadar oyna sonra LOL’e devam edersin ceza süresi yedin herhalde burda zaman öldürüyosun dkdkdkd
Sıfır espiriler harikasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?