Kocam ablamların gelmesini istemiyor haklı mı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendini anlatmışsın bebeğim. Kendini bilmek de bir erdemdir tabi tebrikler

Deşarj oldum yalnız teşekkür ediyorum. Rahatladım bayağı. Stres yüküm de size geçmiş oldu ama size ders olsun ya kendinizi kullandımayın bu kadar ahaha
Neyimizi kullandın tam olarak? Üzülüp çözüm aramaya çalıştığımız konular oluyor onlardan biri olsaydı konun neyse. 11 sayfadır rencide ediliyon bacım mazoşist misin?

Pasif Abicim ay şey pasif ablacım, burası kadınlar kulübü olduğundan kocanı haklı bulan herkesin kadın olduğundan zaten emin olman gerekiyodu djdjdjskskd

Kendini anlatmışsın bebeğim. Kendini bilmek de bir erdemdir tabi tebrikler
Ve laf soktuğunu sanarak rahatlamaya çalışmayacak kadar kompleksli olmayan biri.
Kendimizi kullandırmak mı Çoğu insan ya karakterinize acıdı ya da ağız dolusu güldü bu vasatliga. Konu troll ya da gercek normalde de böyle birisin zaten. Cevapların nasıl biri olduğunu gösteriyor üzgünüm. İstediğin gibi kendini kandirmaya çalışabilirsin. Şunca cevabın tek gösterdiği varoşluk maalesef.

Senin ne güzel betimlemelerin var öyle. 3b sınıfından minuite yıldızlı pekiyi

Ay o kocanız boşar da o zaman göreyim sizi. Bakalım kardeşiniz kac gün evinde çekecek sizi. O kadar merakınız vardiysa ne demeye evlendiniz gidin yaşayın ananızla bacınızla. Alırlarsa evlerine.
Ayy aynen, kardeş de kardeş.. o kardeşimmm, bacımmm diyen herkes kendi evindeyken, birbirine gezmeye gidip, günlerce kalıp, gezip tozarken güzel..
Hele birinden biri boşansın , bak bakalım diğer bacı mutlu mesut evliliğine devam ediyorsa aynı samimiyette devam ediyor mu?
Ayrılmayı dusunmuyorsan , evliliğini daha da zor durumlara düşürmekten vazgeçiceksin o zaman konu sahibi.
Gerekiyorsa eşinle aranda sorun olduğunu ve bu durumun seni zor durumda bıraktığını söyleyeceksin kardeşine. Gerçek bir kardeş, halden anlayan bir kardeş seni ve durumunu anlar. Maksimum 3 gün tutar ziyaretinin ve buna sorun da etmez.

Hayatının acı gerçekleri yüzüne vuruldugu zaman bunlardan kaçmak ve hayal dünyasında yasamak icin erkek bile olabiliyor insan demek ki

Hadi ya benim erkek olmadığım nerden bilebilirsin süper zeka
Burda ettiğin hakaretlerle mahkemede 3 kuruş tazminat ödeme diye ağlarken görürüz pasif abi seni hadi birazdan siteden atılana kadar oyna sonra LOL’e devam edersin ceza süresi yedin herhalde burda zaman öldürüyosun dkdkdkd

Teşekkürler en azından daha ciddi bir yorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…