Kocam ablamların gelmesini istemiyor haklı mı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Vallahi kocanız size vuruyorsa zaten boşanın sizin ablanızın gelip kalmasından daha büyük problemleriniz var bu açıdan bakacak olursak

Saftirik seni
Bayram izinleri ile birlikte ya takıldığınız konu bu mu
uzun bayram tatilleri yılda 2 tane onlar da dini bayram
3 ayda bir dini bayram yok :)

savcısın dayak yiyorsun gerçi onu da sıkışınca yazdın ya

Ablamlara nasıl söyleyeceğim bunu söyleyin madem bana. Siz bizi istemiyorsunuz deyip ayaklarını tamamen kesmezler mi. Biz çekirdek aileyiz başka kimsem yok benim

Rapor diye bişey var hani? Doktorları burada. Nesini anlamadın tam olarak?
Simdi kanser hastaları icin zaten kanunda bir izin var belli bir sure. O sure icindeyse zaten rapor almasına gerek yok. Niye sahte raporlar alıyorlar. Yani zaten çalışmıyor olmasi lazim.

Ha hastalik izni süresi bitti, tedavi sadece kontrol aşamasına geldiyse o zaman da bir kontrol için çoluk çocuk gelip 1 hafta kalmak mantıklı olmuyor. Yani burda amaç tedaviye gelmek değil beraber zaman gecirmek için gelmek oluyor. Bunun tedaviyle zorunlulukla alakası yok orasını anlayamadım iste. Biz zaman geçirmek istiyoruz o yüzden bu düzeni oturttuk diyorsanız. Bize ters ters cevap vermek yerine eşinize vereceksiniz bu cevapları sorun bitecek. Siz yalnız bir yere gidemezken izin almadan eşinize böyle çıkışamıyorsunuzdur tabi savcı hanim

Sana ne be. Savcıyım hakimim sana ne. Konuyla ilgisi ne? Ben pasifim sana neeee
Böyle savcı mı olur? Burda çemkireceğine seni dövünce adamı polislere aldırsaydın.

insanlara neden höt zöt cevaplar veriyorsunuz eleştiri kabul etmeyecektiniz neden konu açtınız?

tedavisini olup hemen dönmeleri lazım ne tedavisi bu 2 gün de 1 hafta da sürebiliyor dediğiniz
Arkadaşım gelene gelme ya da hemen git nasıl diyebiliyosnuz onu söyleyin madem. Bunu diyebilmek için öküz olmak gerek

ama anne babası geliyor
O zaman sizin kardesiniz de gelebilir ailesinin bir ay kaldığını söylemişsiniz.Bu duruma göre haklısınız.
Ablamlara nasıl söyleyeceğim bunu söyleyin madem bana. Siz bizi istemiyorsunuz deyip ayaklarını tamamen kesmezler mi. Biz çekirdek aileyiz başka kimsem yok benim
Bence eşinizle bir konusma yapmalısınız.Senin ailen de gelip kalıyor birbirimizi hosgörelim ya da ikimiz de artık davet etmeyelim gibi.

Bayram izinleri ile birlikte ya takıldığınız konu bu mu

Evet bu. Geçen bayram tatili dokuz gündü.
Sürekli izin almaktan çalışmaya vakit kalmaz.

Ayrica dediğim gibi eşinizi ikna etmelisiniz. Onada haksız diyemem. Kanser zor bir hastalık, Allah kolaylık versin, geçmiş olsun ama ablanız daha az kalabilir.

Her misafir davet ile mi geliyor. Biz şu gün geleceğiz diyolar buyrun gelin diyoruz. Gelmeyin mi diyelim

BOŞAN. Ailenin olduğu şehre taşın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…