- 6 Mart 2024
- 11.080
- 21.220
- 318
- Konu Sahibi Savcihanimm
-
Vallahi kocanız size vuruyorsa zaten boşanın sizin ablanızın gelip kalmasından daha büyük problemleriniz var bu açıdan bakacak olursakBence de hemde her seferinde surat asıp bana kin kusuyor. Kavga sırasında itip kakıyor ondan kurtulmak için ittiğimde vurdum sanıp kendisi daha sert vuruyor. Boşanmak istemekte haksız mıyım ben. Ve hep kendisi haklı ve hep yanlış yapıyorum. Hep haksızım. Kendi ailesine gelme dediğim yok. Anne babası gelip bir ay kalıyor. Kardeşlerinde gelsin diyorum gelmiyorlar çünkü çok uzaklatalar benim suçum ne. Gelene nasıl gelme denir ben bunu bilmiyorum. Bilen varsa söylesin.
Değilim, memurum ben. Veznede görevliyim. Siteye kaydolurken aklıma bişi gelmedi.Kız sen katıp değil misin
Saftirik seniBurayı kadın düşmanları basmış. Kocamı haklı bulanların hepsinin kadın olduğuna eminin. Kendi başlarına aynısı gelse kendilerini haklı bulurlar oysaki. Bu ülkede kadın kadının düşmanı zaten
uzun bayram tatilleri yılda 2 tane onlar da dini bayramBayram izinleri ile birlikte ya takıldığınız konu bu mu
Ablamlara nasıl söyleyeceğim bunu söyleyin madem bana. Siz bizi istemiyorsunuz deyip ayaklarını tamamen kesmezler mi. Biz çekirdek aileyiz başka kimsem yok benimAma kalmadıklarını söylemiştiniz.
Simdi kalıyorlar yazmıssınız, anlamadım.
Eğer kendi ailesi uzun süre kalmıyorsa sizden de bu istekte bulunması garip değil, belki gerçekten rahat edemiyordur kalabalık olunca.
Mesela üc ayda bir gelmesinler kalmalı olarak da bi gün falan kalıp geri dönsünler, ya da baska bi yerde kalsınlar. Düzenli olarak üc ayda bir geldikleri icin esiniz istemiyordur belki de biraz arayı uzatsanız probleminiz cözülebilir
Savcı değilim tamm mı hayalimdi sadece yeter bu konu kapansın.Saftirik seni
uzun bayram tatilleri yılda 2 tane onlar da dini bayram
3 ayda bir dini bayram yok :)
savcısın dayak yiyorsun gerçi onu da sıkışınca yazdın ya
Simdi kanser hastaları icin zaten kanunda bir izin var belli bir sure. O sure icindeyse zaten rapor almasına gerek yok. Niye sahte raporlar alıyorlar. Yani zaten çalışmıyor olmasi lazim.Rapor diye bişey var hani? Doktorları burada. Nesini anlamadın tam olarak?
Söylemediğimi nerden çıkardınBaskasi su cevabi verse cevap vermezdim. Ama konu sahibi olarak cevap vermeniz komik olmus. O zaman bu dediginizi esine soyleyin ne diye konuyu buraya tasidiniz?!
Sana ne be. Savcıyım hakimim sana ne. Konuyla ilgisi ne? Ben pasifim sana neeee
Böyle savcı mı olur? Burda çemkireceğine seni dövünce adamı polislere aldırsaydın.Bence de hemde her seferinde surat asıp bana kin kusuyor. Kavga sırasında itip kakıyor ondan kurtulmak için ittiğimde vurdum sanıp kendisi daha sert vuruyor. Boşanmak istemekte haksız mıyım ben. Ve hep kendisi haklı ve hep yanlış yapıyorum. Hep haksızım. Kendi ailesine gelme dediğim yok. Anne babası gelip bir ay kalıyor. Kardeşlerinde gelsin diyorum gelmiyorlar çünkü çok uzaklatalar benim suçum ne. Gelene nasıl gelme denir ben bunu bilmiyorum. Bilen varsa söylesin.
Arkadaşım gelene gelme ya da hemen git nasıl diyebiliyosnuz onu söyleyin madem. Bunu diyebilmek için öküz olmak gerekinsanlara neden höt zöt cevaplar veriyorsunuz eleştiri kabul etmeyecektiniz neden konu açtınız?
tedavisini olup hemen dönmeleri lazım ne tedavisi bu 2 gün de 1 hafta da sürebiliyor dediğiniz
O zaman sizin kardesiniz de gelebilir ailesinin bir ay kaldığını söylemişsiniz.Bu duruma göre haklısınız.ama anne babası geliyor
Bence eşinizle bir konusma yapmalısınız.Senin ailen de gelip kalıyor birbirimizi hosgörelim ya da ikimiz de artık davet etmeyelim gibi.Ablamlara nasıl söyleyeceğim bunu söyleyin madem bana. Siz bizi istemiyorsunuz deyip ayaklarını tamamen kesmezler mi. Biz çekirdek aileyiz başka kimsem yok benim
Bu hayatta kimseye güvenmeyeceksin.Değilim, memurum ben. Veznede görevliyim. Siteye kaydolurken aklıma bişi gelgelmedi
Her şey öyle kolay değil delil lazım değil mi süper zeka? Filmlerde gördüklerinizden ibaret değil her şeyBöyle savcı mı olur? Burda çemkireceğine seni dövünce adamı polislere aldırsaydın.
Bayram izinleri ile birlikte ya takıldığınız konu bu mu
Katip bir savcı karşısında nasıl böyle konuşursun. Mevkiini bilKatip! Senin fikrini önemseyen yok
Her misafir davet ile mi geliyor. Biz şu gün geleceğiz diyolar buyrun gelin diyoruz. Gelmeyin mi diyelimO zaman sizin kardesiniz de gelebilir ailesinin bir ay kaldığını söylemişsiniz.Bu duruma göre haklısınız.
Bence eşinizle bir konusma yapmalısınız.Senin ailen de gelip kalıyor birbirimizi hosgörelim ya da ikimiz de artık davet etmeyelim gibi.
Filmleri falan bilmem de sen bir savcıyı itip kak bakalım nasıl oluyormuş gör istersenHer şey öyle kolay değil delil lazım değil mi süper zeka? Filmlerde gördüklerinizden ibaret değil her şey
Peki siz bilirsinizHer misafir davet ile mi geliyor. Biz şu gün geleceğiz diyolar buyrun gelin diyoruz. Gelmeyin mi diyelim
Adamına göreÇok agresifsiniz.
BOŞAN. Ailenin olduğu şehre taşın.Bence de hemde her seferinde surat asıp bana kin kusuyor. Kavga sırasında itip kakıyor ondan kurtulmak için ittiğimde vurdum sanıp kendisi daha sert vuruyor. Boşanmak istemekte haksız mıyım ben. Ve hep kendisi haklı ve hep yanlış yapıyorum. Hep haksızım. Kendi ailesine gelme dediğim yok. Anne babası gelip bir ay kalıyor. Kardeşlerinde gelsin diyorum gelmiyorlar çünkü çok uzaklatalar benim suçum ne. Gelene nasıl gelme denir ben bunu bilmiyorum. Bilen varsa söylesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?