Kocam ablamların gelmesini istemiyor haklı mı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aile içinde neler yaşandığını kimse bilemez
Tabiki ama öyle yok kanıt yok bilmem ne demeyin o zaman. Bunu savcı icin soyledi çünkü üye. Savcıymış gibi konuşup sonra hayalimdi diyorsun. Ablanlar konusunda da dediklerin oturmuyor. Cevapların tutarsız ve aşırı agresif biraz kendini sorgula niye böyle cevaplar aldım diye. Ablanlar konusuna gelirsek eşin bu keyfi durumdan rahatsız oluyorsa karşılıklı anlayışlı olmak lazım. Bu erkek icin de kadin için de böyle. İlle de benim ailem benim istediğim olmaz evlilikte.
Zaten sizin sorununuz sadece abla degil. Sizi itip kakan hayatı zehir ettiğini soylediginiz biriyle devam etmeyin madem.

Eşiniz sizi itip kalkıyorsa siz buraya odaklanın

Boşanın ve ablanıza yerleşin hem özlem yaşamazsın hem de ablanlar geliyor diye itilip kalkılmaktan kurtulursun.
İyi fikir
Vücudumda morluk oluşsa zaten bir dakika durmam ama darp raporu alacak morluk oluşmuyor. Nasıl beceriyorsa canım acıyor ama iz yok

Yalnız her şeye car car cevap veriyorsunuz da gelen nasıl gelme denir buna cevap veremiyorsunuz. Uzaktan konuşmak kolay tabi

[/QUOTE] morluk oluşsa zaten bir dakika durmam ama darp raporu alacak morluk oluşmuyor. Nasıl beceriyorsa canım acıyor ama iz yok
[/QUOTE]
Boşanma için darp raporuna gerek yok ki. Ha olsa daha kolay olur ama darp olmadan da evlilikler sonlandiriliyor. Bilgin olsun. Gerci senin daha iyi bilmen lazım ama.

morluk oluşsa zaten bir dakika durmam ama darp raporu alacak morluk oluşmuyor. Nasıl beceriyorsa canım acıyor ama iz yok
[/QUOTE]
Boşanma için darp raporuna gerek yok ki. Ha olsa daha kolay olur ama darp olmadan da evlilikler sonlandiriliyor. Bilgin olsun. Gerci senin daha iyi bilmen lazım ama.
[/QUOTE]
Hadi ya anlaşmalı olmayınca 5 sene sürüyor senin haberin var mı

Yalnız her şeye car car cevap veriyorsunuz da gelen nasıl gelme denir buna cevap veremiyorsunuz. Uzaktan konuşmak kolay tabi
Eşime sorayım diyeceksiniz ilk aradıkları zaman. Sonra da planımız varmış kusura bakmayın. Bu kadar. Eşiniz de essek başı değil ya hani onun da evi olduğu için her zaman müsait olmayabilir.

morluk oluşsa zaten bir dakika durmam ama darp raporu alacak morluk oluşmuyor. Nasıl beceriyorsa canım acıyor ama iz yok
Hadi ya anlaşmalı olmayınca 5 sene sürüyor senin haberin var mı
[/QUOTE]
Sonuna kadar dirense ve o kadar surse bile İtilip kakılmaktan, sürekli bir seylerin burnundan getirilmesinden daha iyidir diye düşünüyorum.

Kardeşinize bunu diyebiliyorsanız siz bence biraz görgü dersi almalısınız
Ay o kocanız boşar da o zaman göreyim sizi. Bakalım kardeşiniz kac gün evinde çekecek sizi. O kadar merakınız vardiysa ne demeye evlendiniz gidin yaşayın ananızla bacınızla. Alırlarsa evlerine.

Yazdıklarınıza bakılırsa sanki eşiniz değil de siz rahatsız oluyorsunuz gibi kusura bakmayın ama ortayada eşinizi atmış gibi görünüyorsunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…