- 6 Mayıs 2025
- 81
- -70
- 3
- 29
- Konu Sahibi Savcihanimm
-
Aile içinde neler yaşandığını kimse bilemezFilmleri falan bilmem de sen bir savcıyı itip kak bakalım nasıl oluyormuş gör istersen
Ne varmış o filmlerde çok merak ettim.Her şey öyle kolay değil delil lazım değil mi süper zeka? Filmlerde gördüklerinizden ibaret değil her şey
Savcılığı yargıdan öğrendiğiniz için cahilliğinize şaşırmıyorumNe varmış o filmlerde çok merak ettim.
Katip seni rencide etmek istemiyorum. Aşağılık psikilojisine girmişsin anlıyorum ama uğraşmamNe varmış o filmlerde çok merak ettim.
Hiç izlemedim, tv sevmıyom ben. Her şeyi de izliyonuz maşallah, nasıl duruyonuz 3 saat o tv nin başında?Savcılığı yargıdan öğrendiğiniz için cahilliğinize şaşırmıyorum
Tabiki ama öyle yok kanıt yok bilmem ne demeyin o zaman. Bunu savcı icin soyledi çünkü üye. Savcıymış gibi konuşup sonra hayalimdi diyorsun. Ablanlar konusunda da dediklerin oturmuyor. Cevapların tutarsız ve aşırı agresif biraz kendini sorgula niye böyle cevaplar aldım diye. Ablanlar konusuna gelirsek eşin bu keyfi durumdan rahatsız oluyorsa karşılıklı anlayışlı olmak lazım. Bu erkek icin de kadin için de böyle. İlle de benim ailem benim istediğim olmaz evlilikte.Aile içinde neler yaşandığını kimse bilemez
Her şey öyle kolay değil delil lazım değil mi süper zeka? Filmlerde gördüklerinizden ibaret değil her şey
Ben kendisinden daha hukukçuyum bu arada, eziklik psikolojisine kim girecek orası tartışılır.Bilgilendirme için teşekkürler ama ben gerçekten hukukçuyum, hayali olandan değil.
İyi fikirEşiniz sizi itip kalkıyorsa siz buraya odaklanın
Boşanın ve ablanıza yerleşin hem özlem yaşamazsın hem de ablanlar geliyor diye itilip kalkılmaktan kurtulursun.
Vücudumda morluk oluşsa zaten bir dakika durmam ama darp raporu alacak morluk oluşmuyor. Nasıl beceriyorsa canım acıyor ama iz yokTabiki ama öyle yok kanıt yok bilmem ne demeyin o zaman. Bunu savcı icin soyledi çünkü üye. Savcıymış gibi konuşup sonra hayalimdi diyorsun. Ablanlar konusunda da dediklerin oturmuyor. Cevapların tutarsız ve aşırı agresif biraz kendini sorgula niye böyle cevaplar aldım diye. Ablanlar konusuna gelirsek eşin bu keyfi durumdan rahatsız oluyorsa karşılıklı anlayışlı olmak lazım. Bu erkek icin de kadin için de böyle. İlle de benim ailem benim istediğim olmaz evlilikte.
Zaten sizin sorununuz sadece abla degil. Sizi itip kakan hayatı zehir ettiğini soylediginiz biriyle devam etmeyin madem.
Eşime sorayım diyeceksiniz ilk aradıkları zaman. Sonra da planımız varmış kusura bakmayın. Bu kadar. Eşiniz de essek başı değil ya hani onun da evi olduğu için her zaman müsait olmayabilir.Yalnız her şeye car car cevap veriyorsunuz da gelen nasıl gelme denir buna cevap veremiyorsunuz. Uzaktan konuşmak kolay tabi
Tabi öyledir. O yüzden eşinizden gelen muameleyi de hak ediyorsunuz bence zaten. Gerçek iseniz tabi.Adamına göre
Hadi ya anlaşmalı olmayınca 5 sene sürüyor senin haberin var mımorluk oluşsa zaten bir dakika durmam ama darp raporu alacak morluk oluşmuyor. Nasıl beceriyorsa canım acıyor ama iz yok
Kardeşinize bunu diyebiliyorsanız siz bence biraz görgü dersi almalısınızEşime sorayım diyeceksiniz ilk aradıkları zaman. Sonra da planımız varmış kusura bakmayın. Bu kadar. Eşiniz de essek başı değil ya hani onun da evi olduğu için her zaman müsait olmayabilir.
Ay o kocanız boşar da o zaman göreyim sizi. Bakalım kardeşiniz kac gün evinde çekecek sizi. O kadar merakınız vardiysa ne demeye evlendiniz gidin yaşayın ananızla bacınızla. Alırlarsa evlerine.Kardeşinize bunu diyebiliyorsanız siz bence biraz görgü dersi almalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?