- Konu Sahibi Savcihanimm
-
Ama 10 kere soruldu. Birinde itiraz etseydi bariKonu sahibi zaten savcı değil. Oyunlarda erkekler SavcıBey diye nick alıyor bazen, bu da onun gibi bişeydir
Bu durumda adam kızmakta kendine göre haklı sanki ya. Her şey her yere yazılır mı öyle jdfjYa muhtemelen kadın savcı değil zaten. Belki eşi savcidir da nicki alırken öylesine yazmıştır ama o durumda da eşi sürekli rapor çakıyor olur tabi
Ay nolur inan yaHiç inanmadım. Öyle olsa bin kere yazardiniz zaten. Siz bu kadar ailenize merakliysaniz keşke evlenmeseydiniz yani zorla mı evlendiriyorlar sizleri?
Elinin körüyümGerçekten siz savcı mısınız?
Ne kadar ayıp.Elinin körüyüm
Baskasi su cevabi verse cevap vermezdim. Ama konu sahibi olarak cevap vermeniz komik olmus. O zaman bu dediginizi esine soyleyin ne diye konuyu buraya tasidiniz?!Yok artık ya pes gerçekten. İnsani duygulara sahip olduğunuza emin misiniz!
O hakimdi. Yani en azından bazı konularındaBurada bir savcı daha vardı, herkesi tehdit eden. O da hakaret, küfür yiyip boşanmıyordu. Gerçi bir konuda boşanmış diğer konuda evliydi. Ben size inanıyorum hele de bu devirde sizin savcı olmanız çok olası. (!)
Rapor diye bişey var hani? Doktorları burada. Nesini anlamadın tam olarak?Ben şunu merak ettim. Ne tedavisi, sadece sizin şehrinizde mi var 4-5 saat yol geliyorlar, 3 ayda bir 1 er haftalik izin aliyorlarsa yıllık izinlerinin hepsini sizin yanınızda mi kullanıyorlar. Yani 2 çocuklu aile icin bu tedavi plani da çok mantıklı gelmedi. Hele kanser hastası biri için tedavi sonrası misafirlik falan. Ayrıca bitmeyecek bir tedavi demissiniz onu da anlamadim. Hikaye bir türlü oturmadı kafamda.
Sana ne be. Savcıyım hakimim sana ne. Konuyla ilgisi ne? Ben pasifim sana neeeeSavcı hanımlar bu kadar pasif olmuyor evliliklerinde. Ne demek eşim yalnız yollamıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?