Kocam ablamların gelmesini istemiyor haklı mı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben misafir olayında şuna bakarım.
Gelene kım hızmet ediyor?
Esınız sızın aılenız geldiğinde bır kenardan oturup ızlıyorsa karışma hakkı yok bence.
Herkes erkek aılesı ile kıyaslamıs ama aynı durum yok ortada.
Ve adamı ne rahatsız ediyor bu bır haftada?
Ya da 3 gün kalsa rahatsız olur mu yıne de?
Sızın eve es ailesi gelıp kalıyor mu?
Detaylı bılgı vermenız lazım.
Kadın evde her ısı yapip hizmet etmeye razıysa çağırabılır aynısı erkek ıcınde geçerli.

Eşi haklı bulanları cidden anlamıyorum 3ayda bir gelinmesi çok abes gelmedi bana bir de sağlık durumu var ortada.
Kuzen olur ya da başka biri olur e hadi haklı dersin onda bile haklı değilde.
Söz konusu kardeş olunca benim için hiçbir haklılık payı yok.

Eşiniz haksız.

Misafirin 2 günden fazlası yorar ister ailen olsun ister arkadaşın. Bende gltmem evimi yatağımı ararım

Ya muhtemelen kadın savcı değil zaten. Belki eşi savcidir da nicki alırken öylesine yazmıştır ama o durumda da eşi sürekli rapor çakıyor olur tabi
Bu durumda adam kızmakta kendine göre haklı sanki ya. Her şey her yere yazılır mı öyle jdfj

Ya birde kanser hastası birinin 4 saat yolculuk çekmesi saçma değil mi?(ailemde var bu arada yazdığımız yorumu beğenmeyip bizi vicdansızlıkla suçlamadan önce haberiniz olsun) Büyük ihtimalle rutin kontroldür yakın bir ilçede de yapılabilir. Her ilde var doktor. Hiç görüşmeyin gelmesin demiyoruz ama 3 ayda 1 bi hafta abartı.

Biz 20 senelik çook yakın dostumuza 12 saatlik yoldan gittiğimiz halde, 2.günün sonunda dönüş planlarını yapmaya başladık. Tabii ki arkadaşımız kalın diye ısrar etti ama kendi evimiz olmadığı için ne biz rahat ettik ne de düzenini bozmak istedik.

4-5 saatlik mesafe için üç ayda bir, bir hafta uzun bir süre.
İnsanlara bunu sorup istediğiniz yanıtı almadığınızda verdiğiniz tepkiler de çok tuhaf. Herkes size katılmak zorunda mı? Bu ne çeşit bir kibir böyle?

Ya kız kardeşim gelip çocuklarıyla tabii ki de kalabilir hastalık olmasına gerek yok bacımdır yeğenleri doğurmadıgım cocuklarımdır .kocamda beni göndermiyorsa onlar gelsin kalsın başım gözüm üstüne
ama kocası ne alaka ?
yani ben kocam adına kararlar alamam belki de kocam onun kocasıyla bir hafta boyunca evde oturmak vakit geçirmek istemeyecek bu konuda eşe hak veriyorum

Maddi açıdan da düşünebilirsiniz eğer geldiklerinde ellerini hiç ceplerine atmıyorlar biz misafiriz modunda takılıp bir hafta boyunca bütün yüklerini keyfi olarak sizin üzerinize bırakıyorlarsa kocanız bu konuda da istememekte haklı bence

+ eşim sevse eniştemi güzel vakit geçirse bile ben istemem , bir hafta boyunca eniştem benim tepemi niye beklesin kocam işe gidecek enişte evde bizle mi oturup duracak bunun gecesi var gündüz var gece tuvalete girerken giyinmesi var soyunması var enistemle karşılaşırım düşüncesi var ablama yeğenlerime eyvallah ama gerçekten eniştemin üç ayda 1 gelip bi hafta kalmasını kesinlikle kabul etmezdim. Ama şu olabilirdi hani ablamın elinde iki tane çocuğu var eniştem onları hastaneye götürüp getiriyorsa ablam araç kullanamıyorsa iki gün eniştem de tedavi için yanlarında kalıp ablama kolaylık sağlayabilir ulaşım açısından ama öbür türlü eniştemin keyfi kalışını kesinlikle onaylamazdım.

Ayrıca yorumdaki insanlara insanlık duygusunu yitirmişsin gibi hakaret ederce cümleler kurmuşsunuz , madem kendinizi haklı buluyordunuz bu konuda neden eleştiriye açık bir sayfaya konu açma gereği duydunuz lütfen buradaki insanların insanlık duygularını sorgulamak yerine alın karşınıza eşinizi onun insani duygularını sorgulayın madem kendinizi haklı buluyorsanız.

O hakimdi. Yani en azından bazı konularında bazılarında başka bölümlerde öğrenci oluyordu falan

Hasta olan ablanız değil mi, sadece o gelsin kalsın. Neden cümbür cemaat tüm ailesi gelip kalıyor ki?

Rapor diye bişey var hani? Doktorları burada. Nesini anlamadın tam olarak?

Bence asıl sorun eşinizin sizin gitmeniz için izin vermemesi. Arada bir onlar gelse arada bir siz gitseniz hiç problem olmayacak. Hem tedavi hem de vakit geçirmeniz için diyorum.

Bir de bu kadar agresif olmayın soruyorsunuz insanlarda fikir belirtiyor. Bu bölümün amacı bu ya hani.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…