- 6 Temmuz 2023
- 914
- 5.152
- 68
- Konu Sahibi Savcihanimm
-
Unutmuşum doğru, uzun süredir yok. Şimdi kankaları gelir, diplomayı gördük diye.O hakimdi. Yani en azından bazı konularındabazılarında başka bölümlerde öğrenci oluyordu falan
Her işi ben yapıyorum ondan bişey beklemiyorum zaten. Rahat edemiyormuş. Namahremmiş. Zaten çok bir arada bulunmuyoruz. Tuvalete gidemiyormuş. Çekiniyormuş. Arada çok yaş farkı var zaten. Hep hikaye.Ben misafir olayında şuna bakarım.
Gelene kım hızmet ediyor?
Esınız sızın aılenız geldiğinde bır kenardan oturup ızlıyorsa karışma hakkı yok bence.
Herkes erkek aılesı ile kıyaslamıs ama aynı durum yok ortada.
Ve adamı ne rahatsız ediyor bu bır haftada?
Ya da 3 gün kalsa rahatsız olur mu yıne de?
Sızın eve es ailesi gelıp kalıyor mu?
Detaylı bılgı vermenız lazım.
Kadın evde her ısı yapip hizmet etmeye razıysa çağırabılır aynısı erkek ıcınde geçerli.
Ben sizi haklı buldum. Keyfi bi durum yok ortada. Sağlık sorunu olduğu için gidin otelde kalın diyemezsiniz. Kardeşinizi bu durumda yalnız bırakamazsın. Üstelik siz çalışıyosunuz bütün gün evde de değilsiniz. Her geldiklerinde de size yardım edip yemeklerini bile yapıyolarmış. Eşiniz size değer veriyosa bunun lafını bile etmemesi lazım bence.
insanlara neden höt zöt cevaplar veriyorsunuz eleştiri kabul etmeyecektiniz neden konu açtınız?3 oda 1 salon kalacak yer sıkıntısı yok
İlk önce sağlık için geliyorlar dedi, sonra yeğenleri görmek için dedi. Yani 1 hafta boyunca sırf tedavi için kalmıyorlarmışEşi haklı bulanları cidden anlamıyorum 3ayda bir gelinmesi çok abes gelmedi bana bir de sağlık durumu var ortada.
Kuzen olur ya da başka biri olur e hadi haklı dersin onda bile haklı değilde.
Söz konusu kardeş olunca benim için hiçbir haklılık payı yok.
Eşiniz haksız.
Sana ne be. Savcıyım hakimim sana ne. Konuyla ilgisi ne? Ben pasifim sana neeee
Sürekli kavga etmenize hiç şaşırmadık. Bi de adamı dinlemek lazım.Sana ne be. Savcıyım hakimim sana ne. Konuyla ilgisi ne? Ben pasifim sana neeee
Bayram izinleri ile birlikte ya takıldığınız konu bu muEşiniz rahatsız oluyorsa başka bir orta yol bulunması lazım. Bir hafta değilde daha az kalmak gibi. Bende istemem görümcem gelsin üç ayda bir hafta bende kalsın. Siz kendinize göre haklısınız eşiniz de haklı.
Yanlız gerçekten doktor, öğretmene, hakim ,savcı fark etmez 3 ayda bir on beş gün izin nasıl alınır. Hangi sebepten alınır. Nasıl bu kadar rahat izin alıyorsunuz. Kim size nasıl izin veriyor merak ettim.
Sorun kocanız size vuramaz itip kakmayin birbirinizi bir an önce karar verinBence de hemde her seferinde surat asıp bana kin kusuyor. Kavga sırasında itip kakıyor ondan kurtulmak için ittiğimde vurdum sanıp kendisi daha sert vuruyor. Boşanmak istemekte haksız mıyım ben. Ve hep kendisi haklı ve hep yanlış yapıyorum. Hep haksızım. Kendi ailesine gelme dediğim yok. Anne babası gelip bir ay kalıyor. Kardeşlerinde gelsin diyorum gelmiyorlar çünkü çok uzaklatalar benim suçum ne. Gelene nasıl gelme denir ben bunu bilmiyorum. Bilen varsa söylesin.
Katip! Senin fikrini önemseyen yokSürekli kavga etmenize hiç şaşırmadık. Bi de adamı dinlemek lazım.
Ama kalmadıklarını söylemiştiniz.Sizinkilerde gelsin diyorum gelmez onlar diyor benim ne suçum var bir ablam var başka kimsem yok
Simdi kalıyorlar yazmıssınız, anlamadım.Anne babası gelip bir ay kalıyor.
Aşkım ben katip değilim tıpkı senin savcı olmadığın gibi.Katip! Senin fikrini önemseyen yok
Her işi ben yapıyorum ondan bişey beklemiyorum zaten. Rahat edemiyormuş. Namahremmiş. Zaten çok bir arada bulunmuyoruz. Tuvalete gidemiyormuş. Çekiniyormuş. Arada çok yaş farkı var zaten. Hep hikaye.
Kız sen katıp değil misinAşkım ben katip değilim tıpkı senin savcı olmadığın gibi.
Kardeşlerini kast etmiştim. Kardeşleri hiç gelmedi ama anne babası geliyorAma kalmadıklarını söylemiştiniz.
Simdi kalıyorlar yazmıssınız, anlamadım.
Eğer kendi ailesi uzun süre kalmıyorsa sizden de bu istekte bulunması garip değil, belki gerçekten rahat edemiyordur kalabalık olunca.
Mesela üc ayda bir gelmesinler kalmalı olarak da bi gün falan kalıp geri dönsünler, ya da baska bi yerde kalsınlar. Düzenli olarak üc ayda bir geldikleri icin esiniz istemiyordur belki de biraz arayı uzatsanız probleminiz cözülebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?