Kocam ablamların gelmesini istemiyor haklı mı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben sizi haklı buldum. Keyfi bi durum yok ortada. Sağlık sorunu olduğu için gidin otelde kalın diyemezsiniz. Kardeşinizi bu durumda yalnız bırakamazsın. Üstelik siz çalışıyosunuz bütün gün evde de değilsiniz. Her geldiklerinde de size yardım edip yemeklerini bile yapıyolarmış. Eşiniz size değer veriyosa bunun lafını bile etmemesi lazım bence.

Her işi ben yapıyorum ondan bişey beklemiyorum zaten. Rahat edemiyormuş. Namahremmiş. Zaten çok bir arada bulunmuyoruz. Tuvalete gidemiyormuş. Çekiniyormuş. Arada çok yaş farkı var zaten. Hep hikaye.

Eşiniz rahatsız oluyorsa başka bir orta yol bulunması lazım. Bir hafta değilde daha az kalmak gibi. Bende istemem görümcem gelsin üç ayda bir hafta bende kalsın. Siz kendinize göre haklısınız eşiniz de haklı.

Yanlız gerçekten doktor, öğretmene, hakim ,savcı fark etmez 3 ayda bir on beş gün izin nasıl alınır. Hangi sebepten alınır. Nasıl bu kadar rahat izin alıyorsunuz. Kim size nasıl izin veriyor merak ettim.

3 oda 1 salon kalacak yer sıkıntısı yok
insanlara neden höt zöt cevaplar veriyorsunuz eleştiri kabul etmeyecektiniz neden konu açtınız?

tedavisini olup hemen dönmeleri lazım ne tedavisi bu 2 gün de 1 hafta da sürebiliyor dediğiniz

İlk önce sağlık için geliyorlar dedi, sonra yeğenleri görmek için dedi. Yani 1 hafta boyunca sırf tedavi için kalmıyorlarmış

Bence de hemde her seferinde surat asıp bana kin kusuyor. Kavga sırasında itip kakıyor ondan kurtulmak için ittiğimde vurdum sanıp kendisi daha sert vuruyor. Boşanmak istemekte haksız mıyım ben. Ve hep kendisi haklı ve hep yanlış yapıyorum. Hep haksızım. Kendi ailesine gelme dediğim yok. Anne babası gelip bir ay kalıyor. Kardeşlerinde gelsin diyorum gelmiyorlar çünkü çok uzaklatalar benim suçum ne. Gelene nasıl gelme denir ben bunu bilmiyorum. Bilen varsa söylesin.

Bayram izinleri ile birlikte ya takıldığınız konu bu mu

Sorun kocanız size vuramaz itip kakmayin birbirinizi bir an önce karar verin

Sizinkilerde gelsin diyorum gelmez onlar diyor benim ne suçum var bir ablam var başka kimsem yok
Ama kalmadıklarını söylemiştiniz.
Anne babası gelip bir ay kalıyor.
Simdi kalıyorlar yazmıssınız, anlamadım.
Eğer kendi ailesi uzun süre kalmıyorsa sizden de bu istekte bulunması garip değil, belki gerçekten rahat edemiyordur kalabalık olunca.
Mesela üc ayda bir gelmesinler kalmalı olarak da bi gün falan kalıp geri dönsünler, ya da baska bi yerde kalsınlar. Düzenli olarak üc ayda bir geldikleri icin esiniz istemiyordur belki de biraz arayı uzatsanız probleminiz cözülebilir

Kardeşlerini kast etmiştim. Kardeşleri hiç gelmedi ama anne babası geliyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…