Kocam ailesinden korkuyor herşeyi saklıyor

Arkaşlar merhaba benim kocam aldığımız herşeyi ailesinden saklamaya çalışıyor. banada kızıyor sakın onların yanında gösterme diye. Altın bilezik alıyoruz sakın annemin ablamın yengemin yanında çıkarma diyor. geçen iPhone 15 aldık çantamdan çıkartamıyorum telefonu kimseye gösterme diyor. Eşim öğretmen uzakta oturuyoruz yaz tatillerindede arabayı arka sokağa çekiyor kimse görmesin diye ne yapmam lazım kaynanamı arayıp oğlunuz sizden korkuyor herşeyi saklamak zorunda kalıyoruz mu diyeyim yardımcı olursanız çok sevinirim…
Ayy çok güldüm.
Bence onlarda isterler diye saklatıyor

Ne kadar ön yargılısınız siz yakınlarınızda size gelirken bizelik taktığını görüp aa bu hava atıyor diye düşünüyorsanız o eve gelen misafirlere Allah yardım etsin hatta bir yere giderken bilezik takmayım hava attığımı düşünürler diyorsanız… size üzülüyorum gerçekten… bu paranın kaynağını herkes biliyor öğretmen ve 40 bine yakın maaşı var cevap vermesi konusunda hiçte çekineceğini sanmıyorum… (herkes masak oldu başımıza)
Yok ben önyargılı değilim de, siz sadece 40 bin maaş alan eşinize bilezik iPhone 15 gibi materyaller aldırarak aile evinde sosyal statünüzü konumlandıracağınızı düşünecek kadar sonradan görenlerdensiniz bence.

Ailesi için demişsiniz ya karın tokluğuna yaşıyolar diye, bunu 40 bin alarak söylediğiniz hiç aklıma gelmezdi, enteresan.

Misafirlerime Allah yardımı duasını bırakın da, ev sahibinin eşinizin arabasını görmemesi için dua edin.

Yok ben önyargılı değilim de, siz sadece 40 bin maaş alan eşinize bilezik iPhone 15 gibi materyaller aldırarak aile evinde sosyal statünüzü konumlandıracağınızı düşünecek kadar sonradan görenlerdensiniz bence.

Ailesi için demişsiniz ya karın tokluğuna yaşıyolar diye, bunu 40 bin alarak söylediğiniz hiç aklıma gelmezdi, enteresan.

Misafirlerime Allah yardımı duasını bırakın da, ev sahibinin eşinizin arabasını görmemesi için dua edin.

Sonradan görenlerdensiniz derken bile önyargılısınız ne biliyorsunuz o bilezikleri düğünde belki ailem taktı bir şeyleri bilip bilmeden yargılamayın bence… sizin için sosyal statü bunları aldırmanız olabilir ama benim için değil konumuzun dışına çıkıyorsunuz bu hamur çok su götürür vesselam….

Napalım hayatı karın doyurma olan insanların yanında yedek tuşlu telefonla mı gidelim. oğlunun arabasının olması annesini sevindirmeyecek mi gelinin bilezik takması ne diye dert olsun
Ailesi karın tokluğuna çalışan insan da ne bileyim karısına az uygun telefon alıp ailesine destek olsun biraz .Zaten telefondaki marka takıntısını anlamayanlardanım ben kusura bakma.

siz yakınlarınızda size gelirken bizelik taktığını görüp aa bu hava atıyor diye düşünüyorsanız
Ben öyle insanların hava atma çabası olduğunu sanmıyorum. Yazık bunları da güzelmiş gibi takıyor ama çok kıro diye düşünüyorum. 😐

Öğretmen maaşı dediğiniz şey 40 bin tl ve doğuda evlerin kiraları 5 6 bin tl 2 kişiyiz masrafta çok yok 2 aylık maaş la alınabilecek bir telefon çokta abartmayın bence
Öğretmen maaşını biliyorum ben de öğretmenim. Hatta iki öğretmeniz biz evde ama öyle arka sokaklara araba park etmeli bir hayatımız yok, o yüzden şaşırdım.
Tüm sayfaları okuyamadım. Eşinizin ailesi arabanız olduğunu bilmiyor mu arabayı kimden saklıyorsunuz? O kısım bir türlü oturmadı bende.

Ailesi karın tokluğuna çalışan insan da ne bileyim karısına az uygun telefon alıp ailesine destek olsun biraz .Zaten telefondaki marka takıntısını anlamayanlardanım ben kusura bakma.
Destek oluyoruz zaten 35 yaşında kaynım var sürekli bankadan kredi çekip,işe gitmeyip bize borç bırakıyor. eşimin abisi kaynanamla birlikte yaşıyor. onun işe girip annesine destek olması gerekmez mi. Yoksa evli oğlu kardeşinin banka borçlarını mı kapatmalı.
Marka takıntısınada gelecek olursak marka takıntım yok iPhone almak altın almakla eş değer benim gözümde yıllar sonrada değer kaybetmeyen bir yatırım olay bundan ibaret…

Ben öyle insanların hava atma çabası olduğunu sanmıyorum. Yazık bunları da güzelmiş gibi takıyor ama çok kıro diye düşünüyorum. 😐
Şu an resmen bu kıroluğu istiyorum ya Allahım nasip et 😂 Şıngır şıngır bilezikleri alnıma yapıştırıp kaynanama gitmek istiyorum ama bil bakalım ne eksik 😂😂

Ben bileziğimi borç vermem siz beni tanımıyorsunuz onlarda isteyemez merak etmeyin

Destek oluyoruz zaten 35 yaşında kaynım var sürekli bankadan kredi çekip,işe gitmeyip bize borç bırakıyor. eşimin abisi kaynanamla birlikte yaşıyor. onun işe girip annesine destek olması gerekmez mi. Yoksa evli oğlu kardeşinin banka borçlarını mı kapatmalı.
Marka takıntısınada gelecek olursak marka takıntım yok iPhone almak altın almakla eş değer benim gözümde yıllar sonrada değer kaybetmeyen bir yatırım olay bundan ibaret…
Tamam, bunları bile bile yak kocanın başını, çok iyi gelir evliliğinize.

Öğretmen maaşını biliyorum ben de öğretmenim. Hatta iki öğretmeniz biz evde ama öyle arka sokaklara araba park etmeli bir hayatımız yok, o yüzden şaşırdım.
Tüm sayfaları okuyamadım. Eşinizin ailesi arabanız olduğunu bilmiyor mu arabayı kimden saklıyorsunuz? O kısım bir türlü oturmadı bende.
Şöyle kayınvalidemin durumu çok yok bekar kaynım var oda işe gitmiyor çalışmak istemiyor . ev sahibi kirayı yükseltir diye eşim Fiat egea arabasını arka sokağa çekiyor. akrabaları sen zenginsin der diye arabayı evlerinin önüne çekmiyor belkide birşeyler bekler diye bilmiyorum.laf söz olur düşüncesi beni delirtiyor araba ihtiyaç sonuçta ben kapıma gelen arabaya bakıp aaa bunlarda araba almış demiyorum onun akrabaları diyor galiba o yüzden göstermek istemiyor olabilir.

Şöyle kayınvalidemin durumu çok yok bekar kaynım var oda işe gitmiyor çalışmak istemiyor . ev sahibi kirayı yükseltir diye eşim Fiat egea arabasını arka sokağa çekiyor. akrabaları sen zenginsin der diye arabayı evlerinin önüne çekmiyor belkide birşeyler bekler diye bilmiyorum.laf söz olur düşüncesi beni delirtiyor araba ihtiyaç sonuçta ben kapıma gelen arabaya bakıp aaa bunlarda araba almış demiyorum onun akrabaları diyor galiba o yüzden göstermek istemiyor olabilir.
Bu adamların hepsi mi fakir ya? Egea dediğin piyasadaki en ucuz araba. Bir öğretmenin ondan alması niye laf söz oluyor? Çok garipler.

Bu adamların hepsi mi fakir ya? Egea dediğin piyasadaki en ucuz araba. Bir öğretmenin ondan alması niye laf söz oluyor? Çok garipler.
İşte bende onu anlatamıyorum lüks araba dedikleri egea şıngır şıngır bilezik dedikleri 1 tane 30 gr bilezik bunun nesiyle hava atacağım ama eşim bunu anlamıyor bmv olsun çek arka sokağa benim 7 tane bileziğim olsun saklayım takmayım çok göze batar diye bunu zaten yapmam ben

Kayinvalidenize üzüldüm durumları yok demişsiniz ya tabi sizi ilgilendirmez.Biliyorum.Ne bileyim imrenirler yani.Bende gözlerine sokmazdim.Ben eşimin annesinin çok yokluk içinde olmasınida istemezdim.Kayin çalışsın o kendi derdi ona lafım yok .

İşte bende onu anlatamıyorum lüks araba dedikleri egea şıngır şıngır bilezik dedikleri 1 tane 30 gr bilezik bunun nesiyle hava atacağım ama eşim bunu anlamıyor bmv olsun çek arka sokağa benim 7 tane bileziğim olsun saklayım takmayım çok göze batar diye bunu zaten yapmam ben
Yeni okudum haklısınız o zaman

Back
X